Заборављена студија вриједна 640.000 КМ

Партија демократског прогреса очекује од свих надлежних институција Републике Српске да узму у разматрање сљедећу аферу и трошење народног новца заснованог на озбиљним тврдњама и чињеницама којима је учињена огромна штета по интерес Републике Српске.

Република Српска 25.12.2015 | 10:40
Заборављена студија вриједна 640.000 КМ

Очекујемо и да се преиспита одговорност лица која су произвела такво штетно дејство као резултат противуставног, незаконитог, коруптивног, нерационалног, неодговорног и непотистичког понашања.

АФЕРА „Четрдесет четири“: „Заборављена студија од 640.000 КМ“

Каква је корист од студије рађене за потребе ”Електропривреде Републике Српске” – Хидро-информациони систем ”Врбас” и израда студије о могућности изградње хидроелектрана у дијелу слива ријеке Врбас у Републици Српској висина средстава за реализацију студије 640.000 КМ?

Штета за Републику Српску 640.000 КМ или 2.000 просјечних пензија

Ова студија је једна у низу студија које су рађене за потребе Електропривреде од којих није било користи осим што су милионска средстава извучена из овог ресурса на којем су углавном радили једни те исти консултанти.

Овај документ је израђен још у децембру 2010. године, а какав је ефекат данас, одговор је тешко добити.

(Партија демократског прогреса)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ефекат

25.12.2015 08:32

Ефекти су сасвим јасни, неко и нешто се ради, правдају радна мјеста којекаквих стручњака и експерата, мало се уграде, потроше мало пара од народа и то тако функционише. Крајњи ефекат је тотални колапс система или банкрот ове надри земље, протести без рјешења до интервенције неке стране пријатељске Државе којој је стало да све опустоши. И опет Јово наново, само да не буде рата ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

25.12.2015 09:12

То је очито прање пара, а оне заврше у џепу тајкуна, назови струцњака,и тако од пројекта до пеојекта, вазно је извући паре од народа, а онда као нема за пензије,и соц, примања,само нас револуција мозе спасити.

ОДГОВОРИТЕ