Бивши фудбалер Војводине "пао" са 793 кг марихуане!

Званично, бавио се узгојем свиња! А, заправо... Сада га чека 10 до 15 година затвора.

Фудбал 06.10.2016 | 10:30
Бивши фудбалер Војводине "пао" са 793 кг марихуане!
Марсела Плеча памте сви љубитељи фудбала у Србији, највише навијачи Војводине, који су га у сезони 2009/10 гледали 23 пута у црвено-белом дресу (постигаоје и један погодак).

Овај бивши штопер, сада 40-годишњак, ухапшен је у Бразилу са невероватних 793 килограма марихуане у поседу.

Добро сте прочитали, 793 килограма!

Плеч, у Бразилу познатији као "Марсело Тоуро", "пао" је у муњевитој акцији специјалних бразилских снага безбедности и то пре пуних десет месеци, међутим ова вест остала је локалног карактера, важна за Плечов родни Толедо и покрајну Парану, све док за њу нису чули немачки новинари.

Зашто? Зато што је током шест година играња за Борусију из Менхенгладбаха (1999-2005) и потом још једне сезоне у дресу Кајсерслаутерна (2005-06), Плеч оставио далеко већи траг у немачком, него бразилском фудбалу, из којег је отишао млад без одигране утакмице за неки релевантан клуб, а када је напустио Војводину 2010. године вратио се у такође нижеразредни Каскавел и одлучио да ипак не заигра.

Вест се брзином муње проширила Немачком и о овом филмском хапшењу писао је и тиражни "Билд", који наводи да Плеча чека између 10 и 15 година затвора.

Дакле, крајем прошле године, Плеч је у друштву још двојице мушкараца заустављен док је возио камион у којем је пронађено 854 паковања марихуане укупне тежине од 793,3 килограма.

Он се од растанка с Војводином бавио узгојем свиња у родном Толеду, близу бразилско-парагвајске границе, међутим изгледа да је то био само параван за узгој нечег сасвим другачијег...

"Неверица и брига", било је све што су у Менхенгладбаху саопштили немачким медијима, када су били позвани за реакцију.

Претпостављамо да се исто осећају и у Војводини, иако није много функционера и запослених остало у клубу из сезоне 2009/10.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар