Тоти се осјећа као да има 25, па што онда да иде у пензију?!

Како је одиграо против Астре, шта су Румуни прижељкивали и како се Тоти осећа после 90 минута фудбала?

Фудбал 30.09.2016 | 11:30
Тоти се осјећа као да има 25, па што онда да иде у пензију?!
Пре само два дана Тоти је прославио 40. рођендан.

Честитке су стизале са свих страна, а противник Роме у Лиги Европе надао се да ће играчи овог тима "претерати са слављем" и да ће им то бар мало олакшати посао. Међутим, Рома је на свом стадиону "испрашила" Астру (4:0), а поново је бриљантну партију пружио рођенданџија.

Он је са три асистенције "гурао" Рому ка убедљивој победи...

"Срећни смо због наше добре игре јер је било важно да вечерас свима покажемо да смо добар тим. Мислим да смо у томе успели. Оно што сви навијачи, тренер Спалети и сами ми желимо од нас је да свима покажемо да смо снажна и уједињена дружина", поручио је Тоти након меча.

Из Астре је добио похвале да је то најбољи фудбалер против кога су играли, да је као на "Плаyстатиону".

"Увек је признање за играча утакмице ласкаво, пошто то значи да сам одиграо добар меч, али опет кажем мени је најважнији резултат и ми смо у томе успели".

Приближава се међутим и пензија...

Овај четрдесетогодишњак је у финишу прошле сезоне продужио уговор са Ромом на још једну годну сарадње, а након тога ће постати технички директор јединог клуба за који је играо. То значи да му није остало још много утакмица у ногама. А, како је одиграо, питање је чему пензија?

"Негде у првом полувремену сам био близу клупе свог тима и шалили смо се како се овако добро нисам осећао ни са 25. То је донекле и истина, мислим да сам сјајно физички припремљен, а ноге ме не боле ни после 90 минута фудбала!"

Порука навијача Роме ће након овог меча бити: "Размисли још једном!"

СПАЛЕТИ

"Богдан Лобонс ми је рекао да су фудбалери Астре потајно надали да ћемо бити мамурни од Тотијеве рођенданске журке. Истина је да смо отказали јутарњи тренинг у среду након журке, али ћемо то надокнадити са два у петак".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар