Овај терориста се први разнио код стадиона

Терориста Ахмед Алмухамед, чији је идентитет објавио "Блиц", први се разнео у близини париског стадиона, активирањем експлозива који је носио око појаса.

Свијет 15.11.2015 | 14:20
Овај терориста се први разнио код стадиона

Он је имао сиријски пасош који му је, као избеглици, издат по ванредној процедури. Европски званичници верују да постоји "веома професионална група терориста који се инфилтрирају међу мигранте на њиховом путовању ка ЕУ".

Двојица других нападача који су се разнели на стадиону носили су лажне турске пасоше.

Како су грчки званичници већ објавили, Алмухамед је ушао на територију Грчке 3. октобра. “Блиц” сазнаје да је на територију Србије ушао 7. октобра код Миратовца, из Македоније. Прошао је контрадиверзиону проверу, па се поуздано зна да током кратког пропутовања кроз нашу земљу није био наоружан.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

абц

15.11.2015 13:49

ОВО ЈЕ ТЕРОРИСТИЦКИ АКТ НЕМА ДИЛЕМЕ > КАД ЈЕ ОВА НАПАСТ ПОЦЕЛА ДА РАДИ *СВЕ ДОК ТРУЛИ ЗАПАД НИЈЕ ПОЦЕО ДА ПРАВИ НЕКЕ ЗАВЕРЕ НЕКА ПРОЛЕЦА И ДА СВУДА БУДЕ СУДИЈА ТОГА НИЈЕ БИЛО *ВИЈЕТНАМИ АФГАНИСТАНИЛИБИЈЕ СИРИЈЕ СТА ЗАПАД И ОСТАЛИ ТРАЗЕ ТАМО ПОСТОВАНА ГОСПОДО ЗАПАДА СМИРИТЕ СЕ У ВАСИМ ДРЗАВАМА ДА НЕ СТРАДА НЕВИН НАРОД>

ОДГОВОРИТЕ
Name

амир

15.11.2015 14:40

Тацно тако.залосно је ово сто се десава. Ал ста висе раде западњаци када це вец сјахати са цитаве планете.они бас ово тразе. Нека зиви свако у својој куци.од.... У Америку тамо кроји законе