Он је зауставио бомбаша у Њемачкој

Паскал Бом (25) спасио је ко зна колико живота када је Сиријцу Мухамеду Далилу (27) забранио улаз на музички фестивал у Анзбаху јер није имао карту.

Свијет 27.07.2016 | 10:00
Он је зауставио бомбаша у Њемачкој
Наиме, Сиријац је обесхрабрен отишао и разнео се бомбом у једном бару ранивши 15 људи.

"Надао се да ћу се предомислити или напустити своје место. Упорно је некоме телефонирао. Приметио сам га јер ме гледао веома нервозно", рекао је Бом за немачки лист Билд. "Сваки покрет му је био неконтролисан и стално је гледао да ли га неко посматра", додао је.

Њихов сусрет догодио се свега 30 минута пре него што се Далил разнео. Њему је иначе двапут одбијан азил и требало је да буде депортован у Бугарску. У тренутку експлозије, радник обезбеђења се следио и видео је столице како лете.
"Видео сам повређене људе који су у крви лежали на поду. Одмах сам позвао Хитну помоћ и ватрогасце", казао је.

Да је терориста ушао на музички фестивал, на коме је било око 2.500 људи, било би много жртава. Страдао је само Далил, а повређено је 15 људи.


Фото: АП

У његовом телефону откривен је снимак на којем се заклиње на верност Исламској држави, а та терористичка организација је и преузела одговорност за експлозију.

Овај напад је већ четврти у Немачкој за само недељу дана, а шести у јулу у Европи.

(Дејли мејл)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yугословен

27.07.2016 08:29

КАКО ТЕЛЕФОН ОСТАДЕ ИСПРАВАН

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миско

27.07.2016 09:10

Меморијска картица мозе одтати исправна и у унистеном телефону.

Name

Кобац

28.07.2016 06:21

Све пролази кроз сателит ни картица ни телефон не требају сваки смарт телефон се прати и чак могу те гледати преко твоје камере

ОДГОВОРИТЕ