Дует Јелене и Наташе

Заједничка песма садашње и бивше певачице групе "Зана".

Забава 22.12.2016 | 09:20
Дует Јелене и Наташе
БЕОГРАДСКА група "Зана" је пред новогодишње и божићне празнике одлучила да обрадује публику новом песмом "Ступидо". Реч је о дуету који су снимиле садашња и бивша певачица групе, Јелена Живановић и Наташа Гајовић. Песму је компоновао вођа бенда Зоран Живановић Жика, на Јеленин текст, а снимљен је и анимирани спот на коме се радило пуна три месеца. До сарадање са некадашњом певачицом "Зане" дошло је летос када је Наташа, која више од две деценије живи у Дубаију и ради као професор клавира, боравила у Београду.

- Са Наташом се виђамо овде сваког лета, па је тако дошло и до сарадње - рекла је за наш лист Јелена Живановић, која ће са групом Нову годину дочекати на тргу у Требињу. - Била је код нас на вечери и тако смо дошли на идеју да снимимо дует, а нас две смо одабрале песму. Ово је било нешто најрастерећеније што сам радила за 26 година колико се бавим музиком. Пре него што преслушају песму људи помисле да је реч о брзој нумери, али тек када је чују схвате да назив даје велики смисао целој причи.

Наташа Гајовић је постала чланица "Зане" 1985, када је групу напустила прва певачица Зана Нимани. Са "Заном" је снимила неке од најпопуларнијих песама "Вејте снегови", "Војна пошта", "Оженићеш се ти"... Њен садашњи супруг Сиријац студирао је у Београду, где су се упознали, а затим су отишли у Дубаи и тамо започели заједнички живот.

Новости
фото:интермет

Коментари / 0

Оставите коментар