Лоше критике за филм Анђелине Џоли и Бреда Пита

"Бy тхе сеа" је прича о пару чији је брак у кризи, а инспирисана је тугом коју је славна глумица проживела након смрти мајке 2007. године

Забава 09.11.2015 | 19:00
Лоше критике за филм Анђелине Џоли и Бреда Пита

Нови филм Анђелине Џоли и Бреда Пита "Бy тхе сеа", који у америчке биоскопе стиже 13. новембра, лоше је оцењен од стране критике.


Џоли и Пит поново играју заједно након 10 година од комедије "Господин и госпођа Смит", и то у остварењу које је Џоли и режирала.

"Бy тхе сеа" је прича о пару чији је брак у кризи, а инспирисана је тугом коју је славна глумица проживела након смрти мајке 2007. године.

Критичар "Тхе Холлywоод Репортер" Тод Мекарти је оценио да је "Бy тхе сеа" слаб покушај угледања на европски уметнички филм и да ће још једном доказати да чак и велика имена не могу да привуку публику нечему што само по себи нема разлог постојања.

Алонсо Дуралде, критичар портала ТхеWрап.цом, описао је филм као низ "досадних сцена из досадног брака", додавши да је било тешко гледати двоје талентованих глумаца који играју испразно, без међусобне хемије.

Критичари су позитивно оценили визуелни аспект филма, уз оцену да да ни он није могао да надокнади слаб сценарио и сиже у коме се ништа не дешава.

Скот Менделсон (Форбес.цом) диви се филму више него што је уживао гледајући га и сматра да ће се можда пројекат допасти љубитељима страног филма са много дијалога.

"За све друге то ће вероватно бити као дугометражна реклама за парфем са повременим изливима емоција", додао је он.

Фред Топел (НердРепорт.цом) био је нешто финији у критици: Сваки пут када дођете да видите ауторову душу на екрану, ако вас то не интригира довољно током два сата, у питању је промашај".

Критичар листа "Вариетy" Џастинг Ченг назвао је филм "неприкривеним пројектом таштине", који ће тестирати стрпљење и највећих фанова Анђелине Џоли и Бреда Пита.

Новости

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Србин

10.11.2015 07:20

За режисера се школује, а за глумицу се дижу ноге. Можда је ту поента њеног неуспјеха у стварању филма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.11.2015 10:54

И за глумицу се школује. Мислиш ли да би ова коза могла да изнесе неку озбиљну улогу у позоришту? Тамо где нема безброј понављања једне те исте сцене? Тешко!

Name

мркаљ.

10.11.2015 12:20

Престао..Бред пит.!

Name

Пекара

10.11.2015 11:41

Уђу Анђелина Џоли и Бред Пит у пекару и Анђелина каже:молим вас за мене бурек а Бреду питу?!

ОДГОВОРИТЕ