Бањалука: Радно вријеме за 9. мај

На дан републичког празника Дан побједе над фашизмом, у понедјељак 9. маја, на подручју града од седам до 12 часова, могу да раде продавнице мјешовите робе, меснице, рибарнице и цвјећаре.

Република Српска 07.05.2016 | 15:28
Бањалука: Радно вријеме за 9. мај

"Пекаре, драгстори и трговински објекти у аутобуским, жељезничким станицама и на бензинским пумпним станицама биће на услузи грађанима свих 24 часа. Продавнице погребне опреме радиће од осам до 21 час", саопштено је из Градске управе.

Додали су да је радно вријеме ресторана и кафића који се налазе изван стамбено-пословних објеката од седам до 23 часа.

"Угоститељски објекти који имају знак квалитета 'Златна кашика' моћи ће да раде од седам до 24 часа а дискотеке, барови и ноћни клубови од 19 до два часа иза поноћи", навели су у Градској управи.

Напоменули су да се радно вријеме осталих угоститељских објеката на подручју града не мијења.

У саопштењу још се наводи да у понедјељак неће радити Градска управа као и да у дане републичких празника не раде републички органи и организације, органи јединице локалне самоуправе, предузећа, установе и друге организације и лица која професионално обављају услужне и производне дјелатности.

(Истинито)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Залосно

07.05.2016 15:59

За републицки празник, па радни дан. "Ко не постује (дрзавне-републицке)празнике, не постује ни дрзаву-републику. Одобрења за рад на дане празника је ПРОТИВЗАКОНИТО. Као и све друго!!!

ОДГОВОРИТЕ