САД желе српски мед

Представници америчке компаније "Тхе Санфорд Гроуп" показали су спремност да инвестирају у Србију, посебно у пољоприовреду.

Србија 21.06.2016 | 10:49
САД желе српски мед
Њих је угостио потпредседник Народне скупштине Републике Србије Владимир Маринковић у скупштинском Дому.

Високи представник ове компаније Мајк Санфорд је, том приликом, исказао велику заинтересованост за улагање у српску привреду, наводи се у саопштењу.

Такође, он је саопштио да се нада заједничком аранжману са српским компанијама у области пољопривреде.

"Ми имамо велику жељу улажемо у српску пољопривреду и волели бисмо да увозимо српске пољопривредне производе у Сједињене Америчке Државе. Посебно смо заинтересовани за увоз српског меда", додао је Санфорд.

Маринковић је још једном подвукао важност пољопривреде као виталне гране српске економије и пренео је гостима из САД да Србија жели и мора да искористи свој пољопривредни потенцијал који је огроман.

Поред тога, потпредседник Народне скупштине је саопштио да власт у Србији свакога дана побољшава пословни амбијент и да ће то наставити да ради и у будућности.

"Веома ме радује ваша жеља да инвестирате у нашу земљу и њену пољопривреду и будите уверени да ћу ја лично, а и Народна скупштина као институција дати све од себе да омогући законске регулативе да овакви подухвати буду могући и једноставни", рекао је Маринковић.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Црни

21.06.2016 09:02

Нема проблема све за паре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гогиц г

21.06.2016 09:15

Треба им извести само озрацени мед Боље нису заслузили::

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

21.06.2016 11:19

За црног и Америку само са осиромасеним ураном

Name

никако

21.06.2016 17:24

Немојте улазит са Америком у ангазмане. Цим они тако меде и прицају како зеле српске производе, ту је одмах јасно да се у заледјини крије несто зестоко. Па кад су они јос вољели несто српско?

ОДГОВОРИТЕ