Додик: БиХ је сложена државна заједница

Председник Републике Српске Милорад Додик је рекао да је БиХ државна заједница, а државне ингеренције на свим нивоима имају Република Српска и Федерација БиХ.

Република Српска 13.01.2016 | 22:58
Додик: БиХ је сложена државна заједница

"БиХ је морање, није ни жеља ни љубав. Овде се ради о суштини - БиХ је сложена државна заједница и само тражим оно што је уставом написано", нагласио је Додик у емисији Упитник на РТС.

Додао је да БиХ не може постојати историјски гледано и да је она стратешка грешка 1995. године.

"Моје државе су Република Српска и Србија, а БиХ је место где морам да живим", нагласио је Додик.

Према његовим речима, Државна агенција за истраге и заштиту (Сипа) је намештена да буде координација и не може да врши претресе на територији Републике Српске ако за то не постоји договор.

После упада Сипе у полицијску станицу у Новом граду Република Српска је прекинула односе са Сипом, Тужилаштвом и Судом БиХ јер све те институције не постоје по Дејтону, указао је Додик.

"Пут до пакла је увек поплочан добрим намерама. Нема уставног основа. Како да је укинем кад је то наметнуо Високи представник? Да би је укинули, потребна је већина а ту су муслимани који то неће", рекао је Додик.

Одговарајући на питање зашто не комуницира са српским чланом Председништвом БиХ Младеном Иванићем, Додик је рекао да је комуницирао са њим, али, како каже, беспотребно.

"Иванић је конформиста који ради то што ради и предствља то како хоће. Рекао сам да је беспредметно разговарати са човеком који ништа не може да уради за Републику Српску", нагласио је Додик.

Подсећајући на британску резолуцију о Сребреници, која није изгласана у Савету безбедности ветом Русије, Додик је рекао да је требало да БиХ о томе донесе заједнички став, а то није урадила.

На питање зашто му је споран босански језик а не бошњачки, Додик наводи да не постоји босански језик.

У Дејтону је то, како каже, у једном тренутку написано али то не значи да мора бити прихваћено.

"Ми у Републици Српској поштујемо одредбе Дејтонског споразума, али око језика који би требало да носи префикс босански треба и ми да се питамо. Ако прихватимо да је босански језик индентификациони за све нас тамо, онда смо прихватили да нема српског или хрватског језика", указује председник Републике Српске.

Како је рекао, странци у БиХ нису неопходни и не мора све на постојећи начин да функционише.

"БиХ је немогућа земља. Концепт на ком је БиХ настала као последица Југославије је немогућ", напоменуо је председник Републике Српске.

Додик је рекао да мисли да би било интересантно да се референдум у Републици Српској о суду и тужилаштву БиХ одржи на пролеће, можда крајем априла.

Уставни суд Босне и Херцеговине прогласио је крајем 2015, неуставним Дан Републике Српске односно део Закона о празницима Републике Српске и наложио Народној скупштини Републике Српске да измени спорне одредбе.

"Кредит за вилу на Дедињу отплаћујем издавањем"

Милорад Додик каже да је вилу на Дедињу платио подизањем кредита од Павловић банке.

"То је продавала Комерцијална банка у стечају и ја сам дошао у позицију да имам информацију о томе", рекао је Додик.

Одговарајући на питање да ли је вилу платио 2007. или 2008. године, председник РС је рекао да нема потребе да зна које је године то тачно било.

"Данас се тај кредит отплаћује из рентирања. Издавање покрива рату кредита. Никакав проблем није да се одазовем истражним органима", нагласио је Додик.

Извор: РТС

Коментари / 81

Оставите коментар
Name

ПЕТАР

13.01.2016 07:27

ЈЕДНА КРАЈНОСТ ВОДИ ДРУГОЈ КРАЈНОСТИ.ЗАХТЈЕВИ ЗА УКИДАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ВОДЕ КА ТОМЕ ДА ДРУГИ НАРОД ИЗРАЗИ ЗАХТЈЕВЕ ЗА ОСАМОСТАЉЕЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ДЕМОКРАТСКИМ ПУТЕМ. ДЕЈТОНСКА БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА НИЈЕ УПИТНА ЗА СРПСКИ НАРОД АКО НИЈЕ УПИТНА РЕПУБЛИКА СРПСКА УНУТАР ЊЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Есо

13.01.2016 09:09

Брате, мени није упитна уопсте! А гдје су ти захтјеви за укидање РС-а, ја не знам за њих и не подрзавам их

Name

хуехуе

13.01.2016 09:28

Докле год Бошњаци покушавају да на све начине обезвриједе Републику Српску, дотле ће Додик и слични њему владати. То је врло једноставно. А завршиће се ратом, то сви знамо. И то тоталним ратом. Нема дана да је видимо на бошњачким порталима позиве на масовна убиства Срба, силовања српских дјевојака и жена, направили су паузу од 20 година, па би да наставе. Е па неће моћи ове ноћи. ..

Name

Па мој есо

13.01.2016 10:03

Врати се мало у вријеме прије Додика. Сваки дан смо имали најмање неколико изјава Муслиманских лидера о укидању Р Српске! Е сад кад су срби пресли у офанзиву, сад сте се уцутали и као "нико не трази укидање Српске"

Name

Као пре

13.01.2016 10:21

Па наравно када имамо ентитете па кантоне итд ,зато то треба поједноставити у укинути све ово не мозе ни свицарска финансирати!!?

Name

Михаило Микић

13.01.2016 14:50

Ево, захтјеви за укидање РС долазе из Федерацији и за њих нису чули само глуви грађани БиХ. Зато Босни нема опстанка. Прије или после биће подељена по својим вјерским основама. Покушај тајних владара из сенке да сложе роговр у врећи у Босни очигледно није успио!

Name

За Михаила

13.01.2016 16:39

Доста висе демагогије и лази! Висис по цео дан на порталу и све коментарисес углавном негативно. Дај бар једном неки доказ, вец прицас у празно. Доста висе вас који увек сводите коментар на е сада цемо е сада це.... А васе сада траје преко 20 година а народ дамо губи и испаста

Name

Без проблема

14.01.2016 08:48

Укинути ентитете И кантоне свести на нормалну земљу , тако це мо устедети 75% на не ефикасној гломазној администрацији.

Name

ПроБосански

14.01.2016 18:08

"На питање зашто му је споран босански језик а не бошњачки, Додик наводи да не постоји босански језик. У Дејтону је то, како каже, у једном тренутку написано али то не значи да мора бити прихваћено" Паметном доста

Name

Сизиф

13.01.2016 07:35

Добро јутро, Колумбо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска ијекавица

13.01.2016 07:46

Ниста од твојих борбених Васа нискости: БиХ и у њеном саставу сви и све је под принудном управом и нема прице о вецини ових или оних. Не заборави да си добио укор. Његова вискост Високи представник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теx

13.01.2016 07:58

Како год било да било, добро збори! Ни мени не треба БиХ.... Зашто да живим с неким на силу и који ће ме увијек хтјети прегласати и којима сам сметња у овој држави. Они хтјели ван СФРЈ, ми хоћемо ван БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

13.01.2016 08:22

Сретан ти пут из БиХ ко ти брани, само напријед.

Name

ре. браво

13.01.2016 09:01

Хвала, само кад пођем понијећу мојих 49%.

Name

И негово је просло

13.01.2016 09:02

Изјаве Баје радукализирају Босњаке сто немају резервне дрзаве и љубав према БИХ расте све висе послије иступа Бајиних са толико мрзње према Босњацима Бар ја то тако осјецам.Сви ми знамо да једино БИХ остаје а ми смо ти који одлазимо,Баја би требао своју пазњу и снагу усмјерити на економију,мени лицно је доста мрзње и зелим да РС економски јаца а не да постоји данас до сутра по Бајином

Name

РЕ-Браво

13.01.2016 09:05

Браво тако је. могло се зивјети вијековима у Босни а сад неки је мрзе.Босна је свију нас који је воле а тко је не воли Изволи Врата су отворена.Зивјела НАСА Босна и Херцеговина

Name

ђуро чворовић

13.01.2016 09:18

Мене само занима колико су људи глупи да вријеђају некога тиме што га називају "Баја"?! Лично познајем 5-6 људи који имају надимак Баја, и не видим у њему ништа погрдно. Класичан надимак у српском народу. Ако већ хоћете да га увриједите могли сте да му дате неки погрдан надимак, обичан народ ово "Баја" никако не доживљава као увреду.

Name

Брко

13.01.2016 10:39

Ђуро нико њега није назвао вец је он сам себе тако назвао(ја сам главни баја овдје)..ми само следимо свог великог водју..капис

Name

Ре браво

13.01.2016 22:23

Вијековима смо били и дичили се босном и сматрали је својом. Видимо да нам није мјесто висе са вама јер нас мрзите из петних жила. Како ја да тебе волим кад су теби драге Османлије које су мене клале, клицао си док су нас убијали и на ражањ набадали па те опет не протјерасмо као сто су у Србији урадили. Па ти не замјерисмо ни други свјетски рат јер си стао на страну фашиста и клао нас. Па онда у овом задњем опет! Ееееј а наш си, наше крви (иако то никад нецес хтјети признати) и ста хоцес сад? Засто да живимо у једној држави. Добили сте у дејтону индустријске градове. Нашу републику Шумску ( како је волите звати) ионако не можете смислити. Нас такође. Што ћемо вам? Навијамо за сусједне државе, причамо другим језиком јер створисте нови.... Направите џамахирију на ваших 23-4%...то вам и јесте највеца зеља. ЗА НЕЗАВИСНОСТ!

Name

ре Сизиф

13.01.2016 07:59

Ето одједном је постао и врхунски адвокат? А ти Сизифе... Лијепо ти име, јер види се да водис као и Додик узалудан посао. А ако си из сарказма дао то име добар си... Један кинески мудрац је јос давно рекао: Јадан је онај цовјек који мисли да је увијек у праву!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зизи

13.01.2016 08:42

А то мислис на додика,да је увек у праву вероватно.

Name

Диоген & Цо

13.01.2016 10:36

Цовјека сам јос у прослој ери тразио у гузви на тргу у по бијела дана и нисам га цак ни са фењером успио пронаци. Да сам дузе позивио мозда би несто од тога било у овој ери. А када сагледам како се то до сада одвијало, слаба нафака, осим мозда Балтасар Грациан и врло ријетки слицни. Неко мозе сматрати, бити убиједјен да је увијек у праву. Негдје има на то право и врло цесто га он кроји. Онај ко (објективно) размисља, и уз то довољно дуго и добро, дакле са довољном интелигенцијом, сигурно це доци до других закљуцака. Двије вазне ствари могу томе много допринијети - добро цути и видјети - посто рецимо многи и поред оцију не виде (добро) а други прогледају када је вец прекасно.

Name

Брко

13.01.2016 08:00

У Дејтону је то, како каже, у једном тренутку написано али то не значи да мора бити прихваћено. "Ми у Републици Српској поштујемо одредбе Дејтонског споразума Које контрадикторности цовјеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

13.01.2016 09:28

Па код њега је све тако...он може лагати неуки народ али има и оних који су га давно разоткрили...У овом тексту је пласирао неколико лажи и то ће вјероватно тако и проћи.Нико не тражи да је босански језик у ФБиХ индентификациони (за све тамо)...то је толика лаж и она се врло лако може провјерити...Позовите било коју школу и питајте који се језик учи у школи...биће вам све јасно. Исто тако прича како је РС прекинула сарадњу са СИПОМ и тужилаштвом...или он не зна шта се дешава у последње вријеме или намјерно лаже...Послије прекида сарадње с ким је то Сипа потписа опет некакав споразум... Ма код Миле ти је оно један дан ред лажи и мржње а онда други дан опет лаж и хвалоспјев.Како му не досади?

Name

цекам

13.01.2016 17:47

Да неко то и схвати па да коментарисе

Name

зумба

13.01.2016 08:06

ГЛЕДАО СА ИНТЕРВЈУ...ПИТА ГА ВОДИТЕЉИЦА...КОЈЕ СТЕ ГОДИНЕ КУПИЛИ ВИЛУ У БЕОГРАДУ...ОН КАЗЕ НЕ СЈЕЦА СЕ И ЗАСТО БИ МОРАО ДА СЕ СЈЕЦА...СИРОВИНА ЈЕ МИЛЕ ...НЕОТЕСАНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нњ

13.01.2016 08:39

Мислим да га је водитељКа синоц тотално растурила.

Name

алтец

13.01.2016 08:57

Лаки је пуно нервозан

Name

самба

13.01.2016 11:20

Па наравно да се не сјеца јер јако добро зна тај патолоски лазов да је вилу платио кесом за који нема покрица 750000 евра годину дана прије него је дигао кредит.Пробајте у било коју банку у БиХ полозити само 1КМ преко 30000КМ одмах цете за вратом имати полицију и сипу јер це Вам тај новац 100% одузети ако немате доказе како сте зарадили тај новац и то је разлог засто је Баја нервозан,блијед и засто је у паницном страху!

Name

Даидза

13.01.2016 08:13

Дај несто ново нам реци,ако ти не ваља земља у којој зивис онда се исели имас паре и остави остале на миру који зеле да зиве у тој накарадној земљи по теби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

13.01.2016 08:14

Браво! А сад мало о привреди, економији, аферама, непотизму...дај мало да рјешавамо и свакодневне проблеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А да скокнес до Лазе

13.01.2016 08:17

Оволико небулоза и оволико мрзње према дрзави у којој зивис и цији један дио водис... При том знас да је бас лијепо упакована кила референдума народу драза од киле хљеба њу ни.не спомињес како је обезбиједити.Закљуцак је да ПТСП има разорно дејство на ратне профитере унистава их скроз на скроз како морално тако и материјално ако се ста буде одузимало ових дана. Зао ми је само младих људи и дјеце који га гледају и пецају се на ове ублехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

за народ

13.01.2016 08:41

ДЕМОНИ падају,има наде за миран зивот

Name

кемо

13.01.2016 08:33

Босна и Херцеговина није државна заједница Милораде. Стално се позиваш на Дејтон а користиш погрешне формулације. БиХ је држава састављена из 2 ентитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Џевдет Суљкић ОСА

13.01.2016 08:58

БиХ је државна заједница јер је скројена од два ентитета који имају елементе државности, политичког устројства и институционализма. Не постоји званично БиХ држављанство, но постоји држављанство БиХ/ФБиХ, односно БиХ/РС. Тако да се ствари требају посматрати објективније.

Name

Брко

13.01.2016 09:11

Дзевдо око моје не изврци несто сто увелико писе Устав казе а немој да ти је мрско убацити ста у ту сију коју поносно носис и удисес зрак преко ње: 3. Састав Босна и Херцеговина се састоји од два ентитета: Федерације Босне и Херцеговине и Републике Српске (у даљем тексту "ентитети"). . Држављанство Постоји држављанство Босне и Херцеговине, које регулише Парламентарна скупштина, и држављанство сваког ентитета које регулишу сами ентитети, под условом да: а) Сви држављани било којег ентитета су, самим тим, држављани Босне и Херцеговине. Нецемо се лагат Дзевдо јелде?

Name

камелеон

13.01.2016 09:13

Још мало па неће бити само два. На десет километара од Сарајева постоји једна друштвена заједница која је настала још у средњем вијеку под именом Одиђед, а данас Булози.Вјечита тежња становника ове заједнице је да имају своју државу.У процедури је поступак организовања референдума о одцјепљену и стварању самосталне државе. Што се тиче економске одрживости заједнице, постоје реални привредни ресурси за убрзан развој. Камен ће бити основа развоја, а као додатан извор прихода биће мини електрана на потоку Сушица. Буложани тражите државу.

Name

Џевдет Суљкић ОСА

13.01.2016 09:47

Устав је да се тумачи, а не да диктираш, потврђујеш и понављаш шта пише у њему. БиХ је државна заједница, која има мање ингеренције и овласти од појединачних ентитета, а који имају и државнотворну суштину и међународно-правну основу, и наравно елементе државности и устројености. Буди објективан, чињеничан, темељит.

Name

Брко

13.01.2016 12:19

Нема се ста лаве тумацити, вец треба цитати ста писе у Уставу Али дзаба полемисат са тобом кад си убједјен у то сто писес, иако то немозес нигдје наци "црно на бело"

Name

Ре Дзевдо

13.01.2016 13:02

Прво се потписи правим именом! А као друго 'окани' се права јер немас појма! Устав неке дрзаве није да се тумаци како ти казес вец је устав неке дрзаве највеци законски акт те дрзаве и слузи да се сви други подзаконски акти те дрзаве према њему усклађују.

Name

борац

13.01.2016 08:52

Није тацно да морас да зивис и бих обезбедјен си у србији само тамо нема народни пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А да провјерис

13.01.2016 09:12

Да слуцајно нема Павловиц банка касица прасица филијалу у Београду. Ако и нема пара има само су код Вуцица

Name

неко

13.01.2016 09:45

Годи њему БиХ јер да је нема не би и њега било.

Name

мислим

13.01.2016 08:55

Ајде откини једном цули смо то стотинама пута имас Ли иста друго гдје су ти твоји савјетници.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дигитал

13.01.2016 12:14

Прескаче му ЦД.

Name

Едо , Слатина - Тузла

13.01.2016 09:04

Мој коментар је:"Yебо те политицке нам сцене ...!" К'о да "КУМА" гледам, и то наставке 1, 2, и 3 - један за другим ... ! ! !И не могу да се нацудим,без увреде,колико смо глупи када нам:Бакир,Драган,Милорад и Фахрудин "ведре и облаце"!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КПЈ

13.01.2016 09:16

Све те агенције на нивоу БиХ си ти мили предсједнице намислио да би позабадао своје људе тако да будетенедодирљиви у криминалним радњама. Овом народу је мозак "испран",зато и јесте овакво стање у друству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

посавина

13.01.2016 09:18

Господин Додик је конацно јавно рекао,ма да је то он и знао вец од самог поцетка.Да се ниста немозе ријесити у БИХ без пристанка трецег.Вјероватно под нецијим притиском.Казе за Иваница да не цини ниста за РС,али додик је уцинио то да градјани ре-са сада зиве најсиромасније у региону.А то да непостоји босански језик није тацно,све ово сто је он набројао да не постоји то посоји у дејтонском споразму само он не постоји.Све це презивјети и БИХ и језици свих народа то додик никад неце моци спрецити,нити ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

13.01.2016 10:27

Само погледати Хасанагинцу и којим писмом је написана.Мислим 1644 паметном це бити доста

Name

ре браво

13.01.2016 09:22

Врло радо. Ево нудим ти имање моје породице које на више локација чини око 300.000 матара квадратних површине од чега око 100.000 под црногоричном шумом. Ако имаш новац да се договарамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

13.01.2016 09:36

Гледао сам Пррдсједника синоћ на РТСу и могу вам рећи да ме је одушевио! Водитељка се понашала као да је са неког Федералног медија!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукадин

13.01.2016 11:29

Јел' те одусевило и то сто мора продати вилу да ријеси кцерки стамбено питање? По коментару бих рекао да си црвени кмер. Инаце, новинарка га је сатрала, поцео русити цасе од нервозе тако да не знам ста си ти гледао.

Name

мг

13.01.2016 11:56

Овај интрвју ме подсјеца на Зељку Драгицевиц и Пера Букејловица само други УЦЕСНИЦИ.

Name

СТ

13.01.2016 09:46

Предсједнице ако сматрас да је стратеска грешка направљена 1995.е, само изађи и јавно реци да повлачиш потпис са Дејтонског споразума. Буди једном мушко и реци јасно и гласно шта хоћеш и када то хоћеш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није Миле ниста лосе мислио

13.01.2016 22:33

Видио је 95те некакве тенкове Хрватске Војске и Армије БиХ па мислио да су досли да дзаба ору имања па се понадо да це ста да посади. Ваљда би се с њим радовали и сви они ција су сјеца цекала те исте тенкове и дјеца неких других која су била са супротне стране и њихови родитељи. Лако је бити наиван и тудјим зивотима плацати своје глупости. Ал и том це скоро крај на овај ил онај нацин ако РС под њим презиви до избора ваљда це се наци неко да га сруси

Name

борац РС

13.01.2016 09:48

ЗАСТО СИНОЦ ВЕЛИКИ СРБИН НЕ ОДГОВОРИ КАКО ЈЕ ПРИСТАО НА УКИДАЊЕ ГРБА И ХИМНЕ ТАД ЈЕ БИО НА ВЛАСТИ НА НИВОУ БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ

13.01.2016 09:57

ТЕБИ ЈЕ ТА ДРЗАВА ДОНЕЛА МИЛИОНЕ,ВРАТИ ПАРЕ'И ИГОРОВА 3 МИЛИОНА СА КАМАТЕ У БУДЗЕТ РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxл

13.01.2016 10:33

Ста би од онакве људине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Морал

13.01.2016 10:43

Ко више вјерује Додику и ријеч, гори је од Додика. Тај човјек је одавно изгубио морал да ишта каже.

ОДГОВОРИТЕ
Name

факт

13.01.2016 11:56

Негдје крајем деведесетих Додик рече да је у Београду имао три стана. Прије пар година на тв рече да је имао осам. Синоћ рече да је имао седам станова? Ја му вјерујем да је имао један стан,баш овај који наводно продаје да му кћерка ријеши стамбено питање?

Name

Луди Милојко

13.01.2016 12:09

Миле ево ти "МОЈ" ницк наме да се мало фолирас да будес комплетан и ИН.Дацу ти га на користење,никакав пробллем није али вјеруј добро би ти и стајао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Брко

13.01.2016 12:38

Ево у два примјера каква је држава БиХ. У ФБиХ кантони су мале државе, са владом, министарствима,скупштином итд. Полиција из једног кантона не може прећи у други кантон да би обавила неку службену радњу, док се не најави МУП-у тог кантона. Становници Олова не могу се лијечити у Сарајеву без сагласности министарства здравља ЗДО кантона којем територијално припадају.Због тога су покуповали земљу на Ораховом брјегу у Општини Вогошћа и масовно напуштају Олово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

13.01.2016 14:05

Ста мене брига ста се у Федерацији десава бгт?

Name

Пасха

13.01.2016 12:54

Лактаски лопина

ОДГОВОРИТЕ
Name

идемо ван из бих.....

13.01.2016 13:34

Али ста онда Миле? Лако је теби, обезбедио си се и своју децу и њихове дјеце дјецу. (преко наси ледја) ниста у рс-у није остало а итеби се у њој не остаје..! Нпр. моја ујка у мостару има плацу у хотелу 1000км осигурана и све. Мој цале 600-700 радеци којекакве послове као слуга крвави руку, да би ја исо на сколовање ??? РС-у прети пропаст а ти си резисер тога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.01.2016 22:30

Е за ста раде обојица кукавца?Јадници мисле да се ти школујеш негдје а ти двије просте реченице не знаш написати.

Name

Словенац

13.01.2016 14:40

Преполовите вец једном ту бих кад не мозете скупа свако себи и нек наредне генерације имају МИР. Је ли кад тад до тога це доц ,јер историја се само понавља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Промишљање

13.01.2016 14:53

СТАЛНО ТВРДИМ ДА ЈЕ ДОДИК СПРЕМАН И ПОЛИЦИЈУ ИЗВЕСТИ НА УЛИЦЕ ПОД ПУНОМ ОПРЕМОМ ПРОТИВ СОПСТВЕНОГ НАРОДА И ТО САМО ДА БИ ОСТАО НА ПОЗИЦИЈИ КОЈОЈ ЈЕСТЕ. ЈЕР ЗАБОГА САМО ОН ЗНА ШТА ЈЕ ИСПРАВНО. МИСЛИМ ДА ЋЕ УСКОРО АКО ОВАКО НАСТАВИ ДАЉЕ, МОРАТИ ДА СЕ ИЗАЂЕ МАСОВОНО НА УЛИЦЕ. ТАЈ ЧОВЈЕК ЈЕ ЗЛО ЗА НАШ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само наприје

13.01.2016 15:01

Додик нас тјера да изађемо на улицу, да дође до општег бунта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Топ

13.01.2016 15:07

Зар један РОНХИЛ Баја да ми каже како да живим, како треба да живим и да ми он кроји живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О суштини

13.01.2016 18:00

Нема кредита ни од Русије ни УСА, зови ММФ поново упомоћ да не банкротираш, највише ти штетиш Републици Српској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

13.01.2016 18:48

Па има ли ико да цензурише овог токмака микића.Стално је спреман на те глупе коментаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

13.01.2016 20:09

Оваква РС како стоји у Дејтонском споразуму је довољно нама и практицно и не требамо ми референдум. Проблем су Срби издајице и потурице који из користи и за саку долара и еура помало круне од онога сто смо добили у Дејтону. Да ми Срби нисмо такав олош као сто јесмо и да се дрзимо само сваког слова Дејтона муслимани би нас молили да ми напустимо заједницку БиХ ,али Срби ко Срби њих само невоља натјера на јединство и кад опасност продје свако вуче на своју страну. Мислим да је највећа глупост висе БИХ БОЉИ ЗИВОТ то је само за глупе и наивне .Бољи зивот мозе бити само висе рада а мање политике политика је за политичаре а ми те политичаре требамо наградјивати и казњавати на изборима. ЗАТО СРБИ СВИ ЗА СРПСКУ А БИХ ДОКЛЕ ИДЕ ИДЕ АКО СЕ РАСПАНЕ ЈОС БОЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти-босњак

14.01.2016 00:57

Људи у памет се.додик не ваља али бољег немамо ако оцемо да се одцијепимо од тог зла званог бих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нецу

14.01.2016 18:26

Не заборави имам и ја којем је Босна и Херцеговину светиња.

Name

соко

14.01.2016 01:24

поздрав за вјецног преседника рс уз пјесму нек пукну дусмани

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРОЈАЧ

14.01.2016 23:12

ПА ВИ ВЕЋ ПУЦАТЕ ПО ШАВОВИМА И ТЕ КАКО

Name

Несретник

14.01.2016 05:54

Треба прво створити нормалан зивот становницима ове ј...не дрзаве па онда какво це бити уредјење . Ово ми лици на скрецање прице о зивотним стварима,а све пропада,проблем сњег у јануару,поплаве,црвени крст нема хране,здравство катастрофа,економија нула,сколство муцке у свему,сиромасних висе од пола,пољопривреда пропада,борци понизени,а предсједник заострава односе са свима,нек он има пун фризидер.Треба му дрзава да несметано станпа паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лудост

14.01.2016 07:17

Додик це јос три године прицати о референдуму овом на сл изборима нови референдум тако се влада .Агдје сте ви народе напацени хоцете у рат да би га сацували .Па узмите одма на прољеце референдум о оцепљењу и поцните рат свакако и немате другог посла овако це те имати макар оброке из војне кухиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зворник

14.01.2016 09:03

Много слозна и компликована, јер ниста ниси могао украсти као остали "пре тебе". Вероватно због тога морас да продас стан у БГ да би стамбено обезбедио своју церку( сину си дао кредит од насих пара од 3мил км које вероватно никада неце вратити). Багро

ОДГОВОРИТЕ
Name

вили

22.02.2016 23:13

Господине Додик да си ти нама здраво и да наставис политики као до сада.Ови сто те мрзе знамо ко су. Нека провере сина од оног сто јр изазвсо рат у босни (Изетбеговиц)нека виде гдје је вреца злата за мог Бакира.Сто се тице босанског језика да казем да сам црногорац и тврдим да нема црногорског језика.

ОДГОВОРИТЕ