Видео: Гађање публике у НБА кошта 25.000 $!

Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Остин Риверс кажњен је од стране клуба са 25.000 долара, јер је погодио навијача јастуком за седење.

Кошарка 01.11.2015 | 18:20
Видео: Гађање публике у НБА кошта 25.000 $!

Бек Клиперса, иначе син тренера овог клуба Дока Риверса, се извинио због инцидента који је направио на првом мечу сезоне против Кингса.

Риверс је док се смештао на клупу изнервиран бацио јастук у публику, а он је погодио једну жену у другом реду Слип Трејн Арене у Сакраменту, повредивши јој око.

"Јастук је био лаган и једноставно је одлетео у ваздух. Нисам видео да је завршио у публици. Извињавам се, нисам намерно то урадио. Покушао сам то да објасним НБА лиги. Ово ми се никад није десило. Немам историју бацања ствари. Научио сам лекцију да не испољавам свој бес на стварима. Обећао сам да се неће поновити", рекао је Риверс.

Риверс је након победе Клиперса над Кингсима (111:104) на премијери сезоне у среду увече позвао несрећну жену и њену породицу у свлачионицу како би им се лично извинио, а онда се фотографисао с њима.

"Била је фина, ипак је то било случајно. Био сам фустриран, једноставно сам зграбио прву ствар, али не да је бацим у публигу. Било је аутоматски. Никад нисам никога гађао. Жао ми је, навијачи не би требало да долазе на утакмицу забринути да ли ће их нешто погодити у лице", додао је млађи Риверс.

Риверс је постигао само три поена за 16 минута против Кингса, уз сва три промашена покушаја за три поена, али није то разочарало његовог оца.

"Разочаран сам као родитељ", нашалио се Док Риверс.

Ово није први инцидент играча Клиперса са јастуцима за седење. Прошле сезоне један је у публику шутнуо крилни центар Глен "Биг Бејби" Дејвис против Селтикса у Бостону, за шта је кажњен са 15.000 долара.

Клиперси су протекле ноћи убедљиво савладали Далас Мевериксе, а млади Риверс је постигао 14 поена (5/10 из игре) уз два скока, те по асистенцију и украдену лопту.

Коментари / 0

Оставите коментар