Осам предузећа у Индустријској зони 2​

У Индустријској зони 2, предвиђеној за лаку индустрију и мали бизнис, Градска управа Града Бијељина је путем јавног позива и лицитације продала осам плацева, површине од 2.000м² до 65.000м², а нови власници земљишта дужни су да у року од двије године започну изградњу пословних објеката.

Република Српска 13.10.2016 | 13:40
Осам предузећа у Индустријској зони 2​
Поред предузећа „Гама С", „Монтерн", „Лого", „Вук комерц" и занатске радње „Цитy цар", земљиште за пословање излицитрирали су и Радомир Милановић, Александар Матић и Никола Стајић из Бијељине.

Јавни позив за изражавање интереса за куповину градског грађевинског земљишта у обухвату регулационог плана "Индустријска зона 2" отворен је до даљњег.

Почетна цијена грађевинских парцела одређена је према подзонама и креће се од 10 до 30 КМ/м², а инвеститорима је пружена могућност плаћања земљишта у 60 мјесечних рата без камате.

У циљу веће флексибилности и, у складу са интересима потенцијалних инвеститора, остављена је могућност цијепања постојећих грађевинских парцела и формирања нових.

Индустријска зона 2 простире се на површини од 44 хектара, између Улице Стефана Дечанског на југоистоку и градске путне обилазнице на сјеверу и западу. Испуњава све савремене стандарде – изграђена је комплетна комунална инфраструктура, налази се у близини магистралног пута, гасовода и канализационе мреже, а за ИЗ 2 је добијена и еколошка дозвола.

Поред Индустријске зоне 2, у Бијељини су формиране и индустријске зоне 1, 3 и 4. У Индустријској зони 3, на локацији иза Агротржног центра на 12 плацева производне и прерађивачке погоне изградила су предузећа: „Бистрик", „ДМГ компани", „Еуропаркет", „Јоргос", „Талум", „ХY–ПОWЕР–ФлЕX", „Виртус", „Фармаком МБ", „Лимар Миле" и друга.

Градска управа Бијељине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Пера

13.10.2016 12:26

Па зар није др. побједио и стопирао ово?! Упс,извињавам се,мозда за 4. год.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Салаука

13.10.2016 14:23

Ста це Максимовиц продавати када му *бивси* градоналценик преда власт, ма нека се он игра са папцима

ОДГОВОРИТЕ