Звезда стигла тек до Москве! Одложен меч са Цибоном!

Црвено-бели су због невремена кренули из Казања тек у 16 часова по локалном времену. Одложен меч са Цибоном. Црвена звезда ће "прескочити" утакмицу деветог кола АБА лиге, а нови датум одигравања биће ускоро саопштен.

Кошарка 11.11.2016 | 18:45
Звезда стигла тек до Москве! Одложен меч са Цибоном!
Тројка Кита Ленгфорда и пораз од Уникса (65:62) у оквиру 6. кола Евролиге нису били последња непријатност која се кошаркашима Црвене звезде десила на гостовању у Русији.

Уместо на лету Москва - Загреб, где би у суботу требало да се састану са Цибоном, црвено-бели су већи део дана провели на аеродрому у Казању.

Лет за Москву, у пет сати ујутру по локалном времену, био је одложен због невремена, а екипа се коначно укрцала у авион и полетела тек у 16 часова (14 по централноевропском времену).

Црвено-бели су стигли у Москву, а у Београд би требало да слете у 00.15.

Компликације тог типа свакако нису биле потребне, пре свих играчима, који због раног лета практично нису ни спавали у хотелу.

Пошто су због великог кашњења пропустили авион Москва - Загреб, за који су имали карте, црвено-бели ће тек по слетању у главни град Русије размотрити шта и како даље, у зависности од опција које буду на располагању.

Према информацијама од јутрос, слободних места на летовима за Београд и Загреб нема до краја дана, па постоји реална могућност да један од дербија 9. кола АБА лиге, између Цибоне и Звезде (субота, 19.00), буде одложен.

Срећа у несрећи - ако тако заиста буде - је што ће Дејан Радоњић и његови изабраници моћи да се одморе и квалитетније припреме за гостовање Бамбергу у уторак, након којег већ у четвртак у Комбанк арену долази милански Армани.

Клуб је на свом званичном сајту најавио да ће се током дана оглашавати са новим релевантним информацијама.

Црвена звезда ће "прескочити" утакмицу деветог кола АБА лиге, а нови датум одигравања биће ускоро саопштен.

Звезда не иде у Загреб!

Утакмица деветог кола АБА лига између кошаркаша Цибоне и Црвене звезде отказана је због немогућности доласка црвено-белих, саопштено је данас на сајту Загрепчана.

Експедиција Црвене звезде због невремена у Русији није могла на време да полети из Казања, после утакмице са Униксом у Евролиги, закаснили су на лет из Москве за Загреб и одлагање је било неминовно.

Наредни меч Црвена звезда мтс игра у гостима против Бамберга 15. новембра (уторак).

Нови термин утакмице са Цибоном биће накнадно саопштен.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар