Видео: Пијани "као мајке" играли фудбал!

Утакмица пијаних одиграна у Норвешкој. Стрелац гола морао је да има више од промила алкохола у крви.

Фудбал 23.11.2016 | 22:30
Видео: Пијани "као мајке" играли фудбал!
Зима је на прагу. Хладо је. Мрак је све дужи.

Депресију која хвата Скандинавију током ледених и тамних дана, пре свега Норвешку, прекидају сулуде идеје.

Многи заљубљеници у фудбал имали су прилику да "под гасом" гладају утакмице омиљених клубова или репрезентација. Испијање пива пре, током и после фудбалских утакмица постала је и нека врста традиције за фудбалске фанове.

А, да ли сте некада видели мортус пијане фудбалере на делу? На примеру који следи, играчи су МОРАЛИ да буду пијани!

Група становника норвешког град Хуморниеу организовала је утакмицу искључиво од пијаних играча. Пре утакмице направљена је велика журка у свлачионици уз обиље жестоких пића. Врло брзо - сви су били пијани.

Успостављена су и једноставна правила: Тим је морао да достигне одређени ниво опијеност пре него што је утакмица почела. Такође, стрелац гола, да би погодак од специјане судијске комисије био признат, није смео на алко-тесту да има мање од једног промила алкохола у крви(мерило се на лицу места, одмах после гола). Из тог разлога играчи су и током утакмице конзумирали пића.

Утакмица је за посматраче била крајне занимљива, уз напомену да многи нису ни били у стању да изађу на терен. Једни су се побили још у свлачионци, други најели, трећи повраћали поред терена...Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар