Свјетске звијезде чувају мегафрајери

Познато је да свјетске звијезде имају јако обезбјеђење, које чини један или више тјелохранитеља. Међутим, када се на мјесту тог тјелохранитеља нађе згодан даса, жене не пропусте прилику да прокоментаришу да је добро имати тако лијепу заштиту.

Свијет 07.12.2015 | 22:31
Свјетске звијезде чувају мегафрајери

Холивудски глумац Кевин Костнер је прије 23 године прославио професију тјелохранитеља познатих личности. Са Витни Хјустон је на филмском платну чинио тако атрактиван пар. Данас у Холивуду шетају слични парови.

Посљедњих дана интернетом кружи фотографија Адел и њеног згодног тјелохранитеља. У питању је Холанђанин Питер ван де Вин, бивши мистер Европе и некадашњи тјелохранитељ Леди Гаге. Снажан, мишићав, маркантан... Вин плијени на сваком кораком и хода тако сигурно крај даме фантастичног гласа.

Познато је да Џенифер Лоренс увијек бира секси тјелохранитеље. Раније је о њеној сигурности бринуо Грег Ленз, а сада је на његовом мјесту нови даса.

У одијелу које му стоји као саливено лако својим изгледом постане главна вијест у свјетском шоу-бизнису.

Џулијус, тјелохранитељ Бијонсе, прави је заштитник. Попут модерног витеза он се труди да безбједност његове штићенице ништа не угрози. Сигурно би се све жене смијале да их чува један такав фрајер.

Крај глумице Кристен Стјуарт шета веома шармантан мушкарац. А посебно је код њега привлачна посвећеност коју указује овој бринети.

О његовој фит форми довољно говоре фотографије.

Врела Ибица и Мадона са својим тјелохранитељима ужива на њој - тај призор је обиљежио љето иза нас.

Атрактивни и насмијани мушкарац крај поп краљице подсјећа нас на љетну врелину.

Извор: НН

Коментари / 0

Оставите коментар