Један сам од првих с подршком Дејтону

Предсједник Републике Српске Милорад Додик у интервјуу Спутњику, између осталог, говорио је о ревизији тужбе БиХ против Србије, коју најављује Бакир Изетбеговић, као и о санкцијама које му је увела америчка администрација. Похвалио се да је био један од првих Срба који је подржао Дејтон и да не стоје оптужбе да он крши мировни споразум.

Република Српска 13.02.2017 | 02:53
Један сам од првих с подршком Дејтону

Коментаришући изјаву директора Канцеларије за југоисточну Европу у Стејт депарменту Метјуа Палмера, који је рекао да одлука о увођењу санкција њему (Додику) представља одговор на његове сталне антидејтонске активности и изјаве, Додик је позвао Палмера да покаже једно мјесто гдје је кршио Дејтон.

"Палмер је очигледно прихватио логику њихове амбасаде у Сарајеву. Однос према нама мањима велики најлакше решавају на такав начин. Нек господин Палмер покаже једно место где сам кршио Дејтон. Био сам један од првих Срба који је 1996. подржао Дејтонски споразум и јавно о томе говорио када за то није било вец́инске подршке других у Републици Српској", рекао је Додик.

Додаје да је након тога и као предсједник владе и предсједник Републике Српске се залагао за подршку Дејтонском међународном мировном споразуму онако како пише, односно слову Дејтона.

"Они су промовисали дух Дејтона и ја сам дошао у сукоб са духом Дејтона. Очигледно да господин Палмер мисли на дух Дејтона и најлакше му је да каже: крши се Дејтон. Нити је он нити сам ја тај који може да говори о томе како се крши Дејтон, само он има предност да говори на тај начин зато што долази одакле долази и може са дозом цинизма да говори о томе. Али у сваком случају мислим да то није тачно", рекао је Додик.

Каже да је очекивао да добије заслуге за чување Дејтона, а не да ме оквалификују на тај начин.

"Али ово им је више потребно као нека врста игре. Видец́емо на крају да ли је то дефинитиван став и нове америчке власти. Има неких људи са којима контактирамо а који су на неким важним мјестима и који показују разумијевање за разговор на ту тему. Те санкције су рецидив прошлости и ја верујем да се то нец́е дуго одржати", каже Додик.

Наводи да је чуо неколико пута новог предсједника Трампа који говори о томе да се нец́е мијешати у послове других земаља.

"Наравно да велике земље не мијењају брзо своју политику али мислим да је створена атмосфера за дијалог и то може да буде добро, рекао је Додик.

Упитам да ли то значи да очекује да ц́е ипак Трампова администрација у неком догледном времену да укине санкције против њега, Додик је одговорио да очекује да ц́е тамо и неки други људи који друкчије мисле исто тако изнијети своје ставове, не откривајући друге детаље.

Када је у питању ревизија тужбе БиХ против Србије, Додик сматра да предсједавајуц́и Предсједништва БиХ Младен Иваниц́ треба да сазове сједницу Предсједништва, на којој би и званично била одбачена ревизија тужбе БиХ против Србије, јер би против, како је навео, гласали Иваниц́ и хрватски члан Председништва Драган Човиц́.

"Тиме би једном за свагда била стављена тачка на то питање и више не би било спорења и галаме о томе. Овако, кад је све у фази ишчекивања, разни шпекуланти могу да говоре свашта", каће Додик.

На питање да ли очекује да ц́е Бакир Изетбеговиц́ истрајати у свом науму да тражи ревизију тужбе, иако је Иваниц́у из Међународног суда правде јасно речено да је то нови случај који подразумијева нову ауторизацију, Додик каже да Изетбеговиц́ није БиХ и да без става свих у БиХ нема тужбе, а да су и Човиц́ и Иваниц́ против.

Наглашава да Бакир Изетбеговиц́ није адреса која може о томе да одлучи него је то Предсједништво и додаје да би било добро да Младен Иваниц́ затражи сједницу Предсједништва, да изнесе ту тачку дневног реда, да се она одбаци као званични став БиХ и да тиме престану препуцавања.

"Сама чињеница да би то била одлука Предсједништва ставила би ад акта могуц́ност да било који орган Међународног суда правде уопште узме у разматрање ту евентуалну карикатуру од пријаве Бакира Изетбеговиц́а", казао је Додик.

(БН телевизија/Спутњик)

Коментари / 97

Оставите коментар
Name

Марко

13.02.2017 02:05

Додице , Једина санса коју ти имас је прихвацање свега сто Бакир ..... тразе , да би избјегао робију......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миса

13.02.2017 07:19

ОДЛАЗИ МИЛОРАДЕ,ДОСТА ЈЕ И ТЕБЕ.

Name

Драган

13.02.2017 07:36

По односу према ресурсима, буџету и народу нема разлике измедју Бакира, Драгана и Милорада.

Name

поскок

13.02.2017 07:51

Ако стварно хоћете да оде имате изборе па га смијените.Многи би сада причом и коментарима рушили оно што су сами створили, а када дођу избори они опет бирају исту "несрећу"."Тешко Богу с нама какви смо".

Name

БАЊАЛУКА

13.02.2017 08:13

зар ниси примјетио да смо луди без тебе и твојих спинова. ОДЛАЗИ О Д Л А З И и не враћај се сwине.

Name

Ја, 'Нако мало

13.02.2017 08:13

Овај це нам сада сваки дан по три пута пјевати о Дејтону, као "Не мозе нам нико ниста, имамо ми Дејтон". Из авиона се види да га неко наговара (историја це показати ко) да систематски руси Дејтон који је једина нада за опстанак српског народа у БиХ. Као сто је Милосевиц срузио план З4 у Хрватској, након цега се видјело ста се дсиило. Сјеца ли се јос неко Млосевица, али це се Срба протјераних из ХР сјецати генерације и генерације. А Милосевиц, са промијењеним лицним описом, узива у кругу своје породице у Русији, са парама које су из земље исисали преко Кипра. Ко разумије, схватице.

Name

ДЕГОТХИА

13.02.2017 08:30

ИСТРАЖИТИ - ПРОЦЕСУИРАТИ - КАЗНИТИ .... НЕМА СТАРИХ ЗАСЛУГА И ОЛАКСАВАЈУЋИХ ОКОЛНОСТИ - КРУГ СЕ ЗАТВАРА.

Name

Дијагноза

13.02.2017 09:04

Тај Палмер те не воли зато што је љубоморан а љубоморан је јер Ти можеш до миле воље да пљачкаш свој народ а он не може. Не воли те ни србски народ него те се плаши а плаши се јер га кажњаваш ако не те не воли и онда те воли на силу.

Name

Гокси

13.02.2017 09:54

Лоповцино једна мани се висе дејтона,народ ти љеба нема,ј... ли ти м....!!!!!!

Name

Светионик

13.02.2017 10:44

Прави непријатељи нису преко границе, нису на другом континенту, нису друге боје коже и нису друге вјере. Прави непријатељи су овдје у нашој земљи, носе наша презимена, сједе у првим редовима у црквама, полажу свечане заклетве и обећавају се борити до посљедње капи туђе крви.

Name

Ево овако

13.02.2017 12:43

ОН ЈЕ ПРВИ ШВЕРЦОВАО РОНХИЛ У РАТУ, ПРВИ ЈЕ БАЦИО ПУШКУ, ПРВИ ЈЕ ПРЕДАО ЈАСЕНОВАЧКУ АРХИВУ, ПРВИ ЈЕ "ДАШАК ВЈЕТРА" НА БАЛКАНУ ЗА МАСОНЕРИЈУ...

Name

#

13.02.2017 02:16

Нити висе имам воље цитати ста је изјавио нити висе имам воље то коментарисати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.02.2017 06:24

Баш тако...

Name

Проинтер и Ланацо

13.02.2017 08:07

Драги моји, Баја са својим сином Игором, Проинтером и Ланацома спрема милионску пљацку кроз следеци тендерски захтјев у Електропривреди РС. Све се вец зна, само је питање колико милона је вриједан следеци уговор. Обавезно погледајте планове набавки који се крију за електропривредна предузеца јер ове година је година Проинтера и Ланаца. МИЛИОНИ, МИЛИОНИ КМ КОЈИ ЦЕ СЕ ПОКРАСИТ. Заједничка јавна набавка, услуга надзора, одржавања и администрације САП инфраструктуре, одржавања САП ЕРП система уз проширење постојећих функционалности и набавке САП лиценци и одржавања САП лиценци, матичног и једанаест зависних предузећа у саставу МХ „Електропривреда Републике Српске“ Требиње Оглашавач: Електропривреда РС Матично предузеће Требиње Извор: Портал јавних набавки БиХ Преузети документацију до: 03.03.2017.

Name

Дејан Илиц

13.02.2017 08:21

Наравно, испред це да ставе Атос Београд као и до сада. Питање је ко це са њима (Атос , Ланацо и Проинтер) јос да иде јер задњи пута је био Дигит који је за Јарица/Арагоста и министра Скрбица извлацио лову од овог посла. Ово це да буде посао милиона и милиона вриједан. Посто им је праска да све сада трпају на 36 мјесеци, вјероватно це и ово да тако направе и осигурају се за наредних 3 године.

Name

САП

13.02.2017 08:25

Овај САП је масина за отимање пара. Стално прицају да мозе САП да ради свако, да нисте везани за једног партнера као сто је слуцај са Ланацом али то у пракси не ферцера. Овај САП никакво добро није донио електропривреди, све су веце залихе, вриједност предузеца је најмања у историји, кроз набавке се и даље краде и отима, док се биланси заврсе треба полага године. Исто је и у Пореској управи РС гдје је на сап до сада потросено скоро 15 милона КМ, сада се прави анекс на скоро 3 милиона и то преговарацки. Наравно посао није завресен и 50 % за ових 5 година. Сада ускаце и Проинтер тако да це све отици на једно 20 милиона КМ.

Name

Рики

13.02.2017 08:27

Овај САП треба увести у Фонд здравства и Фонд пензијски јер код њих се врте милиони, а овај волио милионе, мислим САП , Ланацо и Проинтер, син Игор, Баја, кум Скрбиц...

Name

СПС и ДНС

13.02.2017 08:30

Нека социјалисти и ДНС-овци виде како се долази до пара, док их Баја сдруге стране завлаци, зајебаје, омета да они несто мазну за своју партију. Па Баја их окреце ко волове и спрјецава да било ста направе. Тероризира свакодневно Путеве РС и Суме РС како би их спријецио у њиховим пословима док он носи камионима. Браво Баја, ти си краљ политике.

Name

Гојко

13.02.2017 08:35

А какав ово болесник пише оволике коментаре, гарант добија путер кифлу!?

Name

Ведран

13.02.2017 10:01

Опљачкаше нас народе и све под капом нашег преседника Републике Српске. Није могуће да Додиков син ради све ово. Имају ли дуђе према нама осталима који живимо. Па електропривреда у дубиози све већој и већој, а они вако ћердају паре сваки мјесец.

Name

Посланик РС

13.02.2017 10:21

Може ли неко са сабере колико је до сада Електропривреда РС дала пара на овај САП. Имали посланика да поставе ово питање и да се каже који су ефекти свих милиона бачених у овај програм, и милиона који ће тек бацати. Исто је питање и за Пореску управу РС гдје сини милиони се троше сваке године а резултата нема и то никаквих, смијешних. Па како се то троше народне паре.

Name

радник ТЕ

13.02.2017 10:28

У плану је и набавка софтвера за капиталне инвестиције коју ће радити Ланацо и Проинтер чија вриједност само за РИТЕ Угљевик је 900.000КМ. Па они још немају појма колико чега имају на скалдишту а камоли да раде кроз програма капиталне инвестиције. У складиштуи имају неколико турбина које су жестоко плаћене сваки пута када је неком директору требало ријешити стан, викендицу на мору, или можда за партију да се нешто надје.

Name

Партија

13.02.2017 10:40

СНСД-овци по задатку замајавају ове из ДНС и СПС вец годинама како неби могли да узимају као они. Сваки пута гледају да примопредају направе послије првого квартала када су вец потросили све будзете, а сада потписују уговоре на 36 мјесеци како би бетонирали послове за себе. КАд додју други нема ниста yа њих јер све је остало СНСД-у. Док се ови јос мало саставе, продје мандат. Путеви РС и Суме РС су најбољи примјер замајавање, ометања и сл.

Name

Благоје

13.02.2017 10:44

Ово се за РС казе "кољи вола за кили меса" а за Бају и његове ово је посао вриједан милона за путаовања, аутомобила, љубавница, викендица по свијету итд.

Name

Јелена

13.02.2017 13:24

Јели истина да продају половну опрему, сервере, рацунаре и мрезе. Прица се по БЛ да ни један серијски број није добар кад се провјерава на производјацевим сајтовима.

Name

СИРИУС БГ

13.02.2017 13:31

ПУ РС је 2012. године потписала уговор о набавци и примјени интегрисаног информационог система “САП”. Лиценце за нови софтвер ПУ РС је набавила од фирми “Сириус 2010” из Бањалуке и “Програм” из Београда у вриједности од око 4,8 милиона КМ, док је посао примјене лиценцираних софтверских рјешења вриједан 4,7 милиона КМ добило предузеће “С&Т”, такође из Београда. Тако се тпо ради, тасна масна фирма узела ммилионе тј преко ње је све опрено као Ариелом.

Name

ЦоцаЦола

13.02.2017 14:18

Једне од наси новина које су се бавиле САП у ПУРС је раније писао да је САП програм сложен и да га користе велике компаније као што су “Мицрософт”, “Цоца Цола”, “Луфтнаса”, али и Национална ваздухопловна и свемирска администрација – НАСА. Наса Електропривреда као НАСА-а , која смурија, па они треба да науце да говре, пису па тек онда да користе САП.

Name

Одлази

14.02.2017 14:12

Бедо једна ,а јос веца стетоцино,комплет фамилија сте највисе ЗЛО за овај народ.

Name

Никола

13.02.2017 02:20

ВАДИ СЕ САДА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

QQ

13.02.2017 13:54

Читајући ове коментаре ,видисе да се коментарише нешто што нема везе са темом о којој се пише,јер све иједан коментар је промашијо тему,ако сам ја сватијо овде је тема ко се држи Дејтоског споразума а ко га крши,а коментарише се посве нешто друго што нема везе са овим, Ако се жели дати кометар треба коментарисати тему о чему се пише а не особе које ти се не свиђају,или нека тема која нема везе са овим што се коментира

Name

Самир

13.02.2017 03:28

Називање РС дрзавом и стално понављање о одцјепљењу и стално прица како Босна није дрзава а РС јесте није крсење Даyтона... Па ста је онда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боx

13.02.2017 07:38

Јели крсење Дејтона укидање Р.Српске?????

Name

мик

13.02.2017 08:13

А ко је то укида ?

Name

Само ја

13.02.2017 08:22

А ко спомиње укидање РС?

Name

лик

13.02.2017 08:29

Нечух ја да то ико спомиње. А референдум о отцјепљењу се стално прди.

Name

касноје

13.02.2017 08:47

Зна баја после Х*бања нема кајања само глуми.

Name

@ Самир

13.02.2017 10:19

Има тога колико хоћеш, рецимо: Одлуке уставног суда се доносе већином гласова и оне су коначне и обавезујуће, босански језик, стална пријетња повлачењем из институција БиХ, он те институције назива"заједничке" а Дејтон не познаје тај термин..........

Name

ре Боx

13.02.2017 10:21

БУДИ КОНКРЕТАН ДРУШКАНЕ И НАВЕДИ КО УКИДА РС?? КОЈИ ПОЛИТИЧАР ЈЕ ТО РЕКАО, КАДА И ГДЈЕ??

Name

QQ

13.02.2017 19:30

Значи уБиХ и нема проблема,ови у Сарајеву нису за укидање РС,А Додик је реко доста пута да је БиХ за њега прихватљива са Р.Српском ,то је одлично

Name

Јел ово Скривена Камера или Балканске Преваре

13.02.2017 03:48

Милорад би требао промјенити своју нову КАРИЈЕРУ само незнам још дали да буде у схоw бизнис ;; СКРИВЕНЕ КАМЕРЕ или БАЛКАНСКЕ ПРЕВАРЕ.. Ипак би му боље ишло за БАЛКЕНСКЕ ПРЕВАРЕ ,,Јер је ВРХУНСКИ ГЛУМАЦ,!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

13.02.2017 05:05

Па драги Милораде гдје ти зивис???? Иваниц мозе то предлозит ал ако нема сва три гласа за ту тему,од тога нема ниста.То би предсједник једног Босанскохерцеговацког ентитета требао да зна. Сто се тице Амера, боље би ти било да не клепецес нанулама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

13.02.2017 07:36

Зар не треба сва три гласа и за подносење тузбе???

Name

Кики

13.02.2017 10:40

Кад је поднесена тузба била су два гласа ЗА и један суздрзан. Сад се подноси залба на пресуду и ревизија процеса. Ипак се надам да неце ици даље,не због ових кукумагала него због Србије. И оваку су у блату, не плацају економске дугове а гдје неку ратну остету.задузенији су од Босне x пута а плате им мање..бједа ударила.

Name

Тамо Далеко Бреее

13.02.2017 05:53

Милокрад Дудук миротворац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

уо

13.02.2017 08:14

Бандитчина од лоповине.

Name

јао

13.02.2017 08:14

СКОТ.

Name

Петар

13.02.2017 08:35

Баја је власник Републике Сиротињске!!! Док је Бакира, и неупитности РС Баја це да врти овај глупи народ и стоку, и да свакодневно се бави тендерима и јавним набавкама јер нема времена за друге послове који су од интереса за РС, народ, насу дјецу, мајке, оцеве, дједове, насу будуцност. ОТИМАЈ ГДЈЕ ГОД СТИГНЕС АЛИ НЕЦЕС МОЦИ ДО КАД ХОЦЕС.

Name

ИДЕ МИЛЕ

13.02.2017 05:57

Иде Миле гори му цигара.Е догорило до ноката.Доса је више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лин

13.02.2017 08:15

Доста итекако доста.

Name

мами

13.02.2017 06:15

Мени се цини да сте не тако давно, подрзали санкције према насим политицарима од стране Педи Есдауна! Тада сте били врло јак цовек! Прегурат ћете и санкције према вама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрињац

13.02.2017 06:23

Када си ти подрзао Дејтон сви су били против њега.Показало се да Дејтонски споразум није добар.Видис како вас Бакир зеза па једно време Силајдзиц.Споразум би бијо добар да смо се тотално разграницили.Изгинули смо .Хиљаде година робије смо добили у Хагу а за Сарајево и не знамо стално хапсе српске ветеране,Ви на власти само мислите насвој дзеп и да обогатите своју дјецу.Све це се то вратити као бумеранг.У РС сваки сегмент друства је лос.Нико од вас се не спуста медју раднике и ветеране да видите како се зиви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

13.02.2017 06:59

Подрињац пакуј кофере па у Деутсцхланд.Овде има посла и нико те не пита ко си и ста си.Само треба добра грбача.

Name

као

13.02.2017 08:16

Подрињац изврсно. Истомишљеник.

Name

Марко

13.02.2017 06:26

Мислим да је његово вријеме прошло, само неће он тек тако отићи....

ОДГОВОРИТЕ
Name

драги

13.02.2017 08:17

Хапсити лопину са цијелом фамилијом.

Name

Михајло

13.02.2017 06:28

Ма јеси Милораде главни, свијет је поцео са тобом и твојом странком. Колико треба да схватис да си небитан, да је твоје вријеме исцурили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.02.2017 09:50

На залост али је тако. Сам упо сам се убио.

Name

Јован

13.02.2017 06:46

Интересантно, престао Милокрад кукурикати, умиљава се .Није свестан ста га цека.Нисмо ни ми свесни куд нас тај мајмун води.Треба се бре уватити тољаге и истерати банду из велелепне јазбине да виде колике су температуре вани.Коме он мозе јос дати интервју ,руској стампи и својој телевизији.Неце га ни Вуциц висе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Записано..

13.02.2017 08:03

Како народ није свјестан куда га води..??!! Па све је записано, само треба прочитати. Давно је Р.Домановић написао сатиру са насловом Вођа.

Name

упс

13.02.2017 08:19

Одлично Јоване. Вјешати багру, доста је.

Name

Вук

13.02.2017 06:50

Ако долазак на власт на тенковима СФОР-а и забрана легалном предсједнику РС-а у то вријеме да долази у канцеларију која је његова називаш подржавање Дејтона онда је то тако како ти кажеш , али поштено говорећи ти си највеће г....о српског народа, изрод какав ће се тешко још једном родити и треба да идеш што прије , али не прије него што положиш рачуне,У посљедње вријеме си почео да крадеш немилице као да ти је сваки дан посљедњи нарочито преко синове фирме, што асоцира да се спремаш побјећи у мајчицу Србију или мајчицу Русију. Био си човјек запада, а онда им окренуо леђа и корумпиран као што јеси ниси се могао отети Русима из загрљаја.Имају те.Сад би да се вратиш Западу али цијена је страшна , то ћеш да видиш, мада мислим да су повукли воду за тобом.Што се тиче Бакира који је узгред исти као ти сигуран сам да тужба према Србији иде.То је шанса да РС докаже да у Сребреници није било геноцида , па плаћаш толике људе нека нешто раде , треба радити и доказати да нешто а не народу сервирати којекакве глупости и систематски га красти.Направио си власт на којој би ти АЛ Капоне позавидио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

13.02.2017 06:52

Ха ха ха . Када те стави запад у стегу онда се повлачиш од своје реторике. Само си осетљив на себе и покрадене паре па си зато и слуга запада са роком трајања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

13.02.2017 07:09

Дајте људи немојте нас више оптерећивати са оним што је циркузант изјавио. Коме до сада није јасно ко је горе наведена особа никада му ни неће бити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орихалк

13.02.2017 07:15

Шта рећи, него да нам је "драги вођа" пи.. са 100 лица, на све ће пристати сам о да сачува своју политичку позицију, и свакако отету ( без икакве сумње Народну и Ентитетску имовину ) покретну и непокретну имовину. Његова охолост ( ОХОЛОСТ је најчешћа запрека да се приближилимо Богу ) ће уништити њега његову породицу и кумове, а Народ ће увијек остати. Доказано је, да је главни Баја добио на разноразне мућке и присиле запослених, свега 25% и промил народних гласова, стога је бједно да каже да га је Народ бирао, дакле, било би му боље да се повуче као "брниоц и душебрижник" Републике Српске, јер ће у противном доживјети већи бродолом, гдје ће свакако морати све вратити што је опљачкао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зон

13.02.2017 08:21

Какво повлачење, само хапшење и одузимање свега.

Name

Правда

13.02.2017 07:21

Јеси, и један од првих који је пренио 70 надлежности са РС на БиХ, и један од првих који је направио суд и тузиластво, и један од првих који је приватизовао национални телеоператер, и један од првих који је потрошио неколико милијарди а да нико не пита гдје ни како, и један од првих који свом сину намјешта милионске послове а да народ ћути, и један од првих који ће надам се завршити у затвору од свих великих риба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

,-.

13.02.2017 08:21

Истомишљеници.

Name

АХАХАХАХА

13.02.2017 07:28

АХАХАХХААХА, па цовјеце ти си једини прихватио Венс -Овенов план од насих посланика.Па једино си ти на поцетку био против Дејтона, ало момцино једини Србин!Тек након силног убједјивања си пристао.Мајко моја какав лицемјер...невера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац рс

13.02.2017 07:28

ЛОПОВЕ СПОМЕНИ САД РЕФЕРЕНДУМ АКО СИ ЈУНАК БИЦЕС ТИ МЕКАН КАО ПАМУК ДА БИИЗБЈЕГАО РОБИЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

апан 71077

13.02.2017 08:44

И Човић сада говори исто:Ко је тражио трећи ентитет?

Name

Оља

13.02.2017 07:44

Криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упс

13.02.2017 08:22

Лопина над лопинама.

Name

професор

13.02.2017 16:46

Сарлатанство као метода рада!

Name

ЖИКА Ж

13.02.2017 07:53

ОДЛАЗИ И СПАСИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

загор

13.02.2017 08:00

Хебо те и дух и слово и дисолуција и велики и мали и одлзацеа и долазеца и сви остали изрази којима нас бомбардујес ових година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобер

13.02.2017 08:02

Није мајка сина клела што се коцко вач што се вадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

13.02.2017 08:07

Зар није кршење Дејтона, отцепљење РС ?Па очему ти причаш?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре мила

13.02.2017 08:37

Није он рекао отцепљење, вец дисолуција. Онда је народ то прихватио као МНОГО ЈАКУ РИЈЕЦ и на сва грла говорио. Па је онда бацао заставу БХ са стола, и онда је то усло у РЕДОВНУ СПОРТСКУ ДИСЦИПЛИНУ, онда је говорио ДА ВАС ХОЦЕ СРЦАНИ УДАРИТИ а народ је то схватио као зеља за бољим здрављем, па нам је говорио у ТУРИСТИМА У ХОТЕЛУ ТУЗЛА, па нам је пјевао патриотске пјесме НЕМОЗЕ НАМ НИКО НИСТА, па нам је организовао УНИКАТНУ АНКЕТУ, па је осувременио брање сљива ХЕЛИКОПТЕРОМ, па је извукао сина из ПАКЛА ДРОГЕ, кцерку из АПОТЕКЕ, слао зену да види Америку која му НЕДА ДОЦИ, ма сваста нам је он дао... И узео.

Name

сова

13.02.2017 08:18

Врати коко што си позобала. Исти сценарио као и код Радована. Само што је он плаћао рекет Холбруку, а овај ће некоме другоме. Наравно док има финанцијера..Нажалост све су то паре од ове ојадјене сиротиње, а у суштини зар има разлике измедју пребацивања пара Радованових или било чијих..Не остају у РС и то је главни проблем нашег испаћеног народа...Па му је исто беговско, јеврејско, ционистичко, или великосрпско...Ма како се они звали сви су затровали и опљачкали. Ко ће враћати питање је сад...Овај је био велемајстор у узимању, а колико ће им дати.....Знају они, а богами зна и он, а нараво зна и Путин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазов

13.02.2017 08:36

Један од привих си баја који си и геноцид признао па си посље слагао да ниси рекао тако исто и дејтон баја само лазес и висе ниси интересантан ни за кога затоси доспио на црну америцку листу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

13.02.2017 08:50

Тацно први који је призно све ста се десавало у сребреници и подрињу ставио нас све уз зид срама.А сад се покусава извуци којекаквим референдумима који немају ама бас никаког знацења .Сад кад му гори под ногама опет је миротворац И опет це све исприцати Неби ме изненадило да га сад позову на поновно сидјење србији за геноцид да буде у својству свједока тузиоца јер он све признаје пјева ко славуј Прица И сто га бе питају

Name

Све ставити на своје место

13.02.2017 08:38

Немозе криминалац отици нигде прво народима у РС полозити рацун. послије све кофисковати, јер његова деца нису унијела све ове милионе у РС него је то отето од народа у РС, па после судзење све време у притвору. Па ста му бог независни судија одрезе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МОРОНУ

13.02.2017 08:49

ТИ СИ ПОДРЗАО ДЕЈТОН СА 3, А НЕ СА 10 МИНИСТАРСТАВА И СА РАЗДВЈЕНИМ ВОЈСКАМА И ЈОС МНОГО ТОГА....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трн

13.02.2017 09:04

Дзе сад Иваниц да казе како Санкције ниста неце промјенити а види сад како је фин ко тетка!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ливе

13.02.2017 09:04

Персона но грата нико га не шљиви ни 2%

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шљива

13.02.2017 09:54

Бирајте новог, ако овога нико не шљиви. Тај нови нека има преко 50% гласова и све је ОК.

Name

Бања лука

13.02.2017 09:07

Одлази олосу један.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

13.02.2017 10:04

А изгледа да си задњи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оо

13.02.2017 10:51

Миле мора доле иостали ...

Name

бабо

13.02.2017 10:48

Хајвану један, ако си за Дејтон, зашто онда желиш референдум о оцјепљењу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

13.02.2017 11:50

Сви су они исти И Додик И Бакир И Цовиц сви пјевају на исту матрицу и сваки оф њих је своје бирацко тијело у црно завио но свака пјесма Има крај па И њихова а назире се осецасе у зраку.

Name

БОБА

15.02.2017 11:13

И ЈА САМ ПРИВЦЕЗА ОД МОНАКА БОЖЕ МЕ САЧУВАЈ КОЛИКО ЛАЖУ КАД ЈЕ ГУСТО ПРИЧАЈУ ЈЕДНО КАД СЕ СКРЕНЕ СА ТЕМЕ ДРУГО И ТАКО У КРУГ ЈАДНА ЈЕ И БЈЕДНА ОВА НАША РЕП. СРПСКА ЖАО МИ ЈЕ БЈЕДЕ КОЈА ЈЕ ДАЛА ЖИВОТ ЗА ОВО ШТО ГЛЕДАМО СВАКИ ДАН НЕК СЕ СТИДЕ ГДЈЕ ЋЕ ИМ ДУША.

ОДГОВОРИТЕ
Name

иЛИЈА Гарасанин православни Србин И потомак Најславнијих .

15.02.2017 13:04

Републику Српску Припојити Србији Иресен Проблем Заувек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коментар наслова

15.02.2017 17:30

За подрску Дејтону си и добио санкције

ОДГОВОРИТЕ
Name

хајдук

15.02.2017 19:41

Боље да сутис. Окреи се око себе, погледај у каквом стању је РС, народ у њој. Хаос. Јос цес реци да си ти Милосевицу сугерисао ста це потписати. Како те није стид овог народа. Све си унистио. Не смијес прнути од Бакира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

15.02.2017 22:26

Хе хе хе Први у подрски Дејтону. Ма ти си гузни увлакац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе

16.02.2017 00:06

Ал је овај пролупо, мислим да сања Бакира ха ха ха .......

ОДГОВОРИТЕ