Без сарадње са онима који нас нападају

Видоје Петровић, повереник СНС за Лозници, први на одборничкој листи те странке, актуелни градоначелник и кандидат за градоначелника, рекао је да су дошли до сазнања како "део оних који су у кампањи, мада отворено нападају и њега и странку говоре бирачима да ће бити у коалицији са СНС".

Србија 12.04.2016 | 11:02
Без сарадње са онима који нас нападају

То, истиче Петровић, "не долази у обзир и реч је о неистинама и заваравању бирача, како би добили веће поверење најављујући, наводни коалициони савез после избора, са СНС".

"Засад је извесно да нећемо, сигурно, бити у коалицији ни са једном од три групе грађана и са две странке, које учествују у "трци" за одборничка и посланичка места", каже Петровић.

"Нема резона да они који на нас атакују, из све снаге, постану наши коалициони партнери. На што би то личило?Неки су се надали да ће код нас доћи до деоба, а баш они који су то очекивали, због сујета, апетита и амбиција, поделили су се сами".

Петровић каже да листа СНС, на којој је он на првом месту, "ужива пуну подршку председника странке Александра Вучића".

Вучић је на недавном митингу у Лозници, поред осталог, рекао да је, "Видоје увек побеђивао, а он не, као и да је реч о човеку који је неуморан и у тражењу помоћи и подршке Владе Србије за Лозницу и Лозничане".

Петровић је на челу Лознице пуна три мандата од чега је једном изабраним на непосредном изјашњавању бирача.

(БН ТВ/В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар