Ђоковића заједно руше Италијани и Енглези!

Ко о чему, страни медији о Новаку Ђоковићу. Италијански медији су уочи УС опена брже-боље покренули причу да је Ноле био пред разводом брака, а сада су се на то надовезали и Енглези.

Свијет 31.08.2016 | 15:45
Ђоковића заједно руше Италијани и Енглези!
Није први пут да страни медији пакују афере првом рекету свијета, а и сам Ђоковић је неријетко жртва тога јер је искрен више него што би требало у разговору са појединим новинарима, па је прича о разводу настала када је открио да су га приватни проблеми ометали на Вимблдону.

Дежурни детективи када је ријеч о српском спортисти су Италијани, а не треба заборавити ни да су предњачили и у оптужбама да је намјестио меч давне 2007. и намјерно изгубио. Било би потребно много страница у новинама да се наброје сви напади страних медија на актуелног шампиона УС опена, а осим Италијана, предњаче Американци и Британци, који су га "провлачили" чак и кроз допинг афере.

"Конкретно, Роџер Федерер није имао тих проблема јер је миљеник Запада. Новак им смета што је број један, а из мале је државе. Не могу да се помире с тим да најбољи на свијету није неки Американац, Француз, Италијан... Покушавају да му смјесте све и свашта, неко ће вјеровати, неко неће, и ту се ништа не може... Али, ја знам да је Новак психички јак и да све то може да издржи. Могу да пишу шта хоће, он је број један, то је чињеница, остало су измишљотине", поручио је познати хрватски тениски стручњак Никола Пилић за "Ало".

Тениски стручњак Радмило Арменулић помно прати како спортски дио приче, тако и оно што се прича, спекулише... Арменулић сматра да су све оптужбе и напади добро организовани и да нису насумични и случајни.

"Чињеница је да је то заједничка акција Енглеза, Италијана и ко зна кога како би га узнемирили и да би пао у форми. То је очигледно. Он је паметан човјек и зна о чему се ради, тако да мислим да то не узима у обзир. Право да вам кажем, на све те оптужбе не вриједи ни одговарати, то су, једноставно, смјешне ствари. Да се разводи, ваљда би он знао прије њих, не може се то сакрити", каже Арменулић.

Ни Арменулић не пориче да све што се дешава има везе са тим што је тако мала држава изњедрила великог шампиона:

"Ми смо мала држава, он је најбољи на свијету, а то им сигурно смета и сметаће им све док буде први. А први ће бити сигурно и ове године, тако да ће морати да измисле нешто и за идућу годину. Вјероватно ће писати да има још двије жене или ко зна шта. Поручио бих им да пуне новине својим аферама, јер код њих тога има напретек, а Новака нека оставе на миру".

Јелена објаснила све



Јелена Ђоковић, супруга првог тенисера света, појавила се на трибинама на мечу првог кола УС опена и тако "објаснила" Италијанима приче о разводу. Она је сједила у Новаковој ложи заједно са његовим тренерима Маријаном Вајдом и Борисом Бекером. Такође, у Њујорку је већ данима уз Новака, а на Инстаграм је поставила и једну старију фотографију на којој у загрљају супруга и остатка тима слави успехе Фондације "Новак Ђоковић".

Извор: Ало

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

xy

31.08.2016 13:49

Медији као бабе трачаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

симо

31.08.2016 14:08

Могу га малко повући, хахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxxx

31.08.2016 14:14

Мозе он такву наци под балагом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

31.08.2016 14:35

Недајте се дјецо , ово су свјетски хоштаплери и багра која неволи и неможе видјети срећне и заљубљене људе...Нека вас Бог чува ове мафије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

31.08.2016 14:40

"Новак им смета што је број један, а из мале је државе." И што се та мала дрзава зове СРБИЈА и што је Дјоковиц СРБИН-добар цовјек и хуманитарац...То људским изродима смета

ОДГОВОРИТЕ
Name

наијискреније

31.08.2016 15:50

Новак је врхунски тенисер ,али ми је антипатичан и никада за њега нисам ,нити мислим навијати.Антипатичан ми је због свог провидног улизивање свима и свакоме,тенисерима ,организаторима турнира ,градовима у којима се турнири одржавају,а посебно публици како би је придобио уа себе ,својим понашањемна терену кад побијеђује и кад губи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српко

31.08.2016 16:16

А који се то мајке ти тенисер неувлаци у гузицу организаторима,публици и осталим? Сто се фолирас? Реци да ти је антипатицан зато сто је СРБИН! И свима који га неволе је само то разлог. Симпатицан ти мозда надувани федерер,или онај допинговани надал,или одвратни британац или скот,како хоцес,мареy! Ста се фолирати ви сви из еx Yу,који нисте СРБИ!

Name

Боки

31.08.2016 17:22

Па антипатицан ти је јер је србин и то улизивање си видио ти и нико висе

Name

чињеница

31.08.2016 15:55

Пилић прича глупости-Федерер није миљеник само Запада, већ цијелог свијета.Он је 13 узасопних година проглашаван најомиљенијим тенисером.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питање

31.08.2016 19:34

ре.Српко,како то да је публици широм свијета надувени Федерер од.2002.године најомиљенији тенисер,а тенисери му до сада 11 година додјељују признање за најкоректнијег међу њима на Туру.Није ваљда да је и публика и тенисери глупи,само Новакови навијачи знају ко је какав.Јести ли се ти и други Новакови навијачи запитали како то да тенисери никад нису вашег миљеника наградили признањем за најкоректнијег међу њима.И још нешто,српске сам националности,али нисам заслијепљена Новаком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕПУБЛИКА СРПСКА

31.08.2016 20:06

ТИ СИ НАС ПОНОС И МАРСАЛ, НЕКА ЗЛОБНИЦИ ПРИЦАЈУ И ДАЉЕ ГЛУПОСТИ, ВОЛИМО ТЕ НАЈВИШЕ НОЛЕЕЕЕЕЕЕЕ САМПИОНЕЕЕЕЕЕЕ, ЗИВИО ТИ НАМА У ЗДРАВЉУ И СРЕЦИ, РЕПУБЛИКА СРПСКА ЈЕ УЗ ТЕБЕ ДОК ПОСТОЈИС

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБИН

01.09.2016 09:52

САМО ЈЕ ЈЕДАН СРБИН И ЈЕДНА ПРАВОСЛАВНА ВЈЕРА!

ОДГОВОРИТЕ