Веза која баца ново свјетло на убиство

Преписка Зорана Марјановића, супруга свирепо убијене певачице Јелене Марјановић, са медицинском сестром из Беча до које је Информер дошао и ексклузивно објавио, баца потпуно ново светло на ово убиство, тврде стручњаци...

Србија 01.06.2016 | 07:22
Веза која баца ново свјетло на убиство

Психотерапеут др Зоран Миливојевић каже да се на основу ових порука може закључити да је Зоран Марјановић чудак, који воли бизарност и фантазије.

- Еротско дописивање, слање слика и љубавних порука говори да Јеленин муж воли необичне ствари, али и да је врло брзо преболео своју покојну супругу или да можда уопште и није био везан за њу. Чудно је јако да за непуна два месеца од убиства он размени преко 1.000 порука са непознатом женом и да постане толико близак са њом - наглашава др Миливојевић.

С њим се сложио и криминолог Златко Николић, који сматра да ово може променити целокупну истрагу овог свирепог убиства!

- Ваша сазнања су врло занимљива, али уједно и шокантна, јер се ради о човеку који је пре два месеца изгубио жену. Њему ово дописивање вероватно представља неку врсту егзибиционизма. Ова преписка може и те како да утиче на ток истраге и да је на неки начин убрза. Али само од суда зависи да ли ће бити један од крунских доказа који има доказну вредност на суду - истиче Николић.

Извор: Информер

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

01.06.2016 05:58

Клин се Клиноон избија. ОСТАВИТЕ зато цовјека на миру ако није крив да у загрљају друге зене преболи губитак своје Јелене!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мацак

01.06.2016 07:22

Па људи ста чеката које други него он то и знају мала деца би знала а ви јос ниста не предузимате знајте бог је 1

ОДГОВОРИТЕ