Уређај који омогућава слање пољубаца

На тржишту су полако почели да се појављивљују уређаји који покушавају да опонашају људски додир, а један од њих је и Киссенгер.

Информационе технологије 04.01.2017 | 08:31
Уређај који омогућава слање пољубаца
Научници универзитета Цитy Университy оф Лондон направили су уређај који преко паметног телефона омогућује размену пољубаца с другом особом. Уређај с вештачким уснама од силикона имитира прави пољубац у образ или уста користећи сензоре који регистрирају јачину пољупца.

Гадгет се повезује с апликацијом за дописивање која корисницима омогућује слање пољупца. Када се пољубац пошаље, Киссенгер мери јачину којом је корисник пољубио сензоре, како би исти осећај могла добити особа с друге стране.

Овај уређај ће наћи примену и у истраживањима о потенцијалним љубавним или сексуалним односима између људи и робота, а психолози намеравају да га искористити при тестирању пољубаца како би установили да ли испитаници могу да разликују пољубац вољене особе од пољупца незнанца.

Киссенгер је тренутно у фази прототипа и за сада је компатибилан само са иОС уређајима, а с телефоном се повезује преко улаза за слушалице.



Б 92
фото:yоу тубе

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Кисс мy асс!

04.01.2017 07:51

Могу ли и гузови да се љубе? Да предлозим апликацију у скупстини РС!? Имах пуно којима треба!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врцаљка

06.01.2017 14:04

Ускоро и дување у "флауту" на даљину xД

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хомосексуалност

07.01.2017 20:36

Арапи су мајстори у томе. Прицао ми Американац гаy да нико није као они. Не љубе они само у задњицу него лизу анус и иду језиком унутра. Од тога мускарци гаy луде. Послије долази Фади ~ Мајкл. Оцекујем да це Саудијци развити пројекат. Арапима, а и Иранцима би то олаксало доступ до мустерија. .

ОДГОВОРИТЕ