Надал се повукао са Ролан Гароса?!

Шок у Паризу!

Свијет 27.05.2016 | 22:44
Надал се повукао са Ролан Гароса?!

Шпански тенисер Рафаел Надал повукао се са Ролан Гароса због повреде ручног зглоба.

Надал је у петак сазвао ванредну конференцију за медије на којој је потврдио повлачење због повреде која га мучи дужи временски период.

"Ово је једна од мојих најтежих конференција за штампу у животу... Знам да не могу да завршим турнир. Ово је део живота, надам се да ћу се вратити овде. Осећам да се са правом енергијом и мотивацијом могу вратити овде. Морам да се повучем, већ дуго имам повреду зглоба, мучи ме то неколико недеља", рекао је Надал, који је са Новаком могао да се састане у полуфиналу.

"Већ некоико недеља имам проблем са зглобом шаке и зато не могу да играм", рекао је Надал.

"Јуче сам играо под ињекцијом, током ноћи бол је постајао све јачи и јачи", признао је Рафа са тужним изразом лица, пошто је морао да донесе најтежу одлуку.

 

 

 

Надал је прва два меча на турниру рекордно добио и ништа није наслућивало на овакав потез. Требао играти против Марсела Гранољерса у шеснаестини финала, али ће несуђени ривал отићи директно у осмину финала. Ђоковић се са Шпанцем по претпоставкама требао састати у полуфиналу.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тетак мата

27.05.2016 15:50

Ма ја причај ми мало о томе него нема шансе против Новака па измишља разлог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

27.05.2016 17:05

Велика стета за сам турнир. Зао ми је Надала,он је велики тенисер али и спортиста и цовјек којем није теско признати Новакову доминацију за разлику рецимо од Федерера. Новаку је сада дефинитивно лаксе,али бих ипак волио да сам могао гледати њихово полуфинале,јос један класик.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоца

27.05.2016 21:45

Рафа је врх спортиста и најбољи Нолетов подизац игре,ипак остају и други такодје добри тенисери

ОДГОВОРИТЕ