ЕЛ - Радоњић: Ђорђевић нас познаје, Тејић није спреман!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић оценио је да његову екипу очекује тежак меч у Евролиги против Панатинаикоса у Атини.

Кошарка 14.01.2016 | 08:20
ЕЛ - Радоњић: Ђорђевић нас познаје, Тејић није спреман!

"Идемо у госте Панатинаикосу, екипи која је годинама у врху европске клупске кошарке. И ове сезоне су одлични, имају стопостотан учинак у домаћем првенству, играли су добро у првој фази Евролиге, и другу су почели добро, намучили су Фенербахче у Истанбулу и победили Уникаху у Атини", рекао је Радоњић за сајт клуба.

Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су Атину, где ће у четвртаку ОАКА арени играти против Панатинаикоса у трећем колу Топ 16 фазе Евролиге.

"Панатинаикос је тим са огромним искуством, који у свом саставу има играче који су освајали Евролигу и које са клупе предводи селектор Александар Ђорђевић, који врло добро познаје играче Црвене звезде", рекао је Радоњић.

"Очекује нас тешка утакмица, у атмосфери која нам је добро позната јер смо већ играли против Панатинаикоса у истој тој дворани. Сви играчи су спремни за овај дуел, осим Марка Тејића, који има мањих здравствених проблема, због којих је остао у Београду", додао је тренер Звезде.

У прва два кола Топ 16 фазе Евролиге црвено–бели су доживели два пораза, од Ефеса и Фенербахчеа.

На другој страни, Панатинаикос је у прва два кола Топ 16 фазе остварио по пораз и победу. У првом колу од грчке екипе био је Фенербахче у Истанбулу, док су прошле недеље, тројком две секунде пре краја утакмице, славили против Уникахе у ОАКА арени.

Црвена звезда и Панатинаикос су се и прошле сезоне састали у Топ 16 фази. У првом дуелу славили су Грци (74:69), док су црвено–бели били бољи у Пиониру (69:68).

Меч између Панатинаикоса и Црвене звезде игра се у четвртак од 20.15.

Коментари / 0

Оставите коментар