Претјерани захтјеви звијезда

Шта све светске музичке звезде захтевају у својим концертним уговорима

Забава 09.11.2015 | 19:30
Претјерани захтјеви звијезда

ОРГАНИЗАТОРИ концерата музичких звезда осим често високог хонорара и простора на ком ће се свирка одржати, морају да испуне и понекад крајње необичне захтеве мушичавих певача.



Тако Мараја Кери увек тражи да јој на располагању буде "кристал" шампањац (флаша кошта 200 долара), дежурну особу која ће да склања њене искоришћене жваке и на десетине боца са витаминском водом у којој купа своје псе.

Џенифер Лопез, пак, у свом уговору има ставку да јој гардероба обавезно буде окречена у бело, као и да све у просторији, од цвећа, преко столњака, завеса, свећа до кауча, мора да буде у белој боји.

Барбра Стрејсенд захтева да латице руже буду у ВЦ шољи њеног тоалета и забрањује обезбеђењу да носи мајице са кратким рукавима. У бекстејџу Леди Гаге неизоставно мора да буде 28 флаша хладне воде и још 28 боца воде собне температуре. На њеном списку су још црвено и бело вино, ирски виски, док зидови треба да буду прекривени сатеном у црној и сребрној боји.

Поп краљици Мадони је у свакој дворани или стадиону где наступа неопходна потпуно нова даска на ВЦ шољи, као и руже чија је висина стабљике тачно 15,24 центиметара. Певачица и Оскаром овенчана глумица Шер осим своје гардеробе мора да има и посебну просторију искључиво за перике, које на концертима мења готово за сваку песму.

У свлачионици реперке Ники Минаж увек мора бити нешто да презалогаји. Обавезна ставка су - зачињена пилећа крилца, гума за жвакање са три различита укуса и овал сира. Такође жели и свеће које миришу на пецива.

Поп певачица са Барбадоса Ријана тражи искључиво "орео" чоколадни кекс, гумене бомбоне "харибо", "бејбибел" сир и енергетско пиће "ред бул". Тепих у гардероби мора да буде свеже очишћен, како би Ријана могла по њему да шета боса.

Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тито

10.11.2015 12:43

А јесу левати, код нас нас Леми једе златном касиком...

ОДГОВОРИТЕ