Вучић: РТС да објави своје зараде и примања

Председник Владе Србије и лидер Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да је поносан што партија на чијем је челу није довела ниједног човека на Радиотелевизију Србије (РТС) и да њега занима да јавном сервису следеће године буде дато мање пара, него овогодишње четири милијарде динара.

Србија 05.01.2016 | 22:26
Вучић: РТС да објави своје зараде и примања

"Мене занима да ми њима следеће године платимо мање од три милијарде динара, ове године смо дали четири, да бисмо уштедели за школе, болнице", рекао је Вучић на конференцији за новинаре, после састанка са представницима Социјалистичке партије Србије.

На програму у телевизије Србије, партија коју водим, није довела ниједног човека и поносан сам на то. Сви су из неког периода Демократске странке, неко из првог, неко из последњег и то довољно добро и много говори о слободама у Србији, цензури и диктатури, рекао је Вучић.

У цензури и диктатори, тај који лаже да сам у Дубаију, иако кажем да нисам напустио Србију, је имао два интервјуа, а ја ниједан, већ само ауторски текст у једним новинама. То лепо говори и поносан сам због таквог демократског РТС и демократске атмосфере, рекао је Вучић.

Једино бих волео, рекао је Вучић, да објаве колике су им зараде, примања, као и ми што радимо.

Мислим да је то поштемо према грађанима Србије који плаћају све нас, рекао је Вучић.

Извор: Фонет

Коментари / 0

Оставите коментар