ПоИиција и даље трага за убицом Максимовића

Полиција и даље трага за убицом Милана Максимовића (50), чије је тијело пронађено у забаченом дијелу засеока Шпадићи, у приједорском селу Доња Марићка, а који је погођен са два хица.

 

Република Српска 15.05.2016 | 20:30
ПоИиција и даље трага за убицом Максимовића

Тијело је на локалном путу поред аутомобила пронашао један од мјештана, а они који су овог Приједорчанина познавали кажу да је био породичан човјек те да се бавио препродајом половних возила.

Мјештани причају да су јуче, око 16 часова, чули пуцањ, али нису ни слутили шта се догодило док се није појавила полиција.

"Кћерка и ја смо се спремале да идемо на рођендан у сусједно село, а онда сам чула кад је пукло из оружја", испричала је мјештанка. Шок и невјерицу због овог немилог догађаја мјештани не крију.

"За мојих година то се није десило у овом крају", рекао је Драган Ђујић из Доње Марићке. Шта је мотив убиства нико није желио да каже јер је у току истрага, којом је засад утврђено да је Максимовић убијен највјероватније из пиштоља, из којег је, како се претпоставља, прво погођен у грудни кош, а онда и у главу.

Поједини мјештани Доње Марићке тврде да се прича да је у суботу неко назвао Максимовића на мобилни телефон како би се нашли.

"Милан је, како чујем, тада отишао на договорено мјесто, а недуго потом пронађено је његово тијело. Нити знам ко га је звао, нити због чега, али пошто се бави препродајом половних аута можда је с неким имао нерашчишћене рачуне, шта ја знам...

Не могу то да тврдим, нећу да гријешим душу, али претпостављам", казала је једна мјештанка. За Максимовића комшије имају само ријечи хвале, а да ли је он био са неким у сукобу, не знају. "То ти не знам рећи.

Знам да је био добар комшија и жао ми је човјека. Он је ожењен и има кћерку", казала је мјештанка. На мјесту гдје је тијело пронађено приједорска полиција је обавила увиђај, којим је руководио дежурни тужилац Жељко Блажић.

"Тужилац је наложио предузимање свих потребних истражних радњи и мјера на откривању починиоца и расвјетљавању овог кривичног дјела, а наложена је и обдукција", навела је Маја Ђаковић-Видовић, службеник за информисање Окружног тужилаштва Бањалука.

Извор: Независне новине

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ТИМАРАЦ

16.05.2016 06:23

БИТНО ЈЕ ДА ИНСТИТУЦИЈЕ ФУНКЦИОНИШУ. ЈАДНИ СМО МИ У ОВАКВОМ ДРУШТВУ И ДРЖАВИ.

ОДГОВОРИТЕ