4 хит боје које ће вас издвојити из масе

Заборавите на неутралне боје! Пролеће 2016. је резервисано за следеће храбре нијансе.

Мода и љепота 09.04.2016 | 08:16
4 хит боје које ће вас издвојити из масе

Јарко розе, златно жута, богата љубичаста и разиграна индиго су боје које овог пролећа предлажу све трендсетерке да пробамо. Зато даме, будите у тренду и оставите монотоне ствари у орман и парирајте сунцу и лепом времену следећим бојама!

Јарко розе

Пастелно розе боја је била најпопуларнија 2015. године и наравно да је ове године радо носимо! Међутим, ако желите да оставите снажан утисак предлажемо да испробате карке нијансе ружичасте боје! У комбинацији са црним или крем елементима изгледаћете баш попут ваше омиљене лутке из детињства - Барбие гирл!

Златно жута

Бојом сунчеве светлости и сенфа не само да ћете оставити утисак ИТ девојке, већ ћете и привућу добре вибрације и оптимизам! Веровали или не, ова боја се повезује са позитивним емоцијама, попут радости и среће и то је само још један разлог више да се обавезно нађе у вашим комбинацијама!

Индиго

Да ли треба да напомињемо да тексас баш никада нец́е изац́и из моде?! Овог пролец́а, носе се како тамне, тако и светле нијансе тексаса и што је најбоље од свега слободно их можете спојити!

Разиграна љубичаста

Обожавамо је зими, али је још више волимо у пролеће јер нас подсећа на љубичице, природу и у било којој комбинацији ће деловати модерно и савршено!

Б 92

Коментари / 0

Оставите коментар