Видео: Кошаркашки свијет се поново дивио Карију!

Било је то вече Каријевих у Шарлоту. Дел Кари добио је пред дуел против Голден Стејта кључеве града као најбољи стрелац у историји франшизе.

Кошарка 03.12.2015 | 17:40
Видео: Кошаркашки свијет се поново дивио Карију!

Ипак, његов најстарији син и тренутно најбољи кошаркаш света Стеф обележио је још једно НБА вече, још једном маестралном партијом.

Завршио је са 40 поена за 30 минута уз 77% из игре и невероватних 8-11 за три поена.

„Немој да ми упропастиш вече“, рекао је Дел Кари свом сину пред меч. „Није могао ништа да ми гарантује“, додао је Дел после дуела.

Стеф Кари, који је одрастао у Шарлоту, још једном је показао лакоћу играња кошарке, плесао је по терену, убацивао шутеве из само себи својствених ситуација и још једном задивио кошаркашки свет.

„Била је кул атмосфера за играње, посебно после татине церемоније. Било је лепо чути га и видети на полувремену са мамом, сестром, теткама и мојом баком. Било је ово добро вече. Не могу више да тражим. Одиграо сам сјајно и победили смо“, рекао је Стеф.

Посебно је импресионирао у трећој четвртини – 28 поена, уз шут 10-11 и пет тројки. Вориорси имају 20-0, а како Кари и његови саиграчи играју пораз се не назире...

„Не делује ми исправно тај скор. У НБА је толико добрих екипа, тако да је овај низ посебан. Не играмо увек најбоље, али проналазимо начин да победимо. То је снага овог тима.“

Коментари / 0

Оставите коментар