Колоне у Хрватској преко два километра

Због олујне буре, ауто-пут "А један" између чворова Задар два и Свети Рок у смјеру Загреба, затворен је за сав саобраћај, а колоне пред наплатним кућицама Задар два и Поседарје су око два километра, преносе хрватски медији.

Регион 07.08.2016 | 13:37
Колоне у Хрватској преко два километра
Обилазак је могућ путевима преко Карина, Обровца и Грачаца. Само за лична возила отворени су ауто-пут Свети Рок-Поседарје у смјеру Сплита гдје су колоне око 12 километара, ауто-пут Ријека-Загреб између Киковице и Делница, Јадранска магистрала између Сења и Свете Марије Магдалене, државни пут Масленица-Затон Обровачки, те Пашки мост.

На Крчком мосту и ауто-путу Ореховица-Шмрика забрањен је саобраћај за аутобусе на спрат, возила с камп приколицама и мотоцикле, а на Јадранској магистрали између Бакра и Сења додатно је забрана за доставна и возила с наткривеним теретним простором.

Због пожара је за сав саобраћај затворен жупанијски пут Жрновница-Срињине крај Сплита. Током дана појачан саобраћај очекује се на важнијим правцима у смјеру мора, а у поподневним и вечерњим часовима и у смјеру унутрашњости.

Појачан је путнички саобраћај на граничним пријелазима у оба смјера - Бајаково, Карасовићи, Каштел, Клек, Метковић.

У прекиду су трајектне линије Лопар-Валбиска, Призна-Жигљен и Стиница-Мишњак, те катамаранска линија Новаља-Раб-Ријека.

Извор: Агенције
Фото: вијести.ртл.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Паралиа

07.08.2016 13:04

У Грцкој без вјетра, море 25 степени, цијене умјерене. Коме се иде у Хрватску осим љубитељима Олује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само Грцка

07.08.2016 14:27

Хрвати скупи.Грчко море боље .веће плаже.боља храна.повољнији а наши људи .хрвати су грозни.....узму ти душу за седам дана на мору .у Грчкој за те паре можеш и 'мјесец' да будес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ставрос & Аспровалта.

07.08.2016 20:35

Тренутна темп.ваздуха 26°, темп.мора 24°. Храна јефтинија него у БиХ. Наравно гориво много скупље него код нас у РС. А сто цете код оних, који нас мрзе. Али наси Срби опет лете њима у загрљај, па кад их отресу и ухапсе, онда куку-леле.

ОДГОВОРИТЕ