Дипломатски извори: Додик није позван на инаугурацију

Амбасада БиХ у Вашингтону јуче је обавјештена од стране америчке администрације да Милорад Додик није добио званичан позив за инаугурацију новог америчког предсједника Доналда Трампа сазнаје БН телевизија из дипломатских кругова у Вашингтону.

Република Српска 30.12.2016 | 07:32
Дипломатски извори: Додик није позван на инаугурацију
У информацији се каже да Додик није позван ни на церемонију полагања заклетве, ни на инаугурални бал, нити на било који други званичан догађај у оквиру инаугуралног програма.

Амбасади БиХ је речено да хиљаде разних позивница за приватне догађаје кружи у периоду пред инаугурацију, али да званична администрација нема било какве везе са тим активностима.

Сваки други евентуални позив може бити везан искључиво за приватне забаве којих, иначе у Америци сваки дан има на стотине.

БН Телевизија

Коментари / 79

Оставите коментар
Name

микајло

30.12.2016 06:42

Глам Блам

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре микајло

31.12.2016 18:10

Трумп у цаст доласка великог званицника из РС у Америку купује највецу краву музару да има Миле ста да МУЗЕ. Јер Миле без свакодневног музења не мозе. Посто не мозе да музе Америцка народ као српски морат це се једна крава зртвоват па ако презиви Милетово музење то је добра прогноза за српски народ у РС. Уједно то је био један од услова да би се тај велики званицник појавио на балу у цаст игнурације трумпа. Миле зели са тим показати новој надолазецој америком влади да његово музење није тако болно како то други зеле то показати.За узврат Додик це просверцоват пар стека Плавог Ронхила да уз помузено млијеко имају ста и да попусе.

Name

ПРИЈЕДОР

30.12.2016 06:46

МОЛИМ ВАС. Постедите нас висе,царевог одијела. Сретан му пут и сто дузи боравак. Ко има пеценицу за Бозиц?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

30.12.2016 07:11

Добро си, до јучер куди Американце због завјера а сада трци на ноге.

Name

Михајло

30.12.2016 07:25

Милораде гдје су народне милијарде км, сто нестасе ово година од кад ти руководис мојом РС.

Name

Ре БИЈЕЉИНА

30.12.2016 08:45

а ниси ти разумио друзе. Он куди лосе американце. Ови код којих он иде су добри.

Name

Гојко

30.12.2016 06:53

Па шта сте више напали на њега, иде не иде!? Имате комплекс звани Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Гојко

30.12.2016 08:27

Нико Мустафу Додика не би споменуо, поготову не БНТВ, да Мини-Ердоган не трује народ преко своје приватне РТРС. Малом Турчину се мора чињеницам одговорити, у противном људи ће заиста почети вјеровати у њихове лажи. Не сјећам се када сам посљедњи пут прочитао неку изЈаву предсједника федерације, човјек једноставно не постоји, нема га живог. То је ако ти није јасно Гојкане, особа која има исте овласти као и твој Мустафа од Лакташа, чији је буџет 6 пута већи од српске. Човјек ради свој посао, довлачи паре у федерацију, граде, живе живот... једноставно ради свој посао. Овај сивоња се уживио као да је нека функција, у ствари је нико и ништа!

Name

педја

30.12.2016 08:37

Свака цаст на коментар!

Name

Тако је брте

30.12.2016 08:51

Па јес Гојко у праву си народ је демократски изабро насег предсједника и сад он има право да води овај народ како оце. Коме није добро нек иде у иностранство,или нек краде,отима или несто друго.Нек се угледају на друга предсједника.Он се лијепо снасо.Лако је овдје типкарити по Инетрнату.Нема бољеземље од насе.Кафа је поламарка атањирпасуља са спеком три марке.А теккад би ови стоприцају видили ЗИМЗОГРАД.

Name

Игор

30.12.2016 07:05

У недостатку правог опозиционог дјеловања принудјени смо цитати и слусати глупости о једном цовјеку о његовој породици и неколико његових тајкуна који су заробили овце (народ) у тор. Гдје је опозиција и ста ради ? Пуни фризидере за празнике, планира путовања од добрих плата. Само узмите примјер "новог" опозиционог дјеловања у ком Михаљица (вјецна опозиција) знајуци да следеци пут неце преци цензус трази улаз у СДС не би ли јос мало остао у скупстинским јаслама. Ста реци за Адама Сукала са 200 гласова који такодје трази слицан аранзман. Какву алтернативу нудите Додику и његовим суши снобовима ??? Никакву. Спорт је унистен , забава никаква и остао нам је само Милорад да се о њему писе а он укњизи 300 хиљада гласова, на локалу помете ове уснуле Иваницеве и остале принцезе. Залосно и јадно !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карантин

30.12.2016 07:09

Засто бас све сто је везано за овог барабу мора добити бас оволику медијску пазњу? А да га мало ставимо ад ацта? Вјерујте то би му најтезе пало јер је навикао на свакодневну присутност у јавности. Његови спин мајстори це у том слуцају остати без посла а он це струнути у забораву...Ста казета за ову идеју, нароцито ви из опозиције али и медија, да не реагујете на сваку будалестину која стизе од њега све с циљем да га сто дузе одрзи у политицком и сваком другом зивоту. У карантин са задриглом барабом из Мрцеваца!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

На игноре га..

30.12.2016 09:01

..у потпуности се слазем, његовој "напаценој" дуси ниста горе не би пало..

Name

Хупy

30.12.2016 07:11

Ово је стеасно који блам јебо те. ..ста себи све цовјек допусти.Како му вјероват несто знацајно кад лазе у безнацајнин стварима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

30.12.2016 08:43

Опстати на власти је теже него дочи на власт.Политичари се служе углавном манипулацијама,лажима,обмањивањем свог гласачког тијела да опстану.Али као Додик,нико.Такав се у наредних 1000 година нече родити.Огрезао у криминал,скупљајучи око себе послушнике немилосрдно краде,троши новац јадног народа који му опет даје свој глас и на тај начин му дају мандат да чини то што чини.Шта је урадио корисно за РС?Ништа!!!Све што чини је у функцији личне зараде,њега и одређене групе политичара/привредника који му у томе свесрдно помажу јер су у талу.Скренути пажњу са катастрофалне ситуације је његов примарни циљ.Све ради осим онога за што је дебело плачен.Има авион,хеликоптер,депонована средства у бјелосвјетским банкама,некретнине које нико нече имати за 1000 живота,и све то од предсједничке плате.

Name

п

30.12.2016 07:16

Сага са Додиковим махинацијама се наставља....отишли су и већи играчи од њега у политичку историју, и он ће отићи на срећу народа а на жалост његових тајкуна!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад

30.12.2016 07:33

Слазем се само сто до тада неце камен на камену остати. Оволики степен отимацине би срусио и француску привреду. Поцињем вјеровати да би без корупције могли достици ЕУ стандард за пар година али је цињеница да је хоботница толико велика са се са њом не мозе изборити.

Name

Милорад

30.12.2016 07:58

Сретан пут Милораде!!!

Name

п

30.12.2016 07:58

Нажалост тако је , остаће љуштура од РС и ни народ ни опозиција (без пара , медија и подршке са стране) неће и реално не могу ту ништа да ураде али се једино тјешим да за коју годину бар нећу више слушати и гледати иритантног бандита Милу Додика сваки дан на ТВ-у!

Name

Q

30.12.2016 07:36

Баја ово све ради само да скрене са свакодневних проблема а то је економија незапосленос одлазак у иностранство.ја нисам цуо од аје да се он бави нецим корисним за арод..па ста да и оде на ту инагурацију неце се ниста промјенити код нас а народ се поцне лозити ко луд као да це сваком донет доларе...баја је велки манипулатор преварант понаса се као денис снапаст..ниција до зоре није горела...јуце у београду казе осеца угрозеност рс а увек труби како он цува рс е бајро

ОДГОВОРИТЕ
Name

контрас

30.12.2016 07:40

Засто је Милорад Додик толики контрас? Прво је звао Србе у Аустрији да гласају за десницара? Онда му било као драго сто у Италији није просао референдум, да не брицам о БРЕXИТУ. Онда пред крај кампање у САД се као "велики" струцњак укљуцио у подрску Трумп-у. Сви ови десницари имају један циљ: оцистити земљу од странаца, оних неприлагодјених, а бице ту и колатералне стете. Знаци и Србима се неписе добро. Знаци, мозе се десити да је Додикова подрска десницараима једна велика политицка греска. Трумп? То је цовјек са каризмом, и колико се год цинило да мозе несто урадити, САД је земља са цврсто уредјеним политицким ставом и правцем. Надати се да мозе несто помоци, РС, и Балкану је утопија. А надати се да це смјијенити амбасадоре и псотави оне који це подрзавати разградњу америцке политике у свијету, је утопија оних слицних Додику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нису чиста посла..

30.12.2016 13:48

Као да га у Москви навијају. По принципу што горе то боље. Само нека је неред. Нека се таласа, и што даље од руских обала, и руског корпуса.

Name

владимир

30.12.2016 07:40

Путин, Тереза Меј, Си Ђинпинг нису добили ниједну, а наш уважени предсједник чак четири позивнице за инаугурацију и пратеће балове, што је јасан показатељ његовог великог угледа у свијету и дипломатији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТАР

30.12.2016 07:55

Не гријешите се.Човјек је психијатријски болесник,не лаже,има халуцинације.Он стварно мисли да је позван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар ВЕЛИКИ

30.12.2016 08:13

Браво Петре.Да само допуним.Од лудила до генијалности није велик пут.Потврдјено је да је психицки нестабилан,али је генијалац циме СРБски народ зај..... и циме му везе пазњу.Кад сте задњи пута цули да је дотицни говорио о нецему другом осим његовим и непријатељима СРБсог народа.Он је свјестан на који нацин се код примитиваца одрзати на власти.СРЕТНО НАРОДЕ СРБски.Само Додо и Михајло М могу помоци

Name

ЛУЦИФЕР

30.12.2016 08:27

Ово је дефинитивно тачно.Коначно знамо истину.

Name

МИЛИЈАНА

30.12.2016 15:10

Јадник мисли и да је Кончита женско.Тежак случај.

Name

Одлази Милораде

30.12.2016 07:59

Милорад Додик као ДУШКО ,, ДУГО, ушко ,,у 7:15 хоће да буде у знаку пажње да га сва дјеца гледају прије вечерњег дневник. Милораде ниси висе интереснтан а ни забаван,, није вриједан пажње. И одузимање времена ТВ медијима .добољно си покро ову јадну рају надзи друго занимање или се хватају табановича фијакера. Док још имаш мало мјеста у Русији. Дасвиданија Мст Пресидент ,!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

30.12.2016 08:01

Пролази вријеме, године иду...он све богатији, народ све сиромашнији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

30.12.2016 08:06

Иде Миле лајковацком пругом идеееее Милеее

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ре

30.12.2016 08:19

...Са Бакетом, са најбољим другооом, иде Мииииииле..

Name

ре.

30.12.2016 08:22

Ма јок бре,иде Миле Рајловацком пругом,то је пут којим се долази у Рајвоса у СИП-у

Name

Ре@ре

30.12.2016 12:19

Да смо какве среце па да воз наидје не би ли нас мало обрадово.

Name

Званично

30.12.2016 08:12

Хм, ако је до званичне администрације, нешто мислим да она није расположена ни Трампа позвати на овај хепенинг

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.12.2016 09:25

Јок ето на крају ће испасти да на инаугурацији неће ни бити Трамп, већ само Додик.

Name

неутрални

30.12.2016 08:19

Сада ће још пет референдума морати организовати да заташка и ову бруку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

30.12.2016 08:20

Јадни ми у РС , шта свијет да мисли о нама. Стварно смо тупи и глупи, ко нас води. Жалосно, да нисам грађанин РС, смејала бих се, а овако ме срамота, ходам погнуте главе. истински ме срамота где живим и ко нас представља у свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Мила

30.12.2016 08:58

Трезвено размишљање,цијели свијет већ одавно овакву политику не сматра за озбиљно,ово чак иде до те мјере да би се могло сматрати као некултурно понашање,слична ситуација не постоји нигдје.

Name

Жељка

30.12.2016 08:26

Сад ме звао Трамп и рекао да је послао још једну позивницу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Жељка

30.12.2016 08:49

Ако је позивница теби упућена буди срећна да накратко замијениш Меланију. Ако се посрећи можда и останеш, ко ће га знати.

Name

камелеон

30.12.2016 08:28

А сваке године нас је за 7.000 мање. Нека је, битније је дали ће ићи или неће ићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баја иде својим путем

30.12.2016 08:29

Док се сви баве Додиком и Трампом његов син Игор и Несо Ланацо спремају е- књизица тендерски захтјев који це нас костати 27 милиона КМ. Изгледа да је САП планиран али и са САП-ом је невјероватно да овај пројекат мозе да коста толико. Јос једна пљацка у низу о којој нико ниста нема појма. Позивамо СИПУ да се сто рије укљуци по овом питању јер ради се о милионима градјана РС. Провјерит еко су добављаци софтвера и хардвера у Фонду здравства и све це бити јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раније

30.12.2016 08:57

Пројекат САП је проведен у ЕП РС и коштао је толико пара прије 3 године.Носилац посла била фирма из БГ не знам која може бити и тај Пронтиер ил како се зове, ал ето материјала за истражити . Неко с.....е од лиценце им је било по човјеку на годишњем нивоу 10 000 КМ , обнавља се годишње , на конто годишњег одржавања узима се око 300 000 КМ по предузећима из састава ЕПРС , мимо лиценци које се плаћају и обнављају сваке године.Невиђена пљачка стари

Name

Да се дода

30.12.2016 09:30

Ланако је био подизвођач у ЕПРС

Name

Саво

30.12.2016 10:09

Пореска управа је дала 12 милиона за САП који не ради вец неколико година, а и ово сто је прорадило ниста не ваља. Годисње на одрзавање лиценци се даје 1 милион КМ, а подрска најмање 500.000 годисње. САда гледам на wеб сајту иде анекс од 2,5 милиона КМ. Па ови се бацају милионима марака насег новца. Неко добро масти брке сваке године, али неко це и одговарати за ово се. Све је било за мандата Дзомбица. Само пљацкај и отимај док мозес.

Name

Лана

30.12.2016 10:47

Ланацо је ту да се преко њега извуце лова јер ови странци бас нису нигде видјели да се толико даје за послове. казу у реду је 10% али 40 и 50% то нису видјели нигде па ни у африци и русији. Погледајте само колико добит има ланацо за 2015 годину, 12 милина марака на приход од 28 милиона. Па марза му је јаца од гоогле, ибм, мицрософта и орацла заједно. Али СИПА је кренула да ради па це бити весело током наредне године.

Name

АЦХТУНГ ДИЦХТУНГ

30.12.2016 11:00

ИТ wасхинг мацхине.

Name

ДЕ ГОТХИА

30.12.2016 08:43

ЗБОГ ПРОБЛЕМА СА СЛУЖБЕНИМ ВИЗАМА ОЧЕКУЈЕ СЕ ДА ЋЕ У БАЊА ЛУЦИ БИТИ ОДРЖАН "ТАЈКУНСКИ БАЛ" ПОВОДОМ ИНАУГУРАЦИЈЕ ТРАМПА. ОРГАНИЗАТОРИ ПРЕДСТАВЕ ЗА НАПАЋЕНИ НАРОД СУ НОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ НОВЕ ТРАМПОВЕ ПОЛИТИКЕ:ДОДИК И ЧОВИЋ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мафија

30.12.2016 08:56

Писи те о Бањалуцким топланама , највецој пљачки у Рс -у, Додиково масло а наставио Игор Радојчић.....Мафија интерес новац каква Рс људи моји то су мафијасииии......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хрватски мазут

30.12.2016 09:06

Бањалучке топлане се снадбјевају Хрваскум мазутом поред насег у Броду који је јефтинији....Разлика је на ту колицину милијонска а Баја ловом купује послуснике и којекакве експерте !!!

Name

Па мора Игор наставити

30.12.2016 09:59

Игор мора наставити након што је успјешно "преваспитан" у Калдери

Name

Будо

30.12.2016 10:44

А сто Игор воли Ланацо то је тек посебна прица, поготову сто у Топлани имају 250.000 годисње на програму ем сто иде сада и дигитална трансофрормација града Бања Луке коју це радитии Ланацо са Мицрософтом. Топлана плаца програм висе него Лондон и Неw Yорк заједно за обједњену наплату струје, воде, смеца, гријања...Амидзиоцу укљуци се и ти јер ту има и за тебе, ма има за свих.

Name

Сдо

30.12.2016 08:58

По овоме се види колики је баја србин..ста је америка радил од србије а он тамо иде

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДИЈАГНОЗА

30.12.2016 09:26

Сад се види да нам ПРЕДСЈЕДНИК има значајне ПСИХИЧКЕ ПРОБЛЕМЕ !? Требало би га, због угрожености РС, упутити на ВАНРЕДНИ "ТЕХНИЧКИ" ПРЕГЛЕД, јер је ствар много озбиљнија од потврде коју је приложио суду!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Виц

30.12.2016 09:26

Јутрос јавили Трампу да му Додик није послао никакву позивницу ни на инаугурацију ни на бал.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милорад Додик

30.12.2016 09:31

"Овај народ се мора навићи да излази на референдум. Да нисмо имали референдум, многи би разумјели да смо слаби и нејаки, а са референдумом смо јаки и важни." Ето драги Срби, па навикавајте се помало...

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаа

30.12.2016 09:41

Што је више клевета и лажи, Додик нам је све милији и дражи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

30.12.2016 09:54

Ако ће повести Змаја од Шипова,Небојшу,Шпирића,Тегелтију , Жељку , Лејлицу, Богданића,Драгићевића, И Гајићку па нека иду ... да покажу како се држава краде , да и они усагласе своје захтјеве према нама,а не одмах санкције или недај боже бомбе ...овако више није добро,а и хеликоптери се могу јефтино купит.... 2007 ЕУРОЦОПТЕР ЕЦ 135П2 , Дигитал Ауто сустав контроле лета, Дуал МЕГХАС контрола лета Дисплаy Сyстемс, ХФ Цом, клима Регистрација. Н858WА • Серијски број: 0632 .. Укупно вријеме: 842 х Број мјеста: 7 Мотора (с): • Мотори: Пратт & Wхитнеy Цанада ПW206Б2, 621 СХ ... За продају Цијена: УСД $ 2.995.000 Еуроцоптер ЕЦ145 Брзина крстарења: 246 км/х Тежина: 1.792 кг Долет: 680 км Дуљина: 13 м Распон крила: 11 м Највећа брзина: 268 км/х Јединична цијена: 2.000.000–5.500.000 УСД (2013.)

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПУСТИТЕ ГА !!!

30.12.2016 10:08

Пустите га да већ једном да оде на ту "ИНАУГУРАЦИЈУ" !!! Можда нам се ПОСРЕЋИ; да тамо и ОСТАНЕ!'

ОДГОВОРИТЕ
Name

Песимиста са разлогом

30.12.2016 13:39

Нема ништа од те среће. Нико њега нигдје неће. А њега иначе забоље нека ствар, јер ако не оде на ту "инаугурацију", он ипак остаје у овој "инаугурсизацији". Са угурсузима њему је ипак најбоље, најкорисније, најпрофитабилније. Такве будалаштине не пролазе нигдје, ни у Федератион чак. Осим овдје ..

Name

смијесно

30.12.2016 10:17

Јели ико видио кад Додик даје интервију на РТРС да новинарка не поставља нити једно једино питање само сједи у столици исто као кип и гледа у додика.Ваљда јој он тако нареди јер на питања би морао одговарати а онако прица прицу коју је сто пута исприцао то је смијесно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

До-Дицк

30.12.2016 10:46

Да сам на додиковом мјесту ако не добије ту визу ја бих позвао трумпа да он додје овамо на прославу 9 јануара дан РС .кад неце миле трумпу хоце трумп милету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

30.12.2016 11:54

Не писи такве коментаре повјероват це ти.

Name

Стокан

31.12.2016 07:51

Коментар ти је екстра, овако се одавно нисам слатко насмијао и то још ујутро. Уљепшао си ми дан...

Name

клошко

30.12.2016 11:06

клопко је т један обицни, само су гори ови сто на ту његову прицу насједају, кад има толико пријатеља сто не помогну макар мало да се финансијска ситуација поправи, сјетите се само мазута за топлану па пропа, мали велики кредит руски, америцки фонд на флориди и слицне будаластине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо Муртезиц

30.12.2016 11:27

Кад би неко могао израцунати, видјело би се да се овдје изгубе мјесеци радних дана нас који овај кретен свјесно замајава и вуце за нос. Сву енергију и слободно вријеме тросимо овдје умјесто на неким протестима. Кретен то зна и дневно даје по три интервјуа. Портал му је пун глава у разним дебилским позама, које једва да стану у оквир цланка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Војо

30.12.2016 12:02

Да Војо, потпуно си и праву. Зивим ван БиХ и само се цудим се, колико овај ЛИК зајебава све око себе. Невјероватно колико су "Срби" политицки неписмени!

Name

Боки

30.12.2016 11:44

Није миле овај пут прошао на тендеру. Ха ха ха ха ха ха ха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

30.12.2016 12:08

С обзиром да бал није по српском обичају, а поводом инаугурације новог предсједника САД, биће одржана корида и гусларско вече у Бакинцима. Власник бика побједника има 10 година бесплатну авионску карту за све дестинације у САД са требињског аеродрома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

30.12.2016 13:45

Коментар ти је врх! Тако сам се слатко насмијала.

Name

ОЗРЕН ДОБОЈ

30.12.2016 12:57

Милорад Додик је озбиљно болестан човјек,ни Шојић му није раван али ја почињем да се саосјећам са њим и да имам разумијевања за његове будалаштине и лоповлуке јер човјек је заиста болестан и умишљен да је велики државник и играч на свјетској политичкој сцени,а исто тако се на све могуће начине бори да што дуже остане на власти и сачувао своје богатство и спаси се одговорности за сва своја недјела и то је сасвим нормално.Мене забрињава стање свијести српског народа па смо дозволили да нас води један тешки манипулатор и преварант.Опозиција ћути,црква ћути,интелектуалци ћуте,борци ћуте,претворили смо се у једну безличну масу никоговића и кукавица а стање у РС је сваким даномсве горе и горе у свим сегментима живота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

30.12.2016 13:45

Онда ниста од инаугурације!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маџар

30.12.2016 13:51

Волунтаризам, импровизација и блеф. Умјесто политике, или ПолитикА, како то у множини они воле да веле. Ипак је свијет пун гада....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ах, који лик

30.12.2016 14:34

Хтио је баја преварити тужилаштво и суд, он као има неке везе с америчком администрацијом и њеним новим предсједником. А господин Трумп није никад ни чуо за Милу Додика, неког локалног бају из Лијевча.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Каро

30.12.2016 17:04

Ал вас додик ка.а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име и Презиме

30.12.2016 21:37

Па побогу људи зар је могуће да се у овој биједи у којој ово друштво живи, а за шта је у највећој мјери одговорна власт на челу са СНСД И Додиком ми данима бавимо ситним непоштеним смицалицама Додиковог медијског тима ? Позван-Није позван ! Људи фирме умиру !!! А ви се бавите "спином" Иде-Не иде. У ПАМЕТ СЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

деба

30.12.2016 22:44

Прочитао сам све коментаре и слатко сам се исмијао ово је стварно постала сп'рдња зар може један човјек да привуче на себе толику пажњу неко је споменуо предсједникс федерације које тај човјек ја стварно не знам а у истој је равни ко и овај наш!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХААХХАХА

31.12.2016 07:26

Па зар је могуће. То је дно изнад сваког дна. Ја сам мислио да наш прешедник стварно није психички болестан, сад вјерујем оном вјештаку са суда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тихи поглед

31.12.2016 09:31

Од свих коментара, а неки се понављају, видљиво је да сте безнацајна мањина, која своје фрустрације лијеци остављајуци коментаре који немају везе са стварности. Садасња администрација не упуцује позиве никоме, то ради транзициона администрација предсједника Тампа која званицно долази на власт 21.01.2017 године.

ОДГОВОРИТЕ