Врелим уљем жена посула мужа?

Приједорска полиција ухапсила је Приједорчанку Суаду Сеферовић (51), осумњичену да је на подручју Санског Моста покушала убити свог супруга Нихада (57), потврдили су извори блиски истрази.

Република Српска 03.01.2017 | 18:47
Врелим уљем жена посула мужа?
"Први резултати истраге указују на то да га је највјероватније посула врелим уљем, а тек ће у наставку истражних радњи бити утврђено да ли се то догодило заиста на тај начин", рекао нам је полицијски извор.

Снежана Галић, портпарол Управе полиције МУП-а УСК, потврдила је да је дежурни љекар Дома здравља Сански Мост јуче у 15.40 обавијестио полицију да је у ову здравствену установу примљен пацијент са тешким повредама, односно опекотинама по глави и врату.

"На лице мјеста изашли су припадници Одјељења криминалистичке полиције Треће полицијске управе Сански Мост и дежурни тужилац, али ту нису затекли осумњичену", навела је Галићева.

Незванично се сазнаје да је Сеферовићева синоћ пронађена и ухапшена у једном приједорском мотелу.

"Припадници Полицијске станице Приједор 1 око 20.15 у једном угоститељском објекту који нуди услуге смјештаја ухапсили су С.С. из Приједора", навела је Звездана Алендаревић, портпарол ЦЈБ Приједор, додајући да је осумњичена предата полицији у Санском Мосту.

Нихад Сеферовић је јуче око 17.40 Службом хитне помоћи Сански Мост довезен у хитну пријемну хируршку амбуланту Универзитетског клиничког центра РС, те је хоспитализован у Клиници за пластичнореконструктивну хирургију.

"Пацијент је примљен с опекотинама у предјелу главе, лица, врата и дијела грудног коша, нанесеним врелим уљем. Захваћено је око девет одсто тјелесне површине. Пацијент је хируршки збринут, урађена је сва неопходна дијагностика. Здравствено стање пацијента је засад стабилно", казали су из УКЦ РС.

Извор: Независне новине

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Уље за БАЦАЊЕ

03.01.2017 17:56

Штета,, ПА ОВА СЕ СТВАРНО РАЗБАЦУЈЕ. Јел ДУКАТ или БИМА. Кад цар масла Има он и Гузу маже

ОДГОВОРИТЕ
Name

камелеон

03.01.2017 18:36

Чуј покушај убиства.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИЦА ВРНДА

03.01.2017 19:43

СТА ЛИ ЈОЈ ЈЕ УРАДИО,ДОДИЈАЛО НЕСТО ЗЕНИ. СТО ГА СЕСТРО НИСИ ЈЕДНОСТАВНО ОСТАВИЛА!

ОДГОВОРИТЕ