Бреда и Анђелину раздвојила марихуана?

О разводу америчких филмских звезда Бреда Пита и Анђелине Џоли и даље се полемише, а истакнути извор наводи да је главни разлог раскида глумчева зависност од марихуане.

Свијет 23.09.2016 | 08:13
Бреда и Анђелину раздвојила марихуана?
Бредова љубав према марихуани је, наводно, главни разлог развода славног пара.

Наиме, Анђелина је сматрала да такво окружење није прикладно за одрастање њихове деце, а њен адвокат је рекао за јавност да је подношење развода било “због здравља породице”.

Ово није први пут да је Бредова зависност доспела у жижу медија. Глумац је и ранијих година говорио о својој дугогодишњој борби, трудећи се да се дистанцира од слике младог зависника, какву би могао да створи о себи у јавности.

Наиме, 2009. године редитељ Квентин Тарантино испричао је како је успео да наговори Бреда да глуми у филму “Проклетници”.

“Била је потребна само једна посета Питовој кући у Француској и један разговор уз траву о сценарију”, рекао је Тарантино.

Исте године, Бред је на прослави након снимања једне емисије сео на под и запалио “најсавршенији џоинт”.

“Он је уживао. Говорио је како је уметник. Али се заклео да је престао када је постао отац”.

У интервју за часопис Парада 2011. године, Бред је открио како је деведесетих година имао проблема са самопоуздањем и да је помоћ пронашао у марихуани. У истом интервјуу је навео да је можда разлог његове несреће био брак са Џенифер Енистон, након чега јој је јавно извинио.

Годинама касније, Пит је у својим интервјуима стално провлачио своју борбу са зависношћу од марихуане.

ИЗВОР: СЛАТЕ.ЦОМ/Б92

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Даидза

23.09.2016 07:10

Овај пут није босанка у питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луцкy

23.09.2016 13:06

Јест баш она ваша бошњакиња у питању. То сам баш јуче у америчким медијима читао. Како Бред рече,стално је Анђелину пунила неким глупостима и испирала јој мозак и није помогло ни Бредово скретање пажње на то да та Бошњакиња даје штетне савјете и пропасти њихов брак и породицу.

Name

Не

23.09.2016 09:22

Као сто написах: ситна је она риба за светске але. Марихуана је легализована јер је јефтинија од морфијата. Ја сам пробала 2-3 пута да видим ста је то. Сви болови које сам имала су нестали, само сам се смијала и као да су сви проблеми нестали. Фино мирисе и лако је за пусење. Доцим, кад ме боли знам да сам зива па сам се захвалила. Нема ту простора за 1 дете, а он на папиру има 6.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс рви

23.09.2016 19:44

Ма људи Бреду треба одмах споменик дићи са ким је живио све ове године. Зашто се сада не помињу Анђини напади хистерије и депресије када је нико није могао извући из кревета или каде? Ваљало је то све издржати а сада се проналазе неки разлози. Мислим да је алкохол много већи порок од марихуане иако не конзумирам ни алкохол ни цигарете а поготово не марихуану. 70% глумаца шмрче кокаин па нико не реагује. Изгледа да је посрнулој звијезди Анђи нестало новца па се нада отимању Бредовог.

ОДГОВОРИТЕ