Томић опет брани Слободана Павловића

Адвокат Душан Томић изјавио је за БН телевизију да је поново добио пуномоћје од Слободана Павловића да га заступа пред Тужилаштвом БиХ, које му је својевремено отказао, најављујући то јавно из Чикага путем РТРС.

Република Српска 23.09.2016 | 21:30
Томић опет брани Слободана Павловића
Томић каже да Павловићу, "који му није само клијент, већ и пријатељ, никад и није замерио, знајући да се иза тога крију снажни притисци врха Републике Српске". Сада се тек, како истиче, на то не обазире, "јер му је најважније да се избори да Павловић добије дозволу да може да иде у Америку".

"Мислим да ћемо у томе да успемо", истиче Томић, указујући да је био сведок када је заступао бизнисмена, а после тога осумњичен и да је завршио прво у притвору из кога је пуштен уз мере забране које подразумевају кретање само на подручју града Бијељина.

У међувремену, Павловић је добијао претње да напусти Републику Српску, упркос чињеници да не сме да изађе са подручја Бијељине. Они који су му претили једноставно су му говорили да их то не интересује, већ да је његово само да у одређеном тренутку дође до чамца на Дрини и пређе на другу обалу. О томе су благовремено упознате надлежне институције у БиХ.

Адвокат Томић каже да зна ко је спречио Павловића од намере, прво - да смањи цене прелаза на "Павловића ћуприји", а потом и да укине мостарину, што је њен градитељ желео. "Не треба о томе да се ћути, али нећу да откривам ко се крије иза тих притисака на мог пријатеља и клијента док не прођу избори", поручује Томић за БН телевизију. "Знам и коме је трн у оку што се није `ратосиљао` мене, али то је њихов проблем, а не мој и Слободанов.

БН телевизија(В.М.)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

возач

23.09.2016 20:09

Од мостарине су зарадили за 10 мостова.Ред је да се укине.Али неће...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

23.09.2016 23:21

Овај цланак је пун суоротности или дезинформација од тога да се Слободан Павловиц одрекао јавно из Цикага преко РТВ РС адвокатскИ услуга свог ПРИЈАТЕЉА и његовог новог, односно СТАРОГ адвоката Дусана Томица који тврди да је њему највазније сада да се ИЗБОРИ да Плавловиц "добије дозволу да мозе да иде за Америку!" Павловиц це прије или после да се врати у Америку, а ти народе гледај ста цес и куда цес? Свако прица о Павловицу како њега УСИ сврбе, а нико неце да казе како се немогу бизмисмени са стране са насим домацим лопивима да носе. Прице о мостарини која многима смета су такодје дио завјере против Слободана Павловица. Ако неко неце да плати мостарину код ПАВЛИВИЦА моста и немора. Платице Турцима на цуприји . Од воље Вам као сокцу пост!

Name

Ре

24.09.2016 09:41

Михајло,Мики,Микииии немој висе ниста пискарати, сам себе побијас цовјеце, скоро си пљувао истог, а сад нови-стари адвокат. Ајде ти мало одмори или памти ста писес да се не офирас.

Name

Зоол

23.09.2016 20:29

Кад вец спомену мостарину и њену наплату то је јос једно кривично дјело незаконите наплате јер је концесија за наплату коју је добио градњом давно истекла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човјек

23.09.2016 20:39

Дај ставите ПДФ књигу од Мирослава Крлеже, рецимо "Повратак Флипа Латиновића", коју нисам разумио. Ставите то умјесто овог текста, пробаћу сконтати шта је Крлежа хтео рећи. Томића нисам сконтао ових дана, нешто, а сада нешто друго...... Поззззз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Елвис

23.09.2016 20:43

А мајко мила ста је ово?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

23.09.2016 21:15

И овај Павловиц си навуко мраку на ледја ,без потребе и то по старе дане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БадовинциПромет

23.09.2016 21:29

И ста је писац хтио реци? Која је сврха одласка у САД ако је рок дат банци крај овог мјесеца? Ста цицица мозе урадити за пар дана и ако добије дозволу за одлазак.Тако способан да за тих пар дана прода наводне некретнине за спас банке...Само њега тамо цекају.И каква је то прица око мостарине?Сад му све други криви,па сто одмах не реце о коме се ради и ко га је наводно приморавао.Ма то нам сада и није вазно осим да нас је локал патриота музи ко краве,на мосту.иди бре бегај тамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конто

24.09.2016 05:47

Можда може тамо ставити све под хиотеку и донијети банкарску гаранцију да ће све бити покривено. Али, сумњам у комплет причу око Павловић банке...да имам паре код њих био бих добро забринут.

Name

Xy

23.09.2016 22:10

Он има јос 6 дана да докапитализира банку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.09.2016 05:05

Да није отказао Томићу пуномоћ неби му ни банка била у проблему. Слуша своје директоре који раде за туђи интерес .

Name

докапитализација

24.09.2016 06:43

Банка ће се бити докапитовализана, зиви били па видели, а рок истиче тек половином октобра, а за директоре сте 100% управу...

Name

мами

24.09.2016 06:56

Ко је кога овде заврнуо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тати

24.09.2016 20:50

Завртали и још заврћу Павловића његови директори...Благојевићи, Ерићи и остали. Човјек има скоро 80 год и хтио је да остави доста тога Семберији, а ови горе наведени годинама скрећу себи и масте бркове и никад да им буде доста.

Name

Зитопрометник

25.09.2016 13:22

Наведени и јос по неки годинама кајмацаре од истог протјерујуци све оне који не би да играју по њиховој свирали и поклапају све руководеце фотеље,док се истовремено деди увлаце сплеткама и наводним непријатељима.Док дека све сконта оде мас' али ста да се ради,увјек су се слицни привлацили.

Name

Лија

25.09.2016 10:14

Биће пара а и медијске пажње.

ОДГОВОРИТЕ