И. Сарајево: Болницу још граде "на папиру"

Влада Републике Српске задужила је данас Министарство здравља и социјалне заштите да поново покрене тендерску процедуру за пројекат изградња и реконструкције болнице у Источном Сарајеву, узимајући у обзир примједбе и ставове Канцеларије за разматрање жалби Босне и Херцеговине.

Република Српска 15.12.2016 | 19:43
И. Сарајево: Болницу још граде "на папиру"
Ресорно мининистарство је запримило рјешење Канцеларије за разматрање жалби БиХ којим се прихвата жалба једног понуђача на тендер расписан за изградњу и опремање нове болнице у Источном Сарајеву.

-Након консултација с правном службом, дошло се до закључка да Канцеларија за разматрање жалби БиХ није у потпуности поступила у складу са законском регулативом, посебно у дијелу који се односи на разматрање тендерске документације. С тим у вези, након додатних анализа и консултација, Министарство ће размотрити даље кораке у складу са законском регулативом - навдено је из Министарства здравља Републике Српске.

Раније је Влада прихватила Идејно-архитектонско рјешење за изградњу и опремање нове болнице Источно Сарајево, након чега је расписан јавни позив за набавку роба, услуга и радова за реализацију пројекта.

Имајући у виду значај овог пројекта и свјесни његове важности за пацијенте и здравствене раднике ове здравствене установе, Министарство здравља и социјалне заштите изражава жаљење због овакве одлуке Канцеларије за разматрање жалби БиХ, којом се пролонгира рок почетка градње објекта.

(Фена)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Мирко

15.12.2016 19:14

Лазови бањалуцки и лопови лактаски.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пинка 50-30-10-5-1-...

15.12.2016 19:22

Смањујем се

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.12.2016 19:28

Ал талове су већ дијелили,сад се мора поновити тендер јеб. га.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војо

15.12.2016 20:16

Дају посао фирми из друге државе а не нашој која плаца порезе овој земљи и храни наше људе,а још јефтинија за 11 милиона,људи де се уразумите,док још можете

ОДГОВОРИТЕ
Name

крле

16.12.2016 16:45

Битно је да се гради па макар и на папиру

ОДГОВОРИТЕ