Пријава против породице Марјановић

Тужилаштво је покренуло истрагу против Зорице Марјановић, свекрве убијене Јелене Марјановић (33), због сумње да се бавила надрилекарством.

Србија 09.09.2016 | 16:10
Пријава против породице Марјановић
Како сазнаје "Ало!", тужилац је тражио од полиције да му доставе сва сазнања која се тичу њеног сумњивог рада и клијената које је примала и од њих узимала новац. Наиме, код Зорице у кућу су годинама свакодневно долазили људи који су имали здравствене проблеме како би их излечила.

Саслушана је неколицина људи који су код Зорице Марјановић долазили не би ли им помогла због тешких болести.

"Како Зорица Марјановић није користила мобилни телефон, клијенте јој је заказивала кума. Свекрва убијене пјевачице није имала тарифу за указану помоћ, већ су клијенти остављали онолико новца колико су имали. У току истраге која се води, сви којима је Зорица указивала помоћ биће саслушани", објашњава извор.

Зорица је дневно имала и до 60 муштерија из свих дијелова Србије, а клијенте је примала у издвојеном дијелу своје куће. Просторија гдје је "помагала" људима била је препуна икона. Клијенти, наводно, нису Зорици давали новац у руке већ им је она говорила "да оставе колико имају" на неку од икона.

Уколико се докаже њена кривица, пријети јој новчана казна или казна затвора до три године.

Иначе, свекрва брутално убијене пјевачице Јелене, Зорица Марјановић, најтајанственија је особа у породици и многи сумњају да она крије неке тајне које би могле да доведу до рјешења злочина који већ мјесецима потреса Србију.

Откако је Јелена настрадала, ниједном се није појавила у јавности, нити дала изјаву, чак се није појавила ни на њеној сахрани, што је многима било веома чудно. Саслушана је у полицији поводом посла којим се бави. Од ње су одузети сви роковници, писма и биљешке.

"Зорица не смије ни да приђе гробљу, због чега није била на Јелениној сахрани, као ни на испраћајима многих нама драгих људи", испричао је након убиства свекар убијене пјевачице Владимир Марјановић.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хит

09.09.2016 15:19

Већи проблем је надриљекарство, него што нема убице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОКА

09.09.2016 16:50

БАДАЛЕ ГЛУПЕ СТА СТАЛНУ ПАЗЊУ ДАЈЕТЕ НА ЊЕНУ СВЕКРВУ АКО ЈЕ ОНА УЦЕСНИК СУДИТЕ ЈОЈ А НЕ СТАВЉАТЕ ЈЕ У НЕКОК СВЕЦА БОЗЕ ОПРОСТИ СУДИТЕ ЈЕ ТРАЗИТЕ УБИЦУ ВИ ЈОС МАЛО КАКО СТЕ КРЕНУЛИ СВЕКРВУ ЦЕТЕ НАГРАДИТО СТО ЈЕ ЈАДНО ДИЈЕТЕ УБИЛА

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

09.09.2016 20:22

Па и Ал Капонеу је судјено због пореза.

ОДГОВОРИТЕ