Дејана нема од Богојављења

Од 19. јануара траје потрага за Дејаном Тепићем (28) из Трна. Изашао између два и четири ујутру и више се није вратио

Република Српска 23.01.2017 | 08:34
Дејана нема од Богојављења
Полиција, родбина и пријатељи већ данима трагају за Дејаном Тепићем (28) из Трна код Лакташа, који је нестао 19. јануара. Чланови породице Тепић кажу да је Дејан тог дана између два и четири часа ујутру изашао из куће и да му се од тада губи сваки траг.

"Молимо све који имају неку информацију о Дејану да се јаве на телефоне 051/584-705, 065/002-538, или на бесплатан број 122. Дејан је висок око 175 центиметара, а на себи има црне глежњерице, црну јакну, тамно плаву тренерку, тамно сиву плетену капу, као и наочаре", рекли су у породици Тепић.

Они су појаснили да кад су схватили да је Дејан нестао, да су претражили целу кућу и да нису пронашли опроштајно писмо. Утврдили су да је са собом понео само мобилни телефон и личну карту.

"Звали смо га на телефон, али је био недоступан. Прегледали смо његову собу и све је на свом месту. Дејан се није ни нешто топло обукао, а и новац који је имао није понео са собом", казали су у породици Тепић.

Према њиховим речима, до сада од грађана нису добили никакве конкретне информације које би им могле помоћи у проналаску Дејана.

"Један момак нам је јавио да је видео неког сличног њему у Шушњарима, како иде кроз снег у шуму. Одмах смо отишли тамо и прегледали све, али нисмо наишли ни на један траг који би упућивао на то да је Дејан био тамо", рекли су у породици Тепић.

Додали су да је Дејан последњих дана био мало депресиван, али да ништа није слутило да би могао отићи од куће.
 
(Вечерње новости)

Коментари / 0

Оставите коментар