Малдинијев ултиматум новим власницима Милана!

Легендарни фудбал спреман да се врати у клуб под одређеним условима...

Фудбал 08.10.2016 | 20:30
Малдинијев ултиматум новим власницима Милана!
Паоло Малдини поново у Милану! Вест коју дуго, дуго чекају навијачи Росонера, посрнулог гиганта који већ годинама покушава да се врати на старе стазе славе. Ипак, да би се то и остварило, према Малдинијевим речима, потребно је да клуб испуни одређене услове.

Независност у раду и јасна ситуација – то је оно што Малдини тражи од клуба који се тренутно налази у процесу продаје. Дугогодишњи власник Силвио Берлускони одлучио је да прода клуб кинеском конзорцијуму, али тренутно је дошло до застоја и поједини медији тврде да инвеститори са Далеког истока немају потпуно чисте папире и банкарске гаранције.

“Много волим овај клуб, али да бих се вратио морам да знам ко су нови власници и какав су пројекат спремили. Хоћу да имам јасну улогу, као и одговорност за оно што бих радио“,рекао је Малдини за лист Газета дело Спорт.

Малдини је навео да се у септембру неколико пута срео са новим генералним директором Милана Марком Фасонеом како би расправљао о тим темама. Договор, међутим, још није постигнут.

“Разговорао сам на кратко и са потпредседником кинеског фонда, али нисмо успели да се дотакнемо свих важних питања. Хоћу да причамо о стратегији и циљевима. И даље не знамо ништа о томе. На крају ћу морати да послушам и срце и главу“, навео је Малдини и додао да не жури са доношењем коначне одлуке.

Милан је једини клуб за који је Малдини играо у каријери. Освојио је укупно 26 трофејан са Росонерима, а његов дрес са бројем три повучен је из употребе.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар