Зољом покушао да убије министра

Милош М. (33) из Београда ухапшен је због сумње да је у ноћи између суботе и недјеље пријетио да ће зољом убити министра полиције Небојшу Стефановића.

Србија 21.06.2016 | 10:19
Зољом покушао да убије министра
У документу о инциденту, који се још чува у најстрожој тајности, наводи се да је Милош М. нешто послије поноћи дошао до капије министрове куће у Београду у којој Стефановић живи с породицом.

Само захваљујући присебности службеног обезбјеђења министра Милош М. није успио да прескочи ограду на коју се попео. Београђанин, чију евентуалну повезаност с неком криминалном групом полиција још провјерава, запријетио је да је спремио оружје и да министар може да бира да ли ће да страда “од пиштоља или зоље”.

"Службено обезбјеђење министра полиције нешто послије поноћи, у ноћи између суботе на недјељу, примијетило је младића који је дошао до саме капије и покушао да прескочи ограду. Покушали су да га упозоре да не прилази и да се заустави, али умјесто да их послуша, рекао је “зовите га да изађе, хоћу да разговарамо истог тренутка или ће да зажали”, открива извор.

"Стефановићу, изађи ако смијеш, убићу те! Срам те било!", викао је, наводно Милош М., упорно покушавајући да утрчи у двориште куће.

Како извор из истраге наводи, када је видио да обезбјеђење креће ка њему, запријетио је да му не прилазе.

"Побићу вас све! Припремио сам зољу и пиштољ, обрачунаћемо се", пријетио је.

Брзом реакцијом службеног обезбјеђења министра, помахнитали младић је у посљедњем тренутку спријечен да приђе министру и његовој породици.

"Није дјеловао као човјек који се препао кад је видио припаднике полиције, напротив, оставио је утисак особе ријешене да оствари своју намјеру. Нема сумње да је био свјестан да је кућа под обезбјеђењем и видео-надзором, као и да је немогуће да његов покушај упада у кућу прође незапажено", каже извор и додаје да приликом привођења код младића није пронађено оружје. И даље се провјерава да ли су његове претње биле само празна прича или је имао помагаче.

Милош М. послије хапшења је одбио сарадњу и није желио да одговара на питања полиције.

"Био је нервозан и узнемирен, али није ријеч о психички лабилној особи. Кад се мало смирио и схватио да његова ситуација није ни најмање наивна, “спустио је лопту”, и изјавио да није имао озбиљну намјеру да убије министра", открива извор.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ја

21.06.2016 08:25

Један цовек и једнааа... ПАТКА! Па опет, запевајмо заједно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

21.06.2016 08:38

Пре : Готов је , Готов је .сада : Готови смо .

Name

Муња

21.06.2016 09:04

То ако се планира не лапрда се још се покажеш добар па га рокнеш па нек гледа одакле се ведри

ОДГОВОРИТЕ
Name

Буразеру

21.06.2016 09:26

ПАТКА!

Name

Кобац

21.06.2016 09:30

Млад си ти научићеш ти како се то ради ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

21.06.2016 09:41

Јос један спин,да се поправи имидз др.министра.Народ је овца прима све само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

21.06.2016 15:49

Цитав СНС је спин од самог поцетка! Један цовек и једна ПАТКА!