Шамац: Нацистичка обиљежја код моста

Нацистичка обиљежја уочена су јутрос код моста на ријеци Босни, који спаја општину Шамац и насеље Пруд у Федерацији БиХ.На објекту за електроинсталације исписан је кукасти крст и усташки симбол "У".

Република Српска 29.11.2015 | 17:19
Шамац: Нацистичка обиљежја код моста

Начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове општине Шамац Ђуро Ћосић изјавио је Срни да су јутрос добили дојаву од грађана да су код моста према насељу Пруд уочена фашистичка и усташка обиљежја.

"Ми смо одмах тамо послали своје екипе, које су утврдиле да се на објекту за електроинсталације, на ормарима у којима се налази механизам за управљање семафором налазе исцртана нацистичка обиљежја. Случај смо пријавили полицији", каже Ћосић.

Он је изразио незадовољство због оваквих поступака неодговорних лица која покушавају да наруше складан суживот на овим просторима.

"Уклонили смо нацистичке симболе са објекта", навео је Ћосић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

всс

29.11.2015 16:50

То је исправно само, јесте ли уклонили и хрдју са тог ормарића? Кладим се да нисте. Само сте замазали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мозе бит јес а мозе бит није

29.11.2015 18:59

...кукасти крст...неодговорна лица... а складан зивот, ово ми од некуд познато.Да ли се то историја понавља или је неко само зелео да неутралисе грб фудбалског клуба црвене звезде.Тако бар изгледа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

30.11.2015 05:44

Ја мислим да су фашисти хтјели само грб Црвене звезде да га замаЖУ само нису га добро префарбали вјероватно им нестало материјала, колико видим то поред неког шибља! Нека се запитају шта се све шара по зградама.

Name

МД

30.11.2015 11:49

Ко познаје историју,зна да је Пруд увијек био устаско гнијздо.

ОДГОВОРИТЕ