8. март: На дар мамама Лознице

Поводом Дана жена, у у Вуковом дому културе, Основна школа „Кадињача“ је организовала продајну изложбу и приредбу под називом „На дар мамама Лознице“, која је , по посети и садржају, попримила велеградске размере.

Србија 07.03.2016 | 17:00
8. март: На дар мамама Лознице

Циљ овог програма био је приказ глумачог, рецитаторског и музичког талента ученика, али и презентација бројних уметничких радионца које се одвијају у нашој школи.

 

Разни употрбни предмети, накит и честитке које су ученици израдили били су постављени у холу Вуковог дома, на продајној изложби, а сав остварени приход биће употребљен за куповину сунчаних завеса у матичној школи и наставних средстава у издвојеном одељењу у Лозничком Пољу.

У програму је учествовао велики број ученика који су кроз песму, игру и драмски комад исказали захвалност свим мамама, али и женама уопште, које живот чине лепшим, топлијим и нежнијим.

Вуков дом културе примио је многе маме, баке, тетке, стрине, комшинице, али и њихове мушке пратиоце, па се тражило место више, јер је сала ове установе била премала да прими све оне који су дошли да виде шта ђаци „Кадињаче“ знају и умеју.

Аутор: В. Митрић

Коментари / 0

Оставите коментар