Вучић: Њихов програм је да мене мрзе!

Председник СНС Александар Вучић поручио је у Краљеву да је цео политички програм његових опонената да га мрзе, али да они не могу да га мрзе толико колико он може да ради, и за њих, њихове породице и за целу Србију.

Србија 11.04.2016 | 20:13
Вучић: Њихов програм је да мене мрзе!

"Кад они устану, мени је већ прошло пола радног дана", рекао је Вучић на предизборном митингу у Краљеву.

Он је рекао да се цео програм његових политичких противника своди на пароле од "мрзимо Вучића", преко "лажеш Вучићу", до "Вучићу педеру"...

"Ако им је то план и програм тешко Србији и са њима и са њиховим решењима", рекао је Вучић, али је истакао да неће никога да вређа, нити да изговори тешку реч, јер је његов план нормална, стабилна и пристојна Србија.

Каже да они сада "држе лекције", они који су оставили многе фабрике под катанцем, попут Железаре у Смедереву, МСК у Кикинди, али и они за време чије владе је Косово признало више од 90 држава, а за мандата ове - само две.

Зато, како наводи, не каже случајно да су предстојећи избори - избори за будућност или за прошлост, јер су у прошлости они који су пљачкашким приватизацијама разорили Краљево и сваки друг град у Србији и успели да униште и покраду гиганте, привредне гиганте Југославије, не само Србије.

"Једну фабрику овде нису оставили на ногама", рекао је Вучић.

"Обећавају повећање издвајања за културу за 18 одсто, за здравство 40 одсто...све кад се сабере изађе на 1000 одсто, а може само сто процената", приметио је.

Истиче да он неће да лаже и вара гарђане, да им обећава куле и градове, али да им обећава да ће Србија бити боља земља и да ће бити много боље место за живот, него што је јуче била.

Вучић је рекао да избори нису шала, игра и коцкање, већ да су важни за будућност Србије:

"Није ово избор за то ко ће да буде главни циркузант у парламенту, ко је најдуховитији, ко најгласније говори...већ избор за Владу Србије, јер бирате и председника и чланове владе. О томе свако мора добро да размисли", рекао је Вучић.

Додао је да нису далеко од истине они који казу да на изборима 24. априла само "јога летачи" недостају, што говори колико су избори важни да бисмо могли да дамо озбиљан и суштински одговор на све изазове.

Вучић је истакао да је важно да Србија има чврсту и јаку владу, наводећи да је само таква влада могла да обезбеди подршку у УН против резолуције којом би били проглашени за геноцидни народ, у Унеску, као и у "царинском рату" са Хрватском.

Слабу и марионетску владу, рекао је, желе поједини у земљи, региону и свету, који би да Србију да претворе у европског губавца.

Вучић је рекао да сутра ујутру иде у Мостар да, каже, штити Србију и српске интересе у региону.

"Али се враћамо и победићемо их! Победићемо их зато што Србија гледа у будућност" рекао је Вучић.

Вучић напомиње да је важно да сачувамо углед и поштовање у свету, да чувамо достојанство и понос нашег народа, да не дамо на Србију, да чувамо Косово, штитимо Републику Српску, али и да је обавеза да имамо добре односе са великим силама, и на истоку и на западу.

"Само такви можемо да привлачимо инвеститоре и отварамо нова радна места", истакао је Вучић, наводећи да следећа велика фабрика иде у Лесковац или у Крушевац, а наредна или у један од та два града или у Краљево.

Вучић је, на почетку обраћања грађанима рекао да је закаснио јер је разговарао са радницима, јер, цитирао је Расима Љајића, радници нису бројеви, већ људи.

Градоначелник Краљева Томислав Илић рекао је да у тешким временима највазније да грађани остану уједињењи и захвалио влади на помоћи и подршци граду после поплава.

Он је навео да је незапосленост највећи проблем у Србији и да нема одмора док не дођу нове инвестиције и док се не отворе нова радна места.

Подсетивши да је СНС донела план за четири наредне године, Илић је рекао да Србија за то време може постати најбољим местом за живот.

Предузетница Сања Симић Лавсон, која се вратила из Париза у Србију и инвестирала у пољопривреду, поручила је да се има зашто веровати у будућност ове прелепе земље, у којој је и она добила подршку државе, и јер се полако, али сигурно, стварају повољни услови за инвестиције у привреду.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

посебан је...

11.04.2016 18:58

Вуциц је посебен, јединствен и прави дрзавник, улува наду за будуцност. Срецно на изборима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник

12.04.2016 08:51

Мени се чини по његовим изјавама да се он наради док народ Србије устане....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.04.2016 17:03

Много је театрелан, имао би и Трамп од њега много шта да научи.

ОДГОВОРИТЕ