Радовић о одласку: Волим Партизан, боље да ћутим...!

Везиста црно-белих о свом другом напуштању из Хумске.

Фудбал 31.08.2016 | 11:00
Радовић о одласку: Волим Партизан, боље да ћутим...!
Мирослав Радовић потписаће у среду уговор са Легијом, после само 76 дана сарадње са Партизаном.

Искусни везиста Србију други пут у каријери оставља за собом и одлази у Варшаву, где га очекује учешће у Лиги шампиона, у којој ће играти против Реала, Дортмунда и Спортинга.

"На аеродрому сам, идем...", потврдио је Радовић одлазак у интервјуу за "Спортски журнал".

Упитан да ли је морало да дође до растанка и његовог другог одласка у Легију, одговорио је:

"Десило се шта се десило. Нико није очекивао да ћу после два месеца морати да одем", додао је он.

У искреном разговору, признао је шта га је заболело у Хумској.

"Нисам клинац да би се било ко играо са мном... СИгурно је било чудно што се одједном ствара слика о мени као о једном од главних криваца што Партизан није ушао у Лигу Европе и што је лоше почео првенство... То етикетирање било је јако ружно, али ја сваког могу да погледам у лице и кажем: вратио сам се у Партизан, јер ми је дао све"

"Дошао сам у Партизан не због Бјековића, Ћурковића или неког трећег, већ због клуба за који сам емотивно везан. Желео сам да се вратим и то сам учинио, без обзира што су ме многи саветовали да то не радим".

Да ли се покајао због повратка?

"Прошао сам кроз тежак период на какав нисам навикао. Раскинуо сам уговор са Олимпијом, са којом сам освојио титулу... Између Легије и Видеотона, изабрао сам повратак у Партизан... Сам сам бирао..."

На констатацију да су челници Партизана једва чекали да му виде леђа угризао се за језик и прећутао шта је хтео да каже.

"Можда је боље да не причам ништа, јер Партизан заиста пуно волим иако је евидентно да то више није онај клуб какав је некад био. Свако има право да прича и изјављује шта хоће, медији такође да стварају слику какву желе. Никоме не могу да забраним".

Упитан колика му је сатисфакција то што ће играти Лигу шампиона уместо у Суперлиги, у његовим речима 'прочитао' се и жал због одласка.

"Ни лепше, ни теже није могло. Приоритет Легије је био да се уђе у Лигу шампиона. У овако јакој групи сваки освојени бод представљаће велики успех. Радујем се наравно што ћу играти Лигу шампиона, али ми је жао и што сам Партизаном нисам ушао у Лигу Европе... Живот је такав..."

У Варшави га очекују раширених руку.

"Данас (среда) ћу имати лекарске прегледе, после тога уследиће потписивање уговора... На две плус годину".

Да ли ће се после тога вратити у Партизан?

"Превише ћу тада имати година", подвукао је "Мире" Радовић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар