Ко су најпознатије мушке спонзоруше?

Толико о томе како само жене јуре за новцем.

Свијет 11.06.2016 | 19:59
Ко су најпознатије мушке спонзоруше?

1. Каспер Смарт

Плесач, за кога нико није чуо, док није освојио своју шефицу Џенифер Лопез, свакако би требао да буде на овој листи. Млађани Каспер сада има недељни џепарац од 10 хиљада долара, а и аванзовао је - више није само плесач, већ и кореограф за своју славну девојку, мултимилионерку. Обзиром на разлику од 17 година, иако је Џенифер и даље савршена, некако нам се чини како ће Каспер нестати с првим знаковима менопаузе.


2. Кевин Федерлајн

Упознавање Бритни Спирс је нешто најбоље што се догодило овом такође плесачу, јер тада је неко и чуо за њега. У време када је упознао поп звезду, Кевин није добро зарађивао, а на путу је имао друго дете са вереницом Шар Џексон. Ипак, увидевши како има шансе код тада планетарно популарне Бритни, Кевин је оставио вереницу па се брже боље венчао с Бритни, како би живео живот из снова. Ипак, љубав није потрајала, а дотични је из брака изашао 13 милиона долара тежи, са старатељством над њихова два сина.

фото: Ројтерс

3. Крис Хамфри

НБА кошаркаш постао је популаран након што се сазнало како је управо он нови изабраник Ким Кардашијан, која не може ни кафу да попије, а да је не прате хорде папараца. Брак је потрајао 72 дана, а развод је био прилично буран. Осим што је причао ружно о њој и њеној породици, Криса је јако бринуло што је с богатим венчаним поклонима, које су добили, као нпр. 325 хиљада долара вредним Фераријем, који је задржала славна старлета. То мора да је била љубав.


4. Ник Канон

Певач, глумац и углавном бивши супруг музичке диве Мараје Кери... Нику Канону упала је секира у мед, када је упознао Марају, а посебно након што је оженио па с њом добио двоје деце. Пар је издржао 6 година у браку, али од 2014. године нису потписали папире за развод, јер Ник то наводно не жели. Она се ускоро поново удаје, а он... Некако нам се чини да сада живи нешто мање гламурозним животом.

фото: АП

5. Мет Рутлер

Мет ко? Управо тако! Ради се о веренику Кристине Агилере, који је био асистент редитеља, када је упознао славну певачицу на сету њеног филма "Бурлесqуе", а отад му је итекако кренуло. Од 2013. године живи у прекрасној, 10 милиона долара вредној вили у Лос Анђелесу, верен је, а пар има и дете, ћерку Самер. А сигурне смо и како му је банковни рачун већи него пре.


6. Џастин Тероу

Пре него што се спетљао с пуно познатијом и богатијом супругом Џенифер Анистон, Џастин је био глумац Б-листе, ако не и Ц и Д. Одједном је постао тражена холивудска роба, која снима, али и режира филмове. Случајност? Не бисмо рекли! Гласине тврде како дотични зна тачно колико његова супруга зарађује и жели да буде упознат са свиме везано уз њене финансије па се само надамо како су потписали предбрачни уговор.


(Индеx.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар