Мото ГП - Роси: Лако је Лоренцу кад има телохранитеља на стази!

"Ово је срамота за спорт", поручио је Валентино Роси након трке у Валенсији.

Остали спортови 09.11.2015 | 20:00
Мото ГП - Роси: Лако је Лоренцу кад има телохранитеља на стази!

Није успео.

Покушао је све што је било у његовој моћи на стази у Валенсији Валентино Роси, али није успео да се пробије макар до друге позиције и тако освоји титулу. Остао је далеко од водеће тројке Хорхе Лоренцо, Марк Маркез и Дани Педроса, па је титула припала првом од њих Хорхеу Лоренцу који је возио готово савршену трку у Шпанији...

Нико није ни замерио Лоренцу, него је више било осврта на пасивног Марка Маркеза који, утисак је већине, није превише пута "изазивао" Лоренца и тако покушао да га поремети у освајању титуле коју му је практично "ставио у руке" у трци пре те.

"Урадио сам све што је било у мојој моћи, али смо имали врло чудну ситуацију на стази где је Маркез био телохранитељ Лоренцу. То је срамота за спорт", рекао је Роси.

Маркез није остао дужан "доктору" и поручио му је да има "мањак поштовања за њега када је могао да претпостави да није пружио све од себе на стази".

Шампион Хорхе Лоренцо није превише марио за речи других.

"Ову титулу посвећујем Шпанији. Заиста сам срећан сам што су три Шпанца на победничком постољу. Да је Роси шампион и да су још два Италијана на подијуму, сигуран сам да све било исто", рекао је Лоренцо.

Коментари / 0

Оставите коментар