Крстајић о Партизану: Најгора година икада!

Легенда Партизана и актуелни предсједник бијељинског Радника Младен Крстајић сматра да је руководство црно-бијелих одговорно за најгору сезону у историји "Парног ваљка".

Фудбал 13.01.2016 | 23:00
Крстајић о Партизану: Најгора година икада!

Партизан је полусезону у Суперлиги Србије окончао са чак 26 бодова заостатка за "вјечитим ривалом" Црвеном звездом, па је некадашњи спортски директор црно-бијелих претходну годину окарактерисао као "најгору у историји".

"Мислим да је ово најгора година у историји Партизана. Посљедица овако катастрофалних резултата су људи који воде клуб, који немају везе са фудбалом и са спортом уопште. Легенде Партизана не могу да приђу клубу, а камоли да помогну, па су приморани да гледају са стране. Имам осјећај да је то нека политичка прича. Без обзира на све, Партизан и Црвена звезда су и даље испред свих, иако има још клубова у Србији у којима се добро и квалитетно ради. Поменуо би Чукарички, који је по мом мишљењу најорганизованији клуб у Србији", изјавио је Крстајић у интервјуу за бањалучки "Глас Српске".

Популарни Крле је такође изразио бојазан да је корак напријед долазак Ивана Ћурковића за в.д. предсједника Партизана.

"Бојим се да је то само маска", додао је први човјек Радника из Бијељине и потом дао "рецепт" за излазак из кризе црно-бијелих:

"Управа која је поднијела оставке заиста мора да оде из клуба и да дођу људи који који воле Партизан и који знају да раде у фудбалу", подвукао је он.

РАНО ЗА ФОТЕЉУ ПРЕДСЈЕДНИКА ФС СРПСКЕ
"Још је рано да размишљам о било каквим кандидатурама за мјесто предсједника Фудбалског савеза Републике Српске", нагласио је Младен Крстајић, који је на челу премијерлигаша из Бијељине дошао 22.јануара 2015. године. "Немам амбиција јер је то још рано за мене, сматрам да је та функција за искусније спортске раднике. Тек сам практично кренуо као предсједник Управног одбора Радника, гдје желим да направим добру причу и када ту постигнем резултат, онда могу даље да идем".

Коментари / 0

Оставите коментар