Јелена у посебном издању за Лигу шампиона у тенису!

Заједно са својим саиграчима у предстојећој Лиги шампиона у тенису, Јелена Јанковић је позирала у, за њу, неуобичајеној одећи.

Тенис 25.11.2015 | 20:20
Јелена у посебном издању за Лигу шампиона у тенису!

Она је заједно са Шпанцима Алексом Коречом и Фелисијаном Лопезом, те Индијцем Дивиђем Шараном, позирала у индијској одећи, што је са својим навијачима поделила на Инстаграму.

Њих четворо ће на овом егзибиционом турниру који ће се у шест индијских градова одржати од 23. новембра до 6. децембра, представљати тим Нагпур Оранџера.

Преостали тимови су Мумбаи Тенис Мастерс (Ричард Крајичек, Сантјаго Хиралдо, Флавија Пенета, Срирам Балађи), Раипур Ренџерс (Томас Мустер, Роберто Баутиста Агут, Ализе Корне, Рамкумар Раманатан) и Панџаб Маршалс (Гег Руседски, Маркос Багдатис, Јелина Свитолина, Сакет Минени), док су у другој групи, где је и Јеленин тим, Хидербард Асови (Томас Јохансон, Иво Карловић, Мартина Хингис, Џиван Недунчежијан) и Ченај Вориорси (Рајнар Шутлер, Фернандо Вераско, Хедер Вотсон, Вишну Вардан).

Тимови ће се по двапут састати са ривалима из своје групе, а победници група ће 6. децембра играти у финалу у Хидерабаду.

Коментари / 0

Оставите коментар