Ибањес: Потребни су нам мечеви за прави ритам!

Бек Црвене звезде Луис Ибањес верује да тим има квалитет за успех у Европи, али да су му потребни мечеви.

Фудбал 18.07.2016 | 15:00
Ибањес: Потребни су нам мечеви за прави ритам!
Црвено-бели у уторак дочекују Валету коју су добили 2:1 у пром мечу другог кола квалификација за ЛШ.

"Морамо много боље, чак и од партије коју смо пружили у других 45 минута јер са онаквом игром нећемо испунити циљеве и очекивања. Знам да ћемо у уторак бити агресивнији, бржи и на потребном нивоу да победимо Валету", рекао је Ибањес за "Вечерње новости".

Аргентинац је прескочио тренинге у претходна два дана због проблема са листом, док проблема са повредом скочног зглоба има први стрелац екипе Уго Вијеира.

Уколико прођу Малтежане, што се очекује, црвено-бели ће вероватнп имати окршај са бугарским Лудогорецом.

"Седам-осам играча годинама играју тамо стандардно, знам их од првог меча док сам играо за Динамо. Газда клуба одлично плаћа и да не набрајам више, али ми имамо три адута. Прво, гладни смо успеха, играмо срцем за клуб и сигурно је да ћемо дати више од 100 одсто могућности да их елиминишемо. Друго, имамо сјајну подршку навијача које Лудогорец нема. У Разграду је као у театру, а кад "Делије" дођу играћемо и у Бугарској као код куће. Треће, они играју слично нама, воле да се надмећу а то нам потпуно одговара", наглашава Ибањес.

Звезда се бори за Лигу шампиона први пут после девет година, а Ибањес верује да може далеко у Европи.

"Суштина је да морамо нешто да направимо у Европи. Лично бих се осећао јако лоше да не видим Звезду у неком од лигашких такмичења. Ни освојена титула не би имала неки посебан значај. Зато са великом концентрацијом и жељом улазимо у реванш са Валетом, а и касније са било којим ривалом. Имамо тим који је способан да у Европи направи успех",закључио је бек српског шампиона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар