Велика гужва на прелазу Рача

Саобраћај путничких возила појачан је вечерас на граничном прелазу Рача, па се с тога на излазу из БиХ чека више од 45 минута.

Република Српска 08.01.2017 | 21:58
Велика гужва на прелазу Рача
Негдје од 18.00 часова су створене гужве на ГП Рача, на улазу у Србију из правца БиХ, док на улазу у БиХ нема дужих задржавања.

Гужве су створене због протеклих празника, јер се велики број људи враћа у Србију. 



ОСТАЛИ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗИ

На ГП Доња Градина чекање на излазу је око 2 сата, а на ГП Брод на излазу се чека око 45 минута. На осталим ГП задржавања су око 30 минута. 

Гранични прелаз Делеуша (Билећа-Никшић, Црна Гора) затворен је за теретна возила, док је због лоших временских услова у Хрватској на ГП Изачић такође обустављен саобраћај теретних возила.

С обзиром на то да је на подручју Црне Горе, на дионици Шћепан Поље-Плужине-Никшић, забрањено кретање за теретна возила са приколицом и шлепере, за ова возила не препоручује се кориштење ГП Хум.

Радови на подручју Хрватске и даље су актуелни на граничним прелазима  Брод-Славонски Брод и Орашје-Жупања, тако да се на овим прелазима током дана саобраћа успорено. 

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боске

08.01.2017 22:47

Чуди ме да не осташе да увеличају прославу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

08.01.2017 23:33

Није на Рачи гужва због празника и људи који се враћају у Србију. На Рачи и не само на Рачи, је стално гужва зато што на србијанској страни сједе идиоти који контролишу путнике. Погранични полицајци су компјутер видјели на сликама а софтвер је из доба Марка Краљевића. А малтретирање је срачунато и плански се спроводи. Све по балогу пивоустог и његових пешкирића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хити

09.01.2017 13:18

Тешки дани у РС ! Иду људи тразит хљеба преко границе од прослава и слава се не зиви. Додусе политицари у РС и не знају ниста друго него бавити се организовањем референдума и прослава ..Сутра је нови дан исти проблеми можда и гори..

ОДГОВОРИТЕ