Проститутке увеле попуст за пензионере

Не нуде само хипермаркети и банке посебне погодности и попусте за пензионере, већ они снижење могу остварити и уколико се одлуче за неку од сексуалних услуга које нуде проститутке из Крагујевца!

Србија 12.02.2016 | 14:35
Проститутке увеле попуст за пензионере

Наиме, како преноси “Ало!” продавачице љубави које ординирају у том граду млађим муштеријама сексуалне услуге наплаћују по вишој тарифи, а старијима, нарочито пензионерима, по нижој, док се специјалне жеље клијената вреднују по посебном цјеновнику!

Да ли попут касирки у маркетима траже пензиони чек као доказ, не знамо, али је познато, а Телеграф.рс је већ писао о томе, да своје услуге наплаћују од 500 до 2.500 динара, што је тарифа за комплет услугу.

Како саме свједоче, оне тако дневно могу да зараде и до 15.000 динара.

На територији Крагујевца свакога дана се уличном проституцијом бави око 20 жена, а како показује евиденција полиције, међу њима има и заражених хепатитисом и сидом. Оне ординирају углавном у близини Спортске хале “Језеро”.

Оно што пак највише забрињава у цијелој причи јесте што се проституцијом баве дјеца, ђаци и студенти јер је, према неким подацима, просјечни узраст дјевојака које почињу да се баве проституцијом између 14 и 18 година!

Да се ова слика из Крагујевца, нажалост, може пресликати и на цијелу Србију, потврђује социолог Иван Живков, који притом истиче да беспарица и тежак живот ипак нису разлози због којих све већи број жена посеже за најстаријим занатом.

"Не знам да ли се повећао број жена које се баве пружањем сексуалних услуга, мада претпостављам да јесте, али као разлог не сматрам лошу материјалну ситуацију у земљи, јер имате и изузетно богата друштва гдје проституција цвјета. Прави разлог је општи пад морала, урушен систем вриједности који је наравно проузрокован утицајем разних ријалити програма помоћу којих се промовишу старлете и криминалци. Имате дјевојке сумњивог морала које су по цијели дан на телевизији, које дају огромне интервјуе захваљујући том свом послу и, наравно, младим дјевојкама оне служе као узор јер су, наводно, успјеле у животу", објашњава Живков за овај лист.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Геограпхy

12.02.2016 13:41

А што волим кад година изда све поскупи а појефтини п...а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

12.02.2016 14:14

Не пролази код старог барабе, а ста вреди па и да је дзабе...

Name

жжжжж

12.02.2016 14:01

Пензионери,навалите јер још мало па нестало !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прост-титуција

12.02.2016 14:56

Па то су услуге као и све друге само мало другачије. Па како то могу да раде политичари, продају и душу и тијело и образ, хајде свој али и наш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блука

12.02.2016 15:10

Имају попуст цетвртком уз цек од пензије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

12.02.2016 15:49

Требале би неки попуст поред пензионера дати и за незапослене грехота је незапосленим не изаћи у сусрет (хахаха)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило

12.02.2016 17:17

Добиће и незапослени попуст од наши продавачица љубави. Нису сви одједном могли заједно стићи до животног циља!

Name

Птиција перспектива

13.02.2016 05:27

За сваку похвалу.Кад дрзава даје мале пензије ,сазалиле се.Нисам разумио,јел само цетвртком?

ОДГОВОРИТЕ