Челси бира између Контеа, Симеонеа и Алегрија!

Роман послао Марину у лов! Питамо вас - ко је најбоље решење за Плавце?!

Фудбал 25.02.2016 | 23:00
Челси бира између Контеа, Симеонеа и Алегрија!

Почело је стихијски, али гласине постају све гласније. Сада и најугледнији острвски медији пишу о интересовању Челсија за Антонија Контеа, који је решио да се после Европског првенства у Француској растане са репрезентацијом и Италије и врати у клупски фудбал. У ствари, више је то од интересовања. Гардијан наводи да је Марина Грановскаја, десна рука Челсијевог газде Романа Абрамовича, већ обавила разговор са Контеом.

Абрамович се нада да би чврста тренерска рука италијанског селектора била спасоносна на Стамфорду. Конте је опседнут фудбалом, код њега нема места за велике сујете, тимови играју онај индустријски фудбал какав је Челси неговао у првом мандату Жозеа Муриња.

Али Грановскаја је кокетирала и са другим тренерима. Тачније са Контеовим наследником у Јувентусу Масимилијаном Алегријем, те шефом струке мадридског Атлетика Дијегом Симеонеом.

Алегри се, међутим, оградио, рекавши преко менаџера Ђованија Бранкинија да му је добро и у Торину.
"Јувентус је нарастао на ниво Бајерна, Реала и Барселоне, гиганата модерног европског фудбала", додао је Бранкини, ишчекујући позив извршног директора Јувентуса Бепеа Мароте на преговоре о продужетку сарадње.

Симеоне је, такође, до сада одбијао да напусти Висенте Калдерон. Уосталом, његова слобода је уговором са Атлетиком процењена на 17.000.000 евра. Навијачи у Мадриду га обожавају, а он сам је рекао да се неће изјашњавати пре краја сезоне.

Стога је Конте избио у први план. Али чисто хипотетички - ко је по вашем мишљењу најбољи избор за Плавце?

Коментари / 0

Оставите коментар