Назив Република Српска са фуснотом

Овако, чисто симболички, честитам Додику на оствареној изборној побједи. Истовремено, унапријед му честитам на предстојећем уласку у власт на државном нивоу, па све до побједе на изборима за српског члана Предсједништва БиХ у 2018. години.

Република Српска 06.10.2016 | 12:08
Назив Република Српска са фуснотом
Моје емоције спрам Милорада Додика познате су јавности. Међутим, анимозитети не би смјели утицати на објективност. Остварио је управо по мојим процјенама, изванредну изборну побједу и то је реалност.

Сад, његовој побједи највише је допринијела безидејност, неслога, дезоријентација и конформизам опозиције, но, ова и оваква опозиција једноставно не завријеђује било какве анализе или промишљања.

Важно је оно шта (нама!) слиједи у будућности. Прво шта можемо очекивати јесте окончање "истраге" против Додика и то ће реализовати управо "врховни кадија" Бакир Изетбеговић.

По хитном поступку слиједи доношење закона о измјенама и допунама закона о празницима, којим 9. јануар неће морати "обиљежавати и славити" сви они који се неидентификују са тим празником. Додик ће брже-боље потписати указ о проглашењу закона и тако избјећи кривични прогон.

Компарације ради замислите да Барак Обама потпише да 4. јули не морају обиљежавати сви они који се са Даном независности не идентификују. Објективно, негдје 10-15% америчких држављана и грађана (азијата, африканера, Латино-амера) ничим нису везани за 4. јули, али га морају поштовати јер живе у држави, у демократији...

Значи, Бакир Изетбеговић је успио, бар "ограничено" укинути 9. јануар као национални празник. Сад слиједе политичке и правне активности потпуног укидања овог симбола Републике Српске. Немамо грба, химне, заставе, дана државности, конститутивности, језика и ино, па се поставља питање: Шта је остало од Републике Српске?

Само још назив - Република Српска, а са којим се не може идентификовати преко 15% становника (по задњем попису).

Шта нас чека у перспективи?

Прво, СНСД и коалиција улази у власт на државном нивоу (Савјет министара, агенције и ино). На "потицај" Фахрудина Радончића и Драгана Човића пристаће Изетбеговић да коалира са "легитимним" српским представницима. Савез за промјене је једноставно "потрошен"! У контексту контроле над Додиком преко државног правосуђа Бакиру је овај управо идеалан "партнер".

Након тога примичу се општи избори 2018. када ће се Додик кандидовати за Предсједништво БиХ. До тада ће "стићи" одлука Уставног суда БиХ о "неусаглашености" назива Република Српска са Уставом БиХ. Додик ће опет организовати референдум, глуматати штошта, али ће на крају пристати да се примјењује назив Република...* (са фуснотом као у случају Косова). Назив ће, баш као и 9. јануар, прво укинути "на мала врата", а потом и у потпуности.

За награду, како сам то већ писао, Додик ће бити нови "статиста" у државном предсједништву. Ту су само Изетбеговићи вјечни!

Ето, драги моји сународници, тако некако ће се материјализовати потпуна девастација Републике Српске.

Ко је крив за то? Признали ми то или не, али ми сами. Нико други умјесто нас није гласао за укидање Републике Српске, односно сами смо Додику дали мандат да уништи "оно наше"!

НАЗИВ РЕПУБЛИКА СРПСКА ПИСАЋЕ СЕ СА * (ФУСНОТОМ) И КОРИСТИЋЕ СЕ ОД ПРИЛИКЕ ДО ПРИЛИКЕ, И СИТУАЦИЈЕ, АЛИ СУШТИНСКИ ЋЕ СЕ "СРПСКА" ИЗГУБИТИ КАО И "МЕТОХИЈА". ЗА ТАКАВ ИСХОД СМО ГЛАСАЛИ И ГЛАСАЋЕМО ОПЕТ, ЈЕР, КАКВИ СМО, И НЕ ЗАСЛУЖУЈЕМО ДРЖАВУ!

Аутор: Борислав Радовановић

Коментари / 98

Оставите коментар
Name

сасарс

06.10.2016 10:14

Тако је Бориславе! Искључиви кривци што је Милорад Додик још на слободи и на власти су два Младена и помало Драган Цавић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

06.10.2016 11:19

Додик нам је потурен да унисти све у РС.Мало по мало остајемо без свега а он глуми заститника.А како то објаснити полуписменом народу кад дрзавна тв станица покрива и манипулисе цињеницама.Остацемо и без имена РС.А он це опет глумити да брани име као и дан републике сто смо.

Name

РадикалНО

06.10.2016 11:43

Дај не лупетај. Какви Младени и какав Дрган. Криви сте ви јер сте стока од народа. Не заслужујете да имате ни мјесну заједницу а камоли државу.

Name

Цццц

06.10.2016 17:37

Људи избори су прошли побиједио је онај коме народ вјерује сто се прије помирите са том цињеницом мање це те тросити зивце. А очито је да се председнику највише верује свидјело се то некоме или не.

Name

такое

07.10.2016 12:33

То ти је к'о смрт, прво дође запрепаштење и неприхватање, послије се већ некако помириш са судбином. Али лијепо је видјети тај неки оптимизам, 'Господ Бог', 'заиграће мечка' и тај рад...

Name

Знам

06.10.2016 10:19

Амин!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

06.10.2016 15:00

ДА СУ ГРАДЈАНИ РС ПОБОЗНИЈИ И МЕДЈУСОБНО СЛИЗНИЈИ, БОГУ ВЈЕРНИЈИ А СРБСТВУ ОДАНИЈИ НИКО ЊИМА НЕБИ МОГО НИСТА. ОВАКО КАО САДА КАДА СУ ГРАДЈАНИ РС МЕДЈУСОБНО ЗАВАДЈЕНИ И ПОДЕЉЕНИ НА ПОЛУТИЦКЕ СТРАНКЕ КОЈЕ СЕ МЕДЈУДОБНО КОЉУ ОКО ВЛАСТИ ПОСТАЛИ СУ САМО ЈЕДНА СЛАМКА МЕДЈУ ВИХОРИМА!

Name

Дон

06.10.2016 10:28

Ово је потпуна истина шта господин Радовановић каже! У бошњачким круговима се отворено прича да ће Милорад Додик добити подршку на слиједећим изборима за Предсједништво БиХ, јер је Младен Иванић својим чудним изјавама уочи референдума залупио гузицом врата бошњачкој подршци. Звучи мало чудно да ће Бошњаци помоћи Додику да се дочепа жељене позиције на државном нивоу, али ће то тако бити и као што каже господин Радовановић, остао је још само назив Република Српска. Живи били, па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Дон

06.10.2016 11:16

У Босњацким редовима се прица само то како су срби да неказем глуп народ.Јер цовјеку који је довео Р. Српску на руб егзистенције дати оволику подрску на изборима граници са здравом памети.Успут Баја користи сваки термин да омаловазава дрзаву у којој зиви и да је не призна,а ко ијоле размисља својом главом види да Р.Српска без те исте дрзаве коју Баја не призна неби могла опстати мјесец дана.Само се питам како би Баја добио кредит ММФ-а да није било дрзаве,коби исплатио депозите од пропалих банака да није дрзаве итд.Али оцито бајини гласаци то неконтају јер они не размисљају својом него бајином главом.То ти је она стара,јели ти вјерујес својим оцима или мени, оцито срби невјерују својим оцима него баји.Паметном доста.....

Name

роб

06.10.2016 13:34

Баја Бабо и Цовиц добитна комбинација

Name

Дон

06.10.2016 13:57

Али то је све дио плана и дугорочна стратегија. Не добија ни "баја" кредите на лијепе очи, он то мора зарадити. Зато и кажем да је циљ уништење РС, а баја ради на томе и добиће подршку бошњачког народа када се буде кандидовао за фотеље на државном нивоу. Апелација по питању самог назива "Република Српска" се већ увелико спрема, али у свему томе је тајмин одлучујући, тако да се око тога све до марта, априла 2018. године неће расправљати. Наравно да баја шиша добар дио свога стада у РС, али нек их шиша, сами су криви. Ја нисам за њега сада на изборима гласао, али већина јесте и ми живимо у демократији. СНСД је апсолутни побједник избора у РС-у, СДА у Федерацији. Значи Миле и Бакир су побиједили, гле чуда :-).

Name

БХ

06.10.2016 10:28

Зивио Дудук

ОДГОВОРИТЕ
Name

БиХ

06.10.2016 10:35

Баја је највеци Босанац од свих градјана БиХ само се стиди признати да он то стихијски ради!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.10.2016 10:40

Бајина карта је најљепша, зове се "И хаве а дреам"

Name

Држава

06.10.2016 10:38

Чуј не заслужујемо државу?? Па гдје сад живите, на Марсу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

06.10.2016 11:55

Па реко Додик да је дрзава и људи контају цовјек зна. Мозда једног дана постане и континент.

Name

Слажем се...

06.10.2016 10:42

Све је тачно што је човјек написао. Народе опамети се молим те, крајње је вријеме. Посљедња прилика је 2018. година !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијагноза

06.10.2016 11:54

Овај народ се није опаметио хиљадама година, како мислите да то изведе за ДВИЈЕ?

Name

Бл

06.10.2016 13:50

Док је нама Миле бит це и Републике Српске. А Ви сто вјерујете опозицији вјерујте и даље. Ста су они направили него двије године несто галаме и прицају о корупцији и криминалу,кад неко предје у снсд је попак а кад предје њима као Сукало онда је добар. Никада од њих ниста неце бити. Слаба је то опозиција.

Name

србин

06.10.2016 10:49

Г Радовановицу И остали Који месле Као ти ове зеље вамсе неце испунити никад да дадне бог дасе ти уздајници из опозиције макну из сарајева ниста неце моци висе да РС!! Изгуби надамсе следецем референдум даце РС! Бити самостал на дрзава!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре.србин

06.10.2016 12:13

Ти це да добијес ста оцес кад Сојиц постане капетан од Белу Ладју

Name

Србине

07.10.2016 08:28

Е јеси писмен, СВАКА ЧАСТ

Name

др

06.10.2016 10:50

Прилично тачна анализа, али одакле нама памет да то сконтамо. Вјештом замјеном тезе да је опозиција у Сарајеву са Бакиром, Додик је уз референдум који је антисрпски добио изборе. Опозиција је требала имати храбрости да буде против референдума, али... А народ док сконта увијек је касно. Овдје ће профитирати само Хрвати, а Бакир ће бити самљевен осовином Додик-Човић ако то дозволи. Већ му се припрема "бошњачки МОСТ".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко Бисиц

06.10.2016 10:50

Све је ово цовјек одлицно написао и да це Додик градити унитарну БиХ као сто је писао Глигориц.Зиви били па видјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психо-Аналитчар

06.10.2016 10:51

Уз сво уважавање "институције-предсједник Републике Српске", као чињенице и објективне стварности и потребе Српског народа мислим да је лично претјерао у многим стварима, слажем се да несмијемо и нетребамо дати и продати своје достојанство и све оно за шта је изгинуло толико наших сународника и иза којих је остало много сирочади и бескућника, али и он је учествовао у тој причи задњих 20 година, његови представници ( Радмановићи,Шпирићи и остали папци и увлакачи ) ,били су дио БиХ власти, НИШТА ,ама баш ништа нису урадили...наставак приче је повређена сујета болесних умова који немогу више " узимат кајмак" ( Шпирић и Радмановић и остали ) и наравно да нико није добар ако се не повинује тој клики....На жалост осјетићемо све "благодети" и способности свих досадашњих активности када ММФ крене да поставља услове....а Баји ко Баји довољна је и Мањача да се избуче и да то буде новинарска сензација , јер ни ови наши из РС га немогу интервијуисат , ваљда нису довољно добри као Ђаковићи,Лазански и сл... вређање и понижавање у његовом маниру...па добро тао нам и треба , сами пали сами се убили...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе С.

06.10.2016 10:57

Добар текст, тј. анализа. Али СНСД неће моћи ући у државну власт. СзП у Представничком вијећу има 7 посланика (+ Српски чĺан у Предсједништву БиХ) , а СНСД 6. Дакле, за формирање новог Савјета министара потребна је Иванићева сагласност коју Додик неће добити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нејасно

06.10.2016 10:58

Нејасно шта се жељело рећи и шта је алтернатива тј. ваша препорука да се чини у овим случајевима кад цијела МЗ подржава политику докидања РС. Заставу нисмо изгубили то је нетачно, РС има своју химну, као и амблем. То што де фацто Бањалука није главни град и амблем не може постати грб зависи од гласова Башњачких представника, у чему је ту крив Додик, питај Бакира шта му смета ту. Даље са једне стране заговарате да Додик игнорише одлуку Уставног суда а са друге га проглашавате шарлатаном који је против свих. Дакле текст поприлично нејасан и контрадикторан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

06.10.2016 15:09

Е мој ти, па како би и било јасно , човјек има промају у глави...

Name

девастација

06.10.2016 11:00

Једно од рјешења је оно што се већ кренуло, потпуно девастирати БиХ и Федерацију истим аргументима како они укидају обиљежја РС. Укинути 1. март, све одлуке парламента ФБиХ јер нема Срба, Мостар нема изборе 7 год. отићи на највише свјетске инстаце да кажу да ли је то демократија и све друго. Направити потпуни правни хаос и државу учинити и де фацто и правно немогућом, и онда се само раздвојити лаганини

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димњачар

06.10.2016 17:33

Е мој "борац", није ни теби лако... Ти ако заиста мислиш и вјерујеш у то што пишеш, препоручујем ти да посјетиш каквог доктора за депресију. Не постоји нити 1% шансе да дође до некаквог одвајања, да исто не проузрокује рат и исељавање комплетне РС преко Дрине. То нико не би могао зауставити, а сви добри знамо зашто. Ти ако си једна фукара у животу, једна пропалица који никада неће бити способна да има нормалан посао и будућност, то је твој проблем. Предлажем ти да скочиш с каквог моста и спасиш себе. Биједо једна пропала, љубоморна, зависна...

Name

Марко

06.10.2016 11:03

Мене интересује који је приједлог Борислава или неког другог, како се изборити против тога? Лако је реци Додик је крив, ја ипак мислим да су томе криви сви политицари у Српској подједнако као и Додик. Он макар некад несто проговори против Босне и Бакира, од других не цујем ни то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

06.10.2016 11:34

Ајде искрено реци, а ста то Босна ради против нас па да увјек морамо контрирати и цувати србство.. Буди само конкретан

Name

Миле

06.10.2016 11:35

Ј**о ти он Марко маму видис да на том национализму и осваја власт а ми у Републици Српској немамо ста јести како треба,пензие су нај мање у региону набијем га на К***ц!

Name

за Миле

06.10.2016 13:14

Марку је највазније да је несто против Босне и Бакира рекао.Он вјероватно зиви вани па не осјеца последице његове политике,ове вани само национализам занима посто их друство тамо гдје зиве не ј.бе ни за суву сљиву,па комплексе лијеце негативним српством,босњсством и хрватством.

Name

Јоја

06.10.2016 11:08

Он је демократски изабран и моземо му га, сви ми, само попусити, ако он то дозвољава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

06.10.2016 11:35

Ако је демократија куповање папака а сад гласова онда ок

Name

Боки

06.10.2016 11:42

Јоја говори у своје име.

Name

ре Јоја

06.10.2016 16:05

Јоја ако ти не дозволи да му попусис онда му фино додји у рикверц.

Name

о туго

06.10.2016 11:09

Е мој Бориславе,вријеме је да идемо да одлазимо због дјеце ,протјеравање јбг.Мени кад запрјети смрћу онај коме тече кривична пресуда добије само нову прекршајну!У МУП ме изигравају и исмијавају и јавно и тајно Тј јавно кажу "све ви само уредно пријављујте"Суд ,ма хајте молим вас ,понижење до цинизма!Једноставно не вриједи потрошити живот узалуд!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХеХе

06.10.2016 11:11

Е јбг-а новинар,поредити САД и Барака Обаму са ентитетом РС и Додиком је унајмању руку неумјесно и крајње безвезе.Не да је то неупоредиво,то је немогу се изразити на адекватан начин,то је неуспоредиво X(пута)сто милијарди

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босњак Миле

06.10.2016 11:12

Миле легендо посто силно зелис бити дио предсједниства БИХ, ми босњаци цемо ти то омогуцити. Ти само настави радити као и до сад (довео си левате на просјацки стап, унистио оно мало привреде, банкрот слиједи) и подрска неце изостати. Зив био легендо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

свакодневница

06.10.2016 11:18

Исао би у продавницу у куповину али немам пара..

ОДГОВОРИТЕ
Name

за аутора чланка

06.10.2016 11:19

Од свега Додик једино може постати заступкик у парламенту БиХ,у предсједништво никада ући неће

ОДГОВОРИТЕ
Name

За опозицију

06.10.2016 11:21

Браво Додик! Што се љутите када губите !Коме се не свидја нека иде у Тунгузију !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца

06.10.2016 12:15

Покварени створе иди ти, ниси се ти борио за Р. Српску....... Овако говоре ратни профитери и њихова поколења. Вама је добро али фоцице дјаволциц по своје....

Name

Госпођо

06.10.2016 14:58

Смирите се госпођо, смирите, позлиће вам...

Name

дрвосјеча

06.10.2016 16:24

Додји да живиш овдје. па онда тако причај!Јебо те Милокрад!!!

Name

шта

06.10.2016 18:30

Шта, госпођа има дрвосјечу за мужа?

Name

дофф.

06.10.2016 11:38

Оно што је сигурно али је невјероватно. Бакир ради на јачању РС а Додик ка слабљењу. Ако се анализира читава ситуација, све је јасно ко дан. Њих двојица су потребни један другом да би задржали власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

06.10.2016 11:41

Побиједио је али како?-куповином гласова, застрашивањем и увијек атрактивним изазивањем страха и параноје код народа. СДС је био уз народ кад је било најгоре а гдје је био Додик? Са сигурне удаљености посматрао као што ће и сада да уради ако загусти. Он ће склонути своју дјецу, ако већ није, а ми ћемо гинути због његових 190 цм и 120 кг српства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2016 11:58

тацно и јос да додам са плавим возом којег је довукао из Русије.Сви знамо ста је плави воз :)

Name

зајеб

06.10.2016 18:29

Ти си то нешто помијешао: плави воз се веже за друга Тита, оно се зове бугарски воз.

Name

мислим

06.10.2016 11:41

А коме је то стало до имања СНСД прикупља јос сто је остало од имовине а послије то висе никог не интересује зали бозе цетири године рата борили смо се за пљацкасе питам се гдје су они сто су се борили сакрили се или продаки за саку пара или неки посао који ионако није плацен е па кад оцете изволите среца не овисим о овој назови дрзави захваљујуци ино стазу али плаце ми се кад видим ову насу биједу како плаца своју глупост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2016 11:46

Људи су код Додика препознали поштење,рад,успјех,патриотизам самопожртовање,скромност,културу!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.10.2016 11:57

хахахахахаха хвала ти сто ме насмеја.

Name

Ре Нола

06.10.2016 12:31

Никола да ниси и ти под неком терапијом? Цуди ме да народ не препознаје криминал, корупцију и непотизам код Баје и његовог вјерног круга.

Name

Ре

06.10.2016 18:19

Мени се чини да си и ти под терапијом званом фрустрација од лика и дела Додик. Читав све се бави лобирањем, запад буквално почива на лобирању, на стотине фирми са том делатности имају, само код нас то зову корупција. Имате ли шта друго ово поста монотоно!

Name

Приједорцанин

06.10.2016 11:47

Боро,ниси управу.Ми имамо заставу тробојку Српску а ти казес укинули и заставу.Затим гријесис да це се Председник Додик кандидовати за Српског Цлана Председниства.Њему је у Сарајеву угрозена безбједност јер води просрпску политику и бори се за Републику Српску и отворено говори НЕ наметнутим одлукама Уставног Суда.Председник Додик је вец рекао да висе неиде у Сарајево.Додик је од 2018-те Премијер Српске.И никаквог уступка Уставном суду неце бити око назива Република Српска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

06.10.2016 12:11

Ја би ти био пуно захвалан кад бих нас ти могао јос висе просвијетлити. Видим, паметан си, па реко, могао бих ти то мало детаљније.... Знас?

Name

ре јоја

06.10.2016 12:44

Па није потребна нека памет да бисе ова предвидјања написала ,а ни схватила.Ко има имало појма о политици зна да це бити тако.

Name

дај јоја

06.10.2016 13:38

Дај Јоја мало поведи рачуна о правопису. Можда ће ти дјеловати чудно али: ја-бих, ти-би, он-би...'наш!?

Name

Одг

06.10.2016 18:16

Класично нашки, кад немаш ваљаних аргумената и кад не разумијеш суштину, а ти се ватај правописа! Кино

Name

'ајде

06.10.2016 18:28

Да се мене пита ја бих неписменима забранио коментарисање, а богме и гласање. Ко не зна писати тешко да зна и мислити.

Name

Марко

06.10.2016 11:50

Додик је најпоштенији човјек у Српској .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гандалф

06.10.2016 11:52

Тако је Бориславе! Мислим да је сваки коментар сувисан. Погледајте само слику Дудука, неста ми се Баја промјенио-пропао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хер

06.10.2016 18:14

Ето ти си вероватно неки лепотан!

Name

перо

06.10.2016 12:02

Ко умије њему двије а миле умије и за три...

ОДГОВОРИТЕ
Name

5x

06.10.2016 12:17

Па да треба јавно одати признање!!!!Видим то опозициони политичари исто чини!А то призање за "теорију хаоса на којој су чак магистрирали неки,И.Радоичић" а којом је залудио народ и пред којим смо сви немоћни.Видим да их већина ликује,пјева и узвишује се над немоћи малог човјека(занемарите опозицију)чији је интелект у стању да препозна зло и пред којим осјећа страх.

Name

док масина ради!?

06.10.2016 12:06

Додик је компресор масина којом буси Босну и Херцеговину. Пали се на курблу, која је опсте избацена из употребе, а радикални Срби сипају нафту и са ватом у усима, курблају, а она стално пали и буси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путин

06.10.2016 12:47

Потписујем сваку ријеч, Бориславе. Дијелимо исто мишљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

06.10.2016 13:08

Ја мислим да Баја није Србин. У доста његови слика ми лици на Рома (цигу). Мислим било би право врјеме да открије од куд долази Додик племе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

06.10.2016 13:45

Бас је лик за Фоцу.

Name

РЕ Михајло

06.10.2016 16:03

Ја би га прије за Јакес а мозе и у Креку у Тузлу.

Name

Никола

06.10.2016 13:13

Да је неко поштенији,културнији,самопожртованији,патриотски више настројен,успјешнији,скромнији,боем у души,образованији и народнији од Додика сви би гласали за њега !

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака Јоји

06.10.2016 14:04

А ста мислис Јоја да се теби не дао Бог несто десипа ти се дијете надје у сиротисту,а пријатељ Анђелка Ђокица поведе га на своју викендицу да мало попуши.Када си тако сликовито приказао случај,покушај замислит и овај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О чему овај

07.10.2016 18:57

Анђелко Ђокић је бивши радник центра за социјални рад и осуђен за подвођење малољетника.Али не контам какве везе он има??

Name

???

06.10.2016 14:12

А ста је то и ста значи фуснота? Кад како и према коме се то употребљава.Молим стручан одговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димњачар

06.10.2016 19:27

Фуснота ти је у преводу "такозвана". Такозвана Република и такозвана Федерација, уствари два блентитета у Босни и Херцеговини, двије глупе регије, ништа више. Мини-Туђман Човић се још држи, Лакташки клептоман није лош, риђобради Бакир га је највише поп... Испадоше муслимани најпаметнији.

Name

Игор Сведска

07.10.2016 10:23

Фуснота је ријеч њемачког подријетла која означава биљешку, напомену стављену на дно странице текста. Фуснота додатно објашњава или упућује на додатно објашњење, а може садржавати цитат или референцу за дио текста уз који је постављена. У ОВОМ слуцају мозе бити примјер у коме се казе то је ентитет са вецинским Српским народом. Фус нота се писе као * или као мали број ако има висе фуснота у тексту тако да их је лаксе индентификовати бројем.

Name

петар бозовиц

06.10.2016 16:12

Овај народ ниједан посао у својој историји није могао да заврши,због јајара и проданих душа,Нисмо ниједном победили а да пре тога нисмо жестоко издали,наравно САМИ СЕБЕ,на сваку победу имамо бар два пораза,на свког јунака буљук издајника,а после нам неко крив јели,а за мало власти и мали чара,спремни смо продати све,оца,мајку,брата сестру,народ,све,како јуче тако и данас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

06.10.2016 16:33

Назалост бас тако.

Name

Слобода

07.10.2016 07:53

То Петре Божовићу :-) Ја ове ријечи цесто спомињем у јавности. Нашем народу само покажи паре па ћеш видјети како се све издаје и лаже :-)

Name

Ја

06.10.2016 16:27

У Америци сви побројани су досељеници а у рс се не иднтификују аутохтони и једнако констутивни као и Срби. Бркање појмова али намјерно и подло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Миле лажову

06.10.2016 16:40

То ;; Миле СРБИНЕ ,, на БАТЕРИЈЕ изгледа да си јос мало па излапио.хахах ,!! Сва срећа па ниси Муслиман

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ф БиХ

06.10.2016 16:50

Федерација це подрзати Бају и СНСД 2018.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Димњачар

06.10.2016 17:43

Гдје ископасте ову слику? Изгледа као ретардиран. Нарочито испод карте са штампарском грешком (фали Брчко), цела из два дела, коју му је народ "поклонио" од својих пензија. Боже сачувај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеко реко

06.10.2016 19:27

Засто је Брцко на оној карти у саставу РС? Након пописа јос мање припада РСу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

06.10.2016 22:32

А да ри мало одселис на косово и метохију па тамо паметуј. Ти си изгледа заборавио а мозда и не знас да срби ако је у питању опстанак рс це цак зртвовари и додика јер му неце дозволити да несто сто смо довбили проливеном насом крвљу дамо тамо неком додику да је прода у сарајеву. Прво додик то никад неце урадити а као сто рекох ако покуса проце као и слободан милосевиц.ннарод неда рс и то не мозе висе ни додик да прода. Само да се зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

&

07.10.2016 10:09

..би ти патриота ту причу,ал војса оде ,а кад је народ био без своје војске!!!!!!Па Брчко!!!А Додик је обећо да ће вратити!!!!!!Па засто несо стварно и не би вратили ,а недајбоже како ММФ трази да пореску препустимо,чини се да ће она отићи ка БиХ јер смо нешто потписали.Уосталом ММФ води коплетну монетарну својим условима!!!!!!!Знаш патриота тако се то ради тихо ,скретањем пажње на другу страну да се жртве не досјете,заглупљивањем,играњем на карту емоција ,ма читава је то наука на западу !!!!

Name

Вук

07.10.2016 04:30

Слажем се у потпуности са перспективом РС под влашћу Милорада. Купује баја сво народно гласање а нико му ништа неможе. Постоји ли медјународна финансијска инспекција да утврди одакле паре и да народ зна како их купује-сиротињу не све наравно ја сам гладан али нечу за 50 км да се продам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дд

07.10.2016 10:55

Па ти си толико паметан па сто се ти не кандидујес

ОДГОВОРИТЕ
Name

погресна претпоставка

07.10.2016 12:20

Откуд он зна да це СНСД уци у власт на дрзавном нивоу?Па Радонциц је прогласио СДС "мањим злом".То је у преводу онај с којим це лаксе одрадити "посао" или на цобанском језику онај с којим це срусити РС.А и Б,Изетбеј је рекао да без обзира на резултате локалних избора,на дрзавном нивоу неце бити промјена.Изјава дата прије неколико дана,

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

07.10.2016 12:31

Баја це врло брзо постати фуснота

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики

07.10.2016 15:24

Кад схватиш да те годинама лажу да је рс држава биће ти лакше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

младјо

07.10.2016 15:55

Баш тако Радуловићу! Као што неко некад рече,.Није Тито крив, ми смо г....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРАГАН

07.10.2016 15:55

АЛ ГА ОВАЈ АУТОР ЛУПА ЛИ ЛУПА КО МАКСИМ ПО ДИВИЗИЈИ.ЗНА ОН СВА КРЕТАЊА АЛ ИНТЕРЕСАНТНО СВЕ НА СТЕТУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ.ИСПЛАНИРА ОН СВЕ СТА ЦЕ СЕ ДЕСИТИ.ПОД ХИТНО ГА СТАВИТИ ЗА ИНЦКОВОГ САВЈЕТНИКА ИЛИ ЈОС БОЉЕ ЗА КЛИНТОНОВКУ ХИЛАРИ ПОСТО СЕ ПОД СВАКУ ЦИЈЕНУ ИДЕ ДА ОНА ПОБИЈЕДИ И ДА БУДЕ ПРВА ЗЕНА ПРЕДСЈЕДНИЦА АМЕРИКЕ.БИО ЈЕ ЦРНАЦ СТО ИМ АМЕРИЦКА НАЦИЈА НИКАДА НЕЦЕ ОПРОСТИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

08.10.2016 00:57

РУСИ СУ ДОКАЗАЛИ ДА ЈЕ ПРАВИ ПУТИН МРТАВ, А САДА ДВОЈНИК РАДИ, КОМЕ ЈЕ ОНДА ДОДИК ЦЕСТИТАО РОДЈЕНДАН?

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

08.10.2016 01:08

ХОЦЕ БАЈА ДА СЕ СТАМПАЈУ НОВЦАНИЦЕ КМ. Е МОЗЕ АЛИ СА ПОКРИЦЕМ ЗЛАТНИХ ПОЛУГА У СWИЦИ. ОН БИ И ФЕДЕРАЦИЈУ ДА ЗАВИЈЕ У ЦРНО.

ОДГОВОРИТЕ